A+ A-

Kamasz tavasz 2. rész

- Mit műveltél a nővéremmel? - Tibi kikerekedett csodálkozással meredt rám.
Értetlenül álltam a legfelső lépcsőfokon.
- Láthattad: semmit. Te is ott voltál!
- Megkergült! Miután együtt voltatok a fürdőszobában, s elmentél, egész délután és este csak röhögött egyfolytában, harsányan énekelt, táncolt és hülyeségeket beszélt.
Válaszolni képtelen voltam, de egész délelőtt a megkergülés járt a fejemben. Elképzeltem táncolni a világoskék bugyiban, rezgő alma-cicikkel...
Azt az egyet jó lett volna eldönteni, hogy ez számomra jó jel, vagy mégsem. Igyekeztem úgy mozogni a suli területén - gyakorlatilag ki sem léptem az osztályteremből -, hogy még véletlenül se fussunk össze Tibi nővérével. Mi történne, ha szembe találkoznánk? Négyen-öten csapatban járnak mindig, könyvvel a büszke cicik előtt, nevetgélve... Most éppen rajtam nevetnek? Belegondolni is kínosnak bizonyult, elpirultam a kémiaóra előtti morajlás magányában.
Utolsó előadás után szöszmötölve, időt húzva indultam a menzára.
- Te nem vagy éhes? Majd foglalok helyet! - szóltak vissza többen az ajtóból.
Megvártam, amíg lenyugszik a folyosó.
Feleslegessé redukálódott a túlzott óvatosság, hiszen a teremből kilépve, tőlem 10 lépésnyire - éppen csak annyira, hogy a beszélgetés fonalát ne tudjam felcsípni -, ott beszélgettek. Tibi két nővére, és körülöttük még további négy csaj. Ha létezne iskolai top10 lista, mindegyikük benne lenne, sőt a top 6-ban is.
Rajtam röhigcsélnek?
Timi - nevezzük el végre Tibi nővérét, ha már az előző nap a fürdőszobában szerencsésen vagy szerencsétlenül meglátta intim ténykedésem utolsó mozzanatait -, mielőtt megszégyenülten visszahúzódtam volna az osztályterembe, vagy fülem-farkam behúzva nagy ívben kikerülhettem volna a társaságot, kivált és odalépett hozzám.
- Te is jössz délután?
Kérdezhetett volna bármit - például: „Tudod, hogy téged jelöltek az idei Oscar-ra?” -, minden bizonnyal ugyanolyan bambán és fülig vörösen állok előtte, tekintetemet a kigombolt kabát alatt kitüremkedő, maroknyi cicikre szegezve hosszú másodpercekig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Rakonczai 2016. 02. 21. vasárnap 12:50
Nagyon jó, talán egy kicsivel több leírás jöhetne. Elvégre maszturbáció, sok fiúval. Biztos lett volna még mit leírni az eseményről, de nem volt rossz smile
#4 A57L 2014. 04. 5. szombat 07:46
Jó kis történet lett.
#3 papi 2013. 07. 13. szombat 17:19
Nagyon jó
#2 Miléka 2011. 03. 9. szerda 01:28
Egész jó! Van fantáziája a szerzőnek smile
#1 Törté-Net 2011. 01. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?