A+ A-

Barátnőm házára vigyáztam

43 éves, jól karbantartott nő vagyok. Az alakomra semmi panaszom nem lehet, de a szexuális életemre sajnos igen. A férjemmel nagyon ritkán csináljuk, jó esetben 4-5 hetente. Igaz, akkor viszont nagyon jó! :)
Nyár elején történt velem meg amit most elmesélek nektek. Egyik nagyon jó barátnőmnek szó szerint azonnal fel kellett utaznia Pestre, mert az édesanyjával történt valami. Megkért, vigyázzak a házra, főleg, hogy annyira hirtelen kellett elindulnia, hogy a mosás végét sem tudta kivárni. Természetesen megígértem, hogy vigyázok a házra, ami tőlünk gylog is csak max 15 percre volt. Kb. egy óra múlva át is mentem, a mosógép még ment. Addig nekiálltam a már megszáradt ruhákat leszedni a teregetőről. Megfogtam a halom bugyit és nekiálltam a hálóban megkeresni a megfelelő fiókot. Másodiknak el is találtam. Amikor beraktam a bugyikat és kicsit össze akartam őket nyomni, hogy a következő adagnak is legyen hely, egy kartondobozra akadtam a bugyisfiók végében. Hajtott a kíváncsiság, bár nem vagyok az a típus, aki mások holmija között kutakodik. levettem a fedelét és nagyra kerekedett a szemem: tele volt vibrátorokkal! Kivettem a dobozt a fiókból és elkezdtem leleltározni... Nekem egyetlen vibrátorom sincs, soha nem is használtam, de most egyértelműen elkezdtem felizgulni, ahogy a különböző formájú és méretű játékszereket nézegettem. Mindegyik a saját dobozában volt, így a számomra kevésbé egyértelműek funkciójára is hamar fény derűlt.
Átkoztam magam, hogy épp menstruálok, mert nagyon ki akartam őket próbálni!
"Még két-három nap!" - mondtam magamban, csak addig ne jöjjön még haza!
Elraktam a dobozt, kiteregettem és teljesen felpörögve hazamentem.
Másnap felhívott a barátnőm és mondta, hogy csak jövő hét végén jön haza, úgyhogy ha néha meglocsolnám a virágokat és kiüríteném a postaládáját, aztért hálás lenne. Mondtam, hogy természetesen nincs ezzel semmi gond, vegye elintézettnek! Alig vártam, hogy elmúljon a menszim és kipróbálhassam a kis játékszereit! Folamatosan csak arra tudtam gondolni, hogy milyen lehet, ahogy egy rezgő, vaskos műfasz kitölt! Mindíg is szerettem a nagyfarkú férfiakat és szerencsére a férjemé sem kicsi, de az egyik vibri mindenen túltett! Alig tudtam a munkámra koncetrálni!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2017. 07. 7. péntek 23:36
Nagyonjóírás.
#4 A57L 2014. 06. 15. vasárnap 09:01
Egész jó írás.
#3 joozsi 2011. 11. 18. péntek 04:51
Nagyon joó!
#2 tiborg 2011. 01. 28. péntek 02:59
Igaz. A vibri nagyon jo szukseg megoldas "inseg" eseten,de az igazi elvezet es kielegules az a kolcsonosseg, adni es kapni a gyonyort!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?