A+ A-

Szerepjátékok

Élveztük a téli táj szépségét. Hógolyó csatát vívtunk, hóangyalt rajzoltunk, megfürdettük egymást a hóban. A ruhám teljesen átnedvesedett a sok hótól és fáztam. Ben szorosan átkarolt, úgy sétáltunk vissza a házba.
- Most gyorsan vegyél egy forró fürdőt nehogy megbetegedj. Én addig készítek valami kaját.
Szó nélkül engedelmeskedtem Bennek, mert éreztem, hogy mielőbb át kell melegednem. Tele engedtem a hatalmas kádat vízzel és fenyő illatú habfürdőt is választottam. Meggyújtottam néhány mécsest és pánsíp CD-t tettem a lejátszóba. Élveztem a víz simogató melegét, a zene segített, hogy teljesen ellazuljak. Ben lépett be és leült a kád szélére.
- Tina édesem, hoztam egy kis teát, hogy belülről is átmelegedj.
- Köszönöm, de jobban szeretném ha Te melegítenél át. Elég nagy ez a kád, mindketten elférünk benne.
- Most nem tudok jönni, de ígérem bepótoljuk.
Addig maradtam a kádban míg a víz hűlni nem kezdett. Kicsit csalódottan indultam a konyhába az üres teásbögrével a kezemben.
Ben a pultnál állt és ököllel a munkaasztalra csapott.
- A fenébe...nem történhet meg -
- Mi nem történhet meg Ben? - kérdetem ijedten amikor megláttam Ben dühös arcát.
- Édesem Te itt vagy? Ne haragudj nem akartalak megijeszteni. - és, hogy a feszültséget oldja és a további kérdéseknek elejét vegye szorosan átölelt és szenvedélyesen megcsókolt. Éreztem ahogy Ben csókja felébreszti a vágyat bennem. Testem minden porcikája simogatásra, ölelésre, kielégülésre vágyott.
Ben felültetett az előkészítő asztalra és forró szenvedéllyel csókolt. Keze felfedező útra indult, kioldotta a köntösöm övét, szétnyitotta és finom mozdulatokkal lecsúsztatta a vállamról.
- Ó de gyönyörű vagy Édesem! És én annyira szeretlek..
Ben a hátam simogatta, a nyakam, a vállam, a karom csókolta. Elért a mellemhez, mohón a szájába vette. A hátamra fektetett, lábaimat a vállára emelte. Végigsimított a combjaimon,kezei a csípőm alatt találkoztak. Az ujjaival, a nyelvével kényeztetett.Egyre szenvedélyesebb, egyre izgatóbbak lettek Ben mozdulatai. Élveztem, kívántam és ez volt az a pillanat amikor önző akartam lenni, és lettem is. Két keserű év után Ben volt az a férfi aki el tudott lazítani, el tudott juttatni a csúcsra. Igaz nem éppen így képzeltem, de ez most nem számított. Boldog voltam, és ezt Bennek köszönhettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 19. szombat 12:49
Nem rossz
#5 zsuzsika 2014. 11. 6. csütörtök 09:48
Közepes,de érdekes.
#4 A57L 2014. 10. 10. péntek 06:48
Szerintem sem lett rossz.
#3 papi 2014. 05. 3. szombat 06:36
Nem rossz
#2 Pavlov 2011. 01. 13. csütörtök 00:53
Nagyon keveredik benne az erotikusnak szánt magasröptű megfogalmazás és a durva, felaljzó szöveg. Jobban össze kéne gyúrni.
#1 Törté-Net 2011. 01. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?