A+ A-

Így kezdődött

Reni vagyok és fél éve vagyok együtt Petivel, pár hete költöztem hozzá. Mindketten 27 évesek vagyunk és nem panaszkodhatunk az alakunkra sem - én egy 171cm magas, szép lábú, nem túl nagy, de formás cicikkel megáldott hosszú barna hajú lány vagyok, Peti pedi 188cm magas, jóképű, átlagos testű srác.
Tavaly ősz elején meglátogatott bennünket a nővérem Era és pasija Zoli. Erika 29 éves és szereti mutogatni hosszú combjait, amire büszke is lehet, úgyhogy a rövid ruhájához egy fekete harisnyanadrágot vett fel. Rajtam egy hehér, combközépig érő kötött pulcsi volt és fekete szövetnadrág. A vendégség alatt észre vettem, hogy Peti folyamatosan Era lábait nézi és ettől egyre láthatóbb merevedése volt. Izgatott a kemény erekció látványa, főleg, hogy közel 3 hete nem szexeltünk már (különböző okok miatt), de zavart, hogy a nővérem lábai válották ezt ki belőle. Egyszercsak megszólalt Zoli telefonja és szólt, hogy sajnos menniük kell, mert őt behívták a munkahelyére. Era ennek nem igazán örült, mert már rég találkoztunk, de gyorsan felajánlottam, hogy majd mi hazavisszük. (kb 1,5 órára laknak tőlünk a szomszéd városban.) Végülis ez mindenkinek megtetszett, úgyhogy Zoli el is ment. A délután folyamán láttam Petin, hogy nem bír magával és ágaskodó farkával. Féltem ki fogja verni a WC-n, úgyhogy félre hívtam a konyhába és szóltam neki, hogy észre vettem, mit váltottak ki Era lábai és eszébe ne jusson kiverni, tartogassa csak még egy kicsit. Szegény, nagyon zavarban volt, vörösödött is a feje rendesen. Ekkor esett le, hogy a harisnya tette meg a hatását, mert ahányszor combfixben látott, midíg felizgult és szex volt a vége, bár ezt az összefüggést eddig nem vettem észre.
Kerestem valami gyér kifogást, hogy pár percre bemehessek a hálóba, ahol egy kicsit átöltöztem: a térdharisnyám helyére egy nagyon szép, fényes, barna harisnyanadrágot húztam, aminek a lépésbetétjét kisollóval szépen ki is vágtam, alá pedig egy szexi, sötétkék szatén tangát húztam. Megszabadultam a melltartómtól is, majd visszavettem a nadrágomat és a pulcsit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 02. 10. hétfő 16:22
Nem volt rossz.
#4 papi 2013. 09. 5. csütörtök 09:29
Folytathatnád!
#3 sitz58 2011. 01. 29. szombat 00:44
most szeretném olvasni
#2 tiborg 2011. 01. 28. péntek 03:27
kezdetnek jo, csak fuszeresebben kell talalni!
#1 Törté-Net 2011. 01. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?