A+ A-

Különleges szexélményeim 15. rész

Sziasztok. Ismét van egy megosztani való szexuális élményem. Szóval nem sokkal halottak napja előtt szólt anyám, hogy egy távoli amerikai rokon, Kati néni hazalátogat. Anyám másod unokatestvére, anyám anyja, meg az ő anyja unokatestvérek voltak. Anyámmal nagyjából egyidős, 56 éves mint mondták. Itt marad egy hetet, a nagyvárosba vett ki szobát egy panzióban,de mindig jön majd a rokonokhoz, tehát hozzánk. Úgy volt a terv, hogy mivel az asszony, Erika ráér, majd ő szórakoztatja abban a pár napban. Aztán másként alakultak a dolgok, de , hogy az elején kezdjem. Szóval, családilag anyáméknál vártuk Kati nénit, amikor is beállított. Teljes volt a döbbenet, egy kiváló formában lévő, karcsú, alig ráncos arcú nő érkezett meg a busztól. A haja természetes szőke volt, de már ősz tincsek vegyültek bele.
- Meglepődtetek mi, egy vén tramplit vártatok- mondta kacagva. Aztán kiderült, hogy több milliomos férje volt, akiktől súlyos vagyonokat zsebelt be, így telt plasztikai műtétekre. Meg sokat aerobikozik is, meg fiatal szeretőkkel tartja magát formában.
Mindenki le volt döbbenve a családból. Szóval, ezután ismét hihetetlen szerencsém volt, és megúsztam ismét a szarvakat. A nagyfőnök elküldött az egyik tüzépre, hogy próbáljak már lealkudni a cement árából, ha már ilyen nagy tételben vesszük. Kifelé menet megállított a portán a fiatal biztonsági őr gyerek a Józsi. Az irodaházunkban rajtunk kívül még két cég van, és megegyezés született, hogy az irodaház maga vegyen fel őröket, ne valami céget bízzunk meg. Így biztos nincs kavarás az őrséggel, hogy ide menj, oda menj, ma ez itt az ember, holnap az. Nappal két ember van a portán, egy a vészkijáratnál, mert az sosem lehet zárva. Éjszaka ugyanez, de a két portás közül az egyik néha körbejár. Csekkoló nincs, csak kamerák itt-ott, amit a portán figyelnek. Kilencen vannak, 24/ 48 ban nyomják. Nyílt titok, hogy éjszaka szoktak hunyni pár órát, de anyagi felelőségük van, se a mi cégünk, se a másik kettő nem basztattja őket ezért. Ez a Józsi gyerek elég fiatal, huszonöt maximum, szoktunk beszélgetni, mondhatni jóban vagyunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 12. 11. vasárnap 07:47
mindenesetre ez nekem érdekes egy történet lett... 8p
#5 zsuzsika 2016. 09. 1. csütörtök 07:16
Ez csak 4 pont.
#4 papi 2016. 02. 1. hétfő 10:59
Nem rossz.
#3 sboy 2013. 04. 4. csütörtök 16:08
A szerző nem áll a legjobban anyagilag, pénz meg mindenre kéne.... Ha esetleg adnál egy kis szponzori támogatást ide írj: humgum@gmail.hu
#2 tiborg 2011. 03. 9. szerda 00:01
Az utolso 2 elmaradhatott volna, mert csak levont a sorozat ertekebol!!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?