A+ A-

A férjem adóssága 2. rész - Második találkozás

A történtek után minden nap este megnéztem a telefont jött e üzenet. Igaz, hogy Péter azt mondta mindig legyen nálam, de ezt nem tudtam megoldani. Biztos ő is rájött erre, mert nem hívott. Következő héten, a Csütörtök esti telefon ellenőrzéskor láttam, hogy üzenetet kaptam. Ez állt benn:
"Szia! Péter vagyok. Jövő hét csütörtökön találkozunk. Mond azt otthon, hogy orvoshoz mész. Számíts pár órás távollétre. A kórház előtti parkolóban várlak 9 órakor!"
Félve vártam ezt a pillanatot, de be kell vallanom valami bizsergést is éreztem belül. A férjem észrevette rajtam a zavartságom és kérdezte mi a bajom. Persze nem mondtam neki semmit. Ahogy egyre jobban tudatosult bennem, hogy mi fog történni annál jobban hatalmába kerített a sexuális vágy. Rámásztam a férjemre és egy hatalmasat szeretkeztünk. Egész éjjel nem tudtam aludni. Zakatolt az agyam végig. Sok szituációt elképzeltem és rettegtem, hogy valaki meglát és kiderül mi történik. Elérkezett a Szerda este. Szét voltam esve teljesen. Nem ismertek rám a munkahelyen sem. Azt hitték valami gondok vannak itthon. Nagy nehézségek árán sikerült meggyőznöm őket, hogy nem történt semmi csak érzem, hogy beteg leszek. Ez az ürügy még az alibimbe is beleillett. Csütörtök reggel elindítottam a gyerekeket az iskolába és a férjem is elment dolgozni. Gyorsan lezuhanyoztam és felvettem a legerotikusabb tangám, amit találtam. Eredetileg csak poénból vettük a férjemmel. Fekete, elöl, egy kis háromszög takarja csak a puncim, hátul pedig 3 vékony pánt tartja. A "nagy" fenekemen alig lehet észrevenni. Felvettem az ugyancsak fekete, csípő tartós combfixem és a melltartóm is. A férjem nagyon be tud indulni ha ez a cucc van rajtam. Ezután bajban voltam. Ha ehhez a szereléshez illő ruhát vennék fel, az nagyon feltűnő lenne, de farmert sem húzhatok. Kerestem egy térd fölé érő szoknyát és egy kissé átlátszó blúzt. Mivel az idő már nem volt olyan meleg úgy is kabát lesz rajtam. Beültem az autóba és elindultam. A kórház a szomszéd városban van, de félő volt, hogy ismerősbe futok, ezért a parkolójában fordultam 2 kört, de nem találtam se ismerőst, se Péter autóját, amivel múltkor jött. Leálltam egy helyre és vártam. 9 után pár perccel beállt mellém egy autó. Péter volt az és intett, hogy szálljak át. Bezártam az autóm és beültem mellé. Ő odahajolt és hosszan megcsókolt. Nagyon megijedtem, hogy meglát valaki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2016. 03. 20. vasárnap 06:22
Jobb mint az előző rész.
#4 A57L 2014. 01. 17. péntek 06:01
Nagyon jó.
#3 sipospista 2012. 11. 9. péntek 08:29
joo
super
#2 sikamika 2012. 07. 30. hétfő 03:16
jooo. . .
#1 Törté-Net 2011. 02. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?