A kertészfiú

Szavazás átlaga: 8.42 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2011. február 3.
Hossz: 13 844 karakter
Elolvasva: 1 735 alkalommal
Eve félálomban forgolódott ágyában. Erotikus álmai voltak, férfiakkal szeretkezett, ágyban vagy a fürdőszobában. Próbálta megragadni ezeket az álmokat, élvezte testének bizsergését. Aztán a függönyön átszűrődő napfény végleg felébresztette, csak ágyékában maradt meg a nyilalló vágy. Egy férfira vágyott, aki beléhatol – Még, még...! – akinek még nem volt arca, de a testét már maga elé képzelte.
Férje megint külföldön volt, bár az utóbbi időben akkor sem nagyon történt semmi közöttük, amikor itthon volt. Éppen tulajdonosváltás előtt voltak a cégnél, ahol a férje dolgozik, és ez feszültté tette. Eve nem dolgozott, négy hónapja mondott fel a kéjsóvár főnökének, aki kétértelmű megjegyzéseivel zaklatta egész nap. Anyagilag jól álltak, de a nő teste már hiányolta egy férfi erőteljes jelenlétét. Ezért lehettek ilyen álmai, ezért vágyott már egy kiadós kefélésre.

Aztán eszébe villant, hogy csütörtök van, ma jön a kertész. Egy fiatal srác, Tom, aki a főiskolai tanulmányainak fedezésére vállalta ezt a munkát. Félszeg, de jóképű fiú, akinek hobbija volt a kert. Férje bőkezűen megfizette, így hetente egyszer egész nap csak a füvet nyírta, a bokrokat metszette, locsolt, néha kicserélt egy-egy növényt. Eddig nem sokat beszélgetett vele, de az kiderült, hogy egy értelmes, de kissé visszahúzódó srác.
Eve lerúgta magáról a takarót, ujjait a combjai közé csúsztatta, és egyből megérezte, hogy szeméremajkai közül finom nedvesség csordogál. Hosszú sóhaj tört elő ajkai közül, amikor mutatóujja ébredező csiklójára csúszott és finoman masszírozni kezdte. Behunyta szemét, Tom villant elő erotikus képzelgéseiből. Nem akart elélvezni, de jólesett testének a gyengéd simogatás.

Hirtelen döntött. Ma elcsábítja Tomot. Még nem tudta, hogyan, de az elhatározás jobb kedvre derítette. Kiugrott az ágyból, egy mozdulattal kibújt hálóingéből és a tükör elé állt. 28 éves volt, teste a legjobb formáját mutatta. Szőkésbarna hosszú haj (most éppen kócos), kék szemek, széles ajkak, kicsit kiugró arccsont (ezt még indián őseitől kapta). Melleire nem lehet panasz, a 75D-s melltartóméret pont ráfeszült. Már amikor hordta, mert otthon nem mindig szorította börtönbe a két félgömböt. Dereka és csípője kiadta a nőies homokóra-formát, popsija bár kicsi volt, de formás. 170 centiméteres magasságához hosszú combok tartoztak, közöttük csupasz szeméremajkai bizseregtek. Felöltözött, megreggelizett, és türelmetlenül várta a fiút.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.42 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 21. 14:38
#6
Tipikus nő, inkább bér emelés jár a szolgáltatásért.
1
p
papi
2014. január 18. 05:27
#5
Egész jó
1
a
A57L
2013. november 3. 05:52
#4
Nem rossz.
1
genius33
2013. március 25. 20:48
#3
Nagyon élvezetes 🙂
1
kutyaborka
2011. február 3. 18:49
#2
Nálam 10-es. Jó a kezdés, érzékletes a főrész is és frappáns a befejezés.
De ha szabad egy tanácsot adni, jobb a hatás, ha egyes szám első személyben írod le a történetet.
1
T
Törté-Net
2011. február 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1