A+ A-

Fekete Pinaszőr

Ezen történet megírásához az ötletet a 2002 szeptemberi keltezéssel "Fradi Imcsi" tollából, "Vörös pinaszőr" címmel megjelent írás adta. Gondoltam megosztom az érdeklődőkkel, hogy én annak idején milyen körülmények között láttam először életemben szőrös pinát. Persze a történet elsősorban számomra izgalmas, de remélem nem csak nekem fog meredezni a farkam a kész mű olvasása közben. Ha pedig valakinek megmozdulna a saját emlékezete kérem ragadja meg a klaviatúrát és ossza meg velünk élményeit, ne csak undorító, a baszás mindenféle formáját durván kitálaló áltörténetektől hemzsegjen ez a rovat, hagyjunk helyet a régi szép nosztalgikus emlékeknek is.
Először úttörőtáborba 4. osztályos koromban jutottam el, azért mert jól tanultam, valamint nem utolsósorban, mert a nagybátyám felesége Rózsika néni volt az osztályfőnököm. A hetvenes évek elején még nem szívesen engedték el a szülők az ilyen kisebb gyermekeket távol az otthon melegétől úgymond a nagyvilágba. Ez a "nagyvilág" akkor a Balaton északi partját jelentette. Végül is egész tanéven át történő győzködés után rajtam kívül még három osztálytársamat Tibit, aki a legjobb képességű volt, és Pistát, engedték el, továbbá még Miska lehetett ott a csapatban kizárólag a sporteredményei miatt. A 4. b osztályból is jöttek még ketten, így lettünk hatan egy faház kis szobájának lakói az úttörőszövetség táborában. A kötelező programok visszagondolva rémisztőek voltak a maguk mozgalmi éneklésével, zászlófelvonással és a szocialista kultúrával mindent átható miliővel. A délutánok és az esték viszont nagyon jól teltek. Ekkor kezdett kinyílni érdeklődési körünk a testi dolgok és -bár akkor még nem tudtuk- a szexualitás iránt.
Szemérmes falusi neveltetésben részesültünk valamennyien, ezért saját magunkon kívül sohasem láttunk meztelenül senkit. Ez már az első este izgalmakat hozott, ami ha a tanító néni tudomására jut, talán haza is zavarnak bennünket erkölcstelen viselkedés miatt. Mi ugyanis tízéves fiúkat meghazudtolva szépen sztriptízt rendeztünk egymás előtt a hálószobánkban, majd vonalzóval méregettük kakaskodó kis pöcsünket. Rém izgalmakat váltott ki a zuhanyzás is, mert találkoztunk nálunk idősebb fiúkkal akiknek persze jóval nagyobb szerszám lógott a lábaik között a szőrcsomókról nem is beszélve. Tibi aki, mint említettem a legokosabb volt köztünk, ekkor már rendelkezett alapismeretekkel a bátyja révén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 21. szerda 07:53
Nagyon gyenge.
#2 tiborg 2011. 01. 21. péntek 04:17
"Szep ifjusag jojj vissza egy szora...." jo neha emlekezni,hogy,hogy is volt.
#1 Törté-Net 2011. 01. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?