A férjem adóssága 2. rész - Második találkozás

Szavazás átlaga: 8.3 pont (100 szavazat)
Megjelenés: 2011. február 2.
Hossz: 10 369 karakter
Elolvasva: 5 639 alkalommal
A történtek után minden nap este megnéztem a telefont jött e üzenet. Igaz, hogy Péter azt mondta mindig legyen nálam, de ezt nem tudtam megoldani. Biztos ő is rájött erre, mert nem hívott. Következő héten, a Csütörtök esti telefon ellenőrzéskor láttam, hogy üzenetet kaptam. Ez állt benn:
"Szia! Péter vagyok. Jövő hét csütörtökön találkozunk. Mond azt otthon, hogy orvoshoz mész. Számíts pár órás távollétre. A kórház előtti parkolóban várlak 9 órakor! "
Félve vártam ezt a pillanatot, de be kell vallanom valami bizsergést is éreztem belül. A férjem észrevette rajtam a zavartságom és kérdezte mi a bajom. Persze nem mondtam neki semmit. Ahogy egyre jobban tudatosult bennem, hogy mi fog történni annál jobban hatalmába kerített a sexuális vágy. Rámásztam a férjemre és egy hatalmasat szeretkeztünk. Egész éjjel nem tudtam aludni. Zakatolt az agyam végig. Sok szituációt elképzeltem és rettegtem, hogy valaki meglát és kiderül mi történik. Elérkezett a Szerda este. Szét voltam esve teljesen. Nem ismertek rám a munkahelyen sem. Azt hitték valami gondok vannak itthon. Nagy nehézségek árán sikerült meggyőznöm őket, hogy nem történt semmi csak érzem, hogy beteg leszek. Ez az ürügy még az alibimbe is beleillett. Csütörtök reggel elindítottam a gyerekeket az iskolába és a férjem is elment dolgozni. Gyorsan lezuhanyoztam és felvettem a legerotikusabb tangám, amit találtam. Eredetileg csak poénból vettük a férjemmel. Fekete, elöl, egy kis háromszög takarja csak a puncim, hátul pedig 3 vékony pánt tartja. A "nagy" fenekemen alig lehet észrevenni. Felvettem az ugyancsak fekete, csípő tartós combfixem és a melltartóm is. A férjem nagyon be tud indulni ha ez a cucc van rajtam. Ezután bajban voltam. Ha ehhez a szereléshez illő ruhát vennék fel, az nagyon feltűnő lenne, de farmert sem húzhatok. Kerestem egy térd fölé érő szoknyát és egy kissé átlátszó blúzt. Mivel az idő már nem volt olyan meleg úgy is kabát lesz rajtam. Beültem az autóba és elindultam. A kórház a szomszéd városban van, de félő volt, hogy ismerősbe futok, ezért a parkolójában fordultam 2 kört, de nem találtam se ismerőst, se Péter autóját, amivel múltkor jött. Leálltam egy helyre és vártam. 9 után pár perccel beállt mellém egy autó. Péter volt az és intett, hogy szálljak át. Bezártam az autóm és beültem mellé. Ő odahajolt és hosszan megcsókolt. Nagyon megijedtem, hogy meglát valaki. Próbáltam eltolni, de nem hagyta magát. Mikor végre abbahagyta mosolygott és azt mondta:
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.3 pont (100 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 21. 14:19
#6
Asóság rendezés átgondolva.
1
p
papi
2016. március 20. 06:22
#5
Jobb mint az előző rész.
1
a
A57L
2014. január 17. 06:01
#4
Nagyon jó.
1
s
sipospista
2012. november 9. 08:29
#3
joo
super
1
T
Törté-Net
2011. február 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1