A+ A-

A kert végében

Kertiparti, talán 20-25-en is vagyunk, csupa unalmas tökfej. Anna vagyok, 20 éves.
Egy pohár finom vörösborral keringek egy barátom kertipartiján. Az egyik sarokban üvegeznek, csak úgy csattannak sorban a csókok. A kert másik végében igaz hamist játszanak. Csupa olyan arc, akiket kedvelek, de most mégis unalmasnak tartom őket.
- Annám, ugye jól érzed magad? Gyere éppen a kedvenc témádról fecsegünk az asztalnál... a szerelemről. - harsogja a fülembe a házigazda.
- Ugyan minek mennék? Megint kifejtem a véleményem, hogy a szerelem unalmas kötöttség... a független élet a lehetőségek hatalmas tárháza.- legyintettem hátra.
- Csak egyszer lássam végre, hogy elepeszt a szerelem.
Erre a mondatra már nem nagyon figyeltem, mert kezdte lekötni a figyelmemet a volt barátom és a mostani barátnőjének kicsit hangosra sikeredett beszélgetése. Túl hangos volt a társaság, így csak mondatfoszlányok jutottak el a fülembe, de abból arra következtettem, hogy összevesztek valamin.
A volt barátom, akit mindenki csak Bubusnak nevezett nem volt egy jóképű pasi, de sármosnak talán mondhatnám. A kapcsolatunk rövid életű volt, és a végén egy jókora veszekedés is éktelenkedett, de pár hónap alatt helyre állt a béke.
Olyannyira, hogy egymással csaltuk, éppen aktuális párjainkat.
Lassan megközelítettem.
- Szia Bubus! Miért vagy te egyedül? Barátnőd, csak nem pasizik? - kérdeztem kicsit álszenten, és reménykedve a nekem kedvező válaszért.
- Összevesztünk, kezdem azt hinni, hogy ebben is nagyon gyerek még.
- Miért, miben az még?
- Hát tudod, nem beszélem ki a barátnőim szexuális teljesítményét. - egy kaján kis mosoly jelent meg az arcán.
Megkívántam, őrülten a számban akartam érezni csodálatos duzzadó farkát. Vágyaim tengeréből a hirtelen felcsendülő közösségi zaj rántott vissza, ami a szomszédos asztaltól érkezett.
- Gyere beszélgessünk, hátha van egy két jó tanácsom neked. -ajánlottam fel Bubusnak a félrevonulás lehetőségét. - Kicsit legalább a vállad is megmasszírozom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 11. 26. szerda 07:31
Gyenge.
#4 listike 2014. 10. 6. hétfő 12:49
Nem jó.
#3 A57L 2014. 05. 12. hétfő 06:25
Jobb is lehetett volna.
#2 v-ir-a 2011. 01. 7. péntek 18:36
ezt lehetne folytatni, még sok van ebben a történetben....még olvastam volna. Olyan érzésem van, mintha nem lenne vége...
#1 Törté-Net 2011. 01. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?