A+ A-

Könyvtár 2. rész

Felegyenesedtem és nyújtottam felé a csatot, majd ugyanazzal a lendülettel vissza is tértem volna a megvitatandó kérdéshez - ez a kis lebukás eléggé elvette a bátorságomat bármiféle további próbálkozástól. De ő, miután elvette a csatot, nem tűzte vissza, csak letette az asztalra, de továbbra is engem nézett. Furcsa szituáció volt, nem tudtam eldönteni, hogy mi is történik, de így utólag visszagondolva szerintem arról akart megbizonyosodni, hogy belevágjon-e. Ezt a kínos csendet a könyvtárosnő szakította meg. Közölte, hogy elmegyünk ebédelni, és mivel csak mi ketten voltunk bent, kérte, hogy vigyázzunk a könyvtárra addig, majd letette a kulcsot az asztalra és elment. Ekkor a lány felállt, felkapta a kulcsot az asztalról és eltűnt vele, majd üres kézzel tért vissza.
- Most már egyedül leszünk - mondta.
- Miért kéne egyedül...
De nem tudtam befejezni a mondatot, megragadta ingem gallérját és hosszan, vadul megcsókolt. Miután ajkaink külön váltak, nem nagyon tudtam, sem akartam mondani semmit. Mellkasomat kezdte simogatni a pólón keresztül - sosem értettem mihez lehetne férfi szemmel hasonlítani ezt a nők által igen kedvelt játszadozást - ami eléggé tetszett. És mindeközben annyira aranyos volt, bájos, ahogy legszívesebben rám vetette volna magát, de megállta, nehogy elveszítse szememben méltóságát. Átkaroltam a derekánál, majd a mögöttem lévő falhoz fordítottam, szembe velem. Miközben ajkunk ismét összeforrt, kezem hátul elindult az oly régóta áhított fenék felé, de gondoltam, ha már ennyire jól állnak a dolgaim, miért is aprózzam el, rögtön a farmer és a tanga közé csúsztattam be a kezem. A puha tapintású alsónemű nagyon kellemes volt, persze a tudattal együtt, hogy kihez is tartozik. De nem elégedtem meg ennyivel.
Kicsit lejjebb indultam, hely szűkében már csak mutató- és középső ujjamat tudtam használni, de elértem célomhoz: a tanga takarása alatt megbújó hamvas puncija ajkaihoz. Tulajdonképpen nem csodálkoztam, hogy borotválja, egy ilyen kaliberű lánytól ez várható. Mindeközben folyamatosan csókolóztunk, szinte csak levegőért szakadtunk el egymástól. Ujjammal lassan félrehúztam a falatnyi alsóneműt és elkezdtem fel-le húzogatni ujjam nagyajkai alatt. Már elég nedves volt, de ahogy elkezdtem, teljesen sikamlósak lettek az ujjaim.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 17. vasárnap 06:39
Elmegy.
#3 Andras6800 2011. 01. 21. péntek 02:13
http://www.torte-net.hu/tortenet/3829-Konyvtar
ugyan az, csak ennek hiányzik az eleje.
#2 BalGa 2011. 01. 21. péntek 01:35
Ez érdekes...
Egyszer már felkerült, 2010 november elején, de most nincs ott a listában...
Valamiért törölve lett?..
Érdekes... smile
#1 Törté-Net 2011. 01. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?