A+ A-

Klári kalandjai 3. rész

Szevasztok! Klári vagyok, és éppen apósommal rendeztünk egy jó kis díszbaszást, amikor az anyósom megérkezett:
- Hát ti mi a picsát csináltok itt?!!!
Épp Apuka száján volt a kitárt puncim, nekem a vastag farka makkja a számban, a legjobb 69-es póz, azt azért nem mondhattam neki, hogy krumplit pucolunk, vagy aranyhalat etetünk.
Bár utóbbi nem állt messze a valóságtól.
Felültem, amitől a puncim még jobban nekinyomódott Apuka nyelvének, a piszok még ekkor sem hagyta abba a nyalást. Nagyjából sejtettem, hogy nagy a baj, de az agyam vadul dolgozott, hogy valami kiutat keressek. Őszintén szólva, semmilyet nem találtam.
- Szia, Erzsi! - köszöntem, és zavaromban vagy a vágytól, már soha nem fogom megtudni, két ujjal megfogtam a mellgombom. Erzsi szemében a vad düh mellett egy pillanatra felrémlett valami mohó vágy. Pont olyan, mint akkor, mint fürdőszobai együttléteink alatt a mellemet bámulta.
- Ne köszöngess nekem, te rohadt kurva. Csak jöjjön haza Gábor...
Leszálltam Apuka szájáról, aki még most is nyalt volna tovább, és odaléptem Erzsi mellé. Megfogtam a táskát tartó karját, valami okosat akartam neki mondani, de mindössze annyi telt tőlem, hogy a pucér mellemet neki nyomtam. Erzsi egy pillanatra behunyta a szemét, és az arcán, pont úgy, mint a múltkori táncunk közben, átsuhant a vágyakozás.
Éreztem, hogy ez lehet a kiút. De egy pillanat múlva már megint a kérlelhetetlen asszony volt, aki most nagyon dühös. Ám a karját nem szabadította ki, hagyta, hogy a mellemet nekidörzsöljem, sőt éreztem, hogy nekinyomja.
- Hát mit képzeltek, szemetek? Itt szoptok, basztok, mint a nyúl, miközben én semmit nem sejtek! A kurva anyátokat!
Én azonban ütöttem tovább a vasat. Magamhoz húztam a fejét, és miközben tovább szórta az átkait, engedte, hogy a nyakára pont olyan finom csókokat leheljek, mint amilyet tőle kaptam Apuka születésnapján.
- Te kis mocskos kurva, mit csinálsz? - mondta egyre erőtlenebb hangon. Aztán ledobta a táskát, és a szájával a számat kereste. Elkezdtünk csókolózni. Nekitámadt a mellemnek, vadul markolászni kezdte. Fájt, de közben jól is esett. És hagytam, csináljon vele, amit akar. A hosszú vad csók után a nyakamat kezdte szívni és harapdálni, miközben én a kosztümkabátját igyekeztem levenni róla. Nemcsak hogy engedte, de segített is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (201 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 01. 17. vasárnap 07:47
Egész érdekes!
#5 A57L 2013. 08. 14. szerda 04:20
Elég jó.
#4 zsuzsika 2013. 07. 10. szerda 10:15
Ó Mami.De jó a történet.
#3 charli64 2012. 10. 30. kedd 15:24
Nagyon jól megvan írva.
#2 tiborg 2011. 01. 3. hétfő 01:38
Egyre jobb(majd kituno!! Belejottel komam!(asszony?)
#1 Törté-Net 2011. 01. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?