A+ A-

Palacsinta, avagy két csintalan picsa 2. rész

Körülnézett, és meglátta a gáz mellett a serpenyőben az olajat, meg a lúdtollat, amivel a palacsintasütőt alját szokták kenni. Lemászott Elviráról, bemártotta a tollat az olajba, és úgy mászott vissza Elvirára, hogy annak feje a két lába közt volt. Vastagon bekente olajjal a szerelme popsija lyukát. Pöcsömet újból a szők nyíláshoz illesztette.
- Nyomd be neki, most könnyebb lesz!
Nekifeszültem ismét a picinyke lyuknak, de az még mindig nem engedett.
- Nagyon fáj Évica, engedj el kérlek! - siránkozott Elvira, de Évica nem engedett.
- Nyomjál, szivikém, mintha kakilnál, meglátod fényes lesz!
Irtózatos hatással volt ez a nő Elvirára, mert az engedelmesen nyomni kezdett. Éreztem, hogy a farkam hegye bent van már, amikor Éva, akinek a feje egészen eltakarta a kilátást, elkapta a derekamat, és teljes erővel maga felé rántott. Én engedelmesen újból nekifeszültem, és Elvira fájdalmas kiáltását követően szinte tövig csúsztam a popsijába. A feszes izom mint egy bilincs szorította erősen a rudamat. A herémet meg Éva szorongatta.
- Lökjél, Szabadi! Látni akarom, ahogy beleélvezel.
Nem tudom, mit látott volna belőle, de mindenesetre a seggemet hátralöktem, hogy lendületet vegyek, és ekkor megtörtént a baj. A popsi, főleg ha ilyen szők, nem hasonlít a pinára, ahogy a makkom karimája kicsúszott az izmok szorításából, kicsúszott a farkam is. Éva mint egy elmeháborodott támadt rám, leugrott az asztalról - nagy lógó mellei ide-oda himbálóztak -, és üvöltözni kezdett.
- Hogy lehetsz ilyen hülye? Nem basztál még segget? Miért nem vigyázol, elbasztad az egészet! Én ezt látni akartam, te állat!
Egy pillanatra elhallgatott. A hirtelen támadt csendben Elvira felegyenesedett, végre levette magáról a felőle húzott otthonkáját, átölelte a nyakamat, kicsi, hegyes mellét nekem nyomta, megcsókolt, és azt mondta.
- Ákos, ugye visszanyomod? Nagyon jó volt, amikor bent volt.
Maga elé terítette az otthonkát, és visszatérdelt a székre. Éva már kenegette a formás, kerek fenekének bejáratát. Én közben a répámat próbáltam ismét kemény állapotba hozni, nem sok sikerrel. De Éva nem engedte, hogy a nagy terve ismét dugába dőljön. Elém térdelt, és miközben a tojásaimat morzsolgatta, olyan fuvolaszólót vágott le, hogy azzal a világ bármelyik színpadán telt házat hozott volna össze.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 10. 5. csütörtök 15:08
Nagyon jó!
#6 listike 2014. 05. 10. szombat 13:13
Nagyon tetszett.
#5 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:48
Nem rossz.
#4 tiborg 2011. 01. 5. szerda 23:40
Jo ikerszellemrol(tol?)hallani! Ha kapsz negativ reakciot torteneteidre az csak savanyu szolo!!
#3 kutyaborka 2011. 01. 4. kedd 06:40
Na jó, megmondom! A volt barátnőim többsége szerint egyértelmű, a volt nejem szerint egy perverz állat, a feleségem szerint vén trotty, a munkatársaim, főleg a beosztottak szerint vén fasz a nemem korrekt meghatározása.
#2 tiborg 2011. 01. 4. kedd 00:37
Minden jo, ha a vege erdekes......Ez jol sikerult!! De a sztori menete utan nemed kerdeses.......??
#1 Törté-Net 2011. 01. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?