A+ A-

A kertészfiú

Eve félálomban forgolódott ágyában. Erotikus álmai voltak, férfiakkal szeretkezett, ágyban vagy a fürdőszobában. Próbálta megragadni ezeket az álmokat, élvezte testének bizsergését. Aztán a függönyön átszűrődő napfény végleg felébresztette, csak ágyékában maradt meg a nyilalló vágy. Egy férfira vágyott, aki beléhatol - Még, még....! - akinek még nem volt arca, de a testét már maga elé képzelte.
Férje megint külföldön volt, bár az utóbbi időben akkor sem nagyon történt semmi közöttük, amikor itthon volt. Éppen tulajdonosváltás előtt voltak a cégnél, ahol a férje dolgozik, és ez feszültté tette. Eve nem dolgozott, négy hónapja mondott fel a kéjsóvár főnökének, aki kétértelmű megjegyzéseivel zaklatta egész nap. Anyagilag jól álltak, de a nő teste már hiányolta egy férfi erőteljes jelenlétét. Ezért lehettek ilyen álmai, ezért vágyott már egy kiadós kefélésre.
Aztán eszébe villant, hogy csütörtök van, ma jön a kertész. Egy fiatal srác, Tom, aki a főiskolai tanulmányainak fedezésére vállalta ezt a munkát. Félszeg, de jóképű fiú, akinek hobbija volt a kert. Férje bőkezűen megfizette, így hetente egyszer egész nap csak a füvet nyírta, a bokrokat metszette, locsolt, néha kicserélt egy-egy növényt. Eddig nem sokat beszélgetett vele, de az kiderült, hogy egy értelmes, de kissé visszahúzódó srác.
Eve lerúgta magáról a takarót, ujjait a combjai közé csúsztatta, és egyből megérezte, hogy szeméremajkai közül finom nedvesség csordogál. Hosszú sóhaj tört elő ajkai közül, amikor mutatóujja ébredező csiklójára csúszott és finoman masszírozni kezdte. Behunyta szemét, Tom villant elő erotikus képzelgéseiből. Nem akart elélvezni, de jólesett testének a gyengéd simogatás.
Hirtelen döntött. Ma elcsábítja Tomot. Még nem tudta, hogyan, de az elhatározás jobb kedvre derítette. Kiugrott az ágyból, egy mozdulattal kibújt hálóingéből és a tükör elé állt. 28 éves volt, teste a legjobb formáját mutatta. Szőkésbarna hosszú haj (most éppen kócos), kék szemek, széles ajkak, kicsit kiugró arccsont (ezt még indián őseitől kapta). Melleire nem lehet panasz, a 75D-s melltartóméret pont ráfeszült. Már amikor hordta, mert otthon nem mindig szorította börtönbe a két félgömböt. Dereka és csípője kiadta a nőies homokóra-formát, popsija bár kicsi volt, de formás. 170 centiméteres magasságához hosszú combok tartoztak, közöttük csupasz szeméremajkai bizseregtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 01. 18. szombat 05:27
Egész jó
#4 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:52
Nem rossz.
#3 genius33 2013. 03. 25. hétfő 20:48
Nagyon élvezetes smile
#2 kutyaborka 2011. 02. 3. csütörtök 18:49
Nálam 10-es. Jó a kezdés, érzékletes a főrész is és frappáns a befejezés.
De ha szabad egy tanácsot adni, jobb a hatás, ha egyes szám első személyben írod le a történetet.
#1 Törté-Net 2011. 02. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?