A+ A-

Kalandjaim érett nőkkel 1. rész

Kalandjaim kezdete kb. 5 évre nyúlik vissza. Akkor 25 éves voltam. Mivel szülőfalum környezetében nem tudtam elhelyezkedni elkezdtem munkát keresni a fővárosban. Először csak újságba és interneten. Nem egy állásinterjú után végre sikerült elhelyezkednem egy cégnél. A munkakör a történet lényegét tekintve lényegtelen.
Így, hogy megvolt az állás kezdődhetett az albérletkeresés. Rövid időn belül sikerült is egy garzont találnom elfogadható áron a 3. kerület egyik lakótelepén. Elkezdtem dolgozni és éltem magam kis életét. Viszont egyvalami hiányzott a majdnem tökéletesnek mondott életemből. Igen egy NŐ! A munkahelyen ugyan voltak csajok, de nálam aranyszabály: Házi nyúlra nem lövünk! Újdonsült barátaimmal (munkatársak) nagyritkán elmentünk iszogatni, de semmi nő nem került a látókörbe.
Elhatároztam, hogy interneten fogok keresgélni. Regisztráltam pár társkereső oldalra, de emellett a chat-et sem kerültem el. Mégiscsak gyorsabban beszélget az ember ezen oldalon. Azonnal belevetettem magam az irkálásba. Van, aki visszaírt van, aki nem. Volt olyan, akivel csak pár mondatig jutottam. Végül úgy sikerült, hogy egy emberrel elkezdtem hosszasan beszélgetni. Észre sem vettük és már az éjszakában jártunk. Közös megegyezéssel megbeszéltük, hogy másnap este keressük egymást. Így is történt. Egyre több dolgot tudtunk meg egymásról, de személyes adatokról soha nem beszéltünk. Ezt az elején megbeszéltük, hogy előbb ismerjük meg egymást, és ha úgy döntünk, hogy személyes találkozó akkor megbeszéljük ezt a dolgot is.
Nagyon belelendültünk a dolgokba, mert alig volt olyan nap, mikor nem beszéltünk. Kb. 1 hónapja beszélgettünk a chaten, mikor rákérdeztem, hogy lenne e kedve találkozni. Mondta, hogy kedve bizony lenne, de semmi személyes információt nem tudunk egymásról és bizony az ő részéről van olyan dolog, amit nem árt, ha tudok. Erre belekezdtünk a még mélyebb ismeretségbe, azaz mindketten lelepleztük valós énünket. Megtudtam, hogy 49 éves (ezt a beszélgetés vége felé kezdtem sejteni), férjezett és van két gyereke, akik nem laknak már velük. Egy irodában dolgozik. Mint kiderült nem is lakik olyan messze az albérletemtől.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 03. 2. vasárnap 15:35
Nagyon jó. Folytatni kéne.
#6 feherfabia 2013. 12. 14. szombat 06:53
Szerintem egy jól megírt és élvezetes történet!!Folytasd!
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 20:34
Ez bíz megcsalás volt, a férj felé.
#4 v-ir-a 2011. 01. 4. kedd 20:29
sztem maradjon meg szép emléknek, nem feltétlen kell tudni erről a leendő feleségednek...maga a történet nagyon jó, klasszul megírva...csak így tovább
#3 sexman 2011. 01. 4. kedd 02:25
Jó a történet, én is nagyon szeretm az értt őket, 35 vagyok, de szerintem 40 fölött kezdődik az igazi nő. Feleségem szintén 35, hol jobban szeretem, hol csak átlagosan, de mindig szükségem van egy idősebb nőre aki barát is és nem csak dugunk, hanem szeretkezünk.
Ezért is írok neked, egy tanács, az nem tudom jó-e, majd az élet eldönti:
mivel nem megcsalást kell bevallanod, hanem előző kapcsolataidat, szerintem mond el a feleségednek. Két következménye lehet: mégtöbb nőre lesz féltékeny a kitágult korhatár miatt, esetleg még az anyjára is, ha jó nő, de lehet, hogy jobban fog bízni benned, netalán egy szép, csinos barátnőddel szívesen találkozna akár veled vízszintesen is.
Jó tépelődést. smile
#2 tiborg 2011. 01. 4. kedd 01:25
A jo bevezetes szukseges es ez jo volt. Felkeltette erdeklodesem. A sztoti atlagos, de van lehetoseg a variaciora!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?