A+ A-

Egy üzletasszony naplója 6. rész

Átirat
28. fejezet
Saját üzletem
Pétert hosszas beszélgetés után sikerült meggyőznöm, hogy már ne hajkurássza a pénzt, elég öreg már és most amúgy is rengeteget keresett, hanem inkább vonuljon vissza és élvezze az életet, amíg lehet. Péter tehát bezárt, én pedig "utcára kerültem".
"Hogyan tovább?" - kérdeztem magamtól.
Épp csak 20 éves voltam, 20 millió forinttal a bankszámlámon. Egy hete ismerkedtem meg egy helyes sráccal egy kávézóban. Még aznap este felmentem a lakására és egy csodálatos estében volt részem. 23 éves, művelt és nagyon vonzó volt, sármos mosollyal. Szerelmes lettem, először igazán életemben. Egy hétig csak csókolóztunk, de aztán már nagyon megkívántam és attól kezdve sokáig minden reggel munka előtt feljött hozzám és dugtunk egyet. Kellemesen kezdődtek így a napok. Az estéket is sűrűn együtt töltöttük, hol színházba vagy moziba, hol koncertre mentünk vagy más szórakozóhelyre. Egyre szorosabb kötelékek fűztek minket össze.
Lelkiállapotom tökéletes volt, megtaláltam a társat, akit szívem mindig is keresett, de szexuális vágyam sokkal nagyobb volt, mint amit ő tudott nyújtani egymaga. Elgondolkodtam mit is kezdjek magammal.
"A napi három maszti nem megoldás." - mondtam magamnak.
Eszembe jutott a fergeteges élmény, amit a szexológus Carloval éltem át Misurataban, az általános iskolásoknak tartott előadás alkalmával. Testem mutogatása mindig jobban felizgatott, mint maga a kefélés, mivel mindig egyedi élménnyel gazdagodtam általa. Elhatároztam, átadom tapasztalataimat és tudásomat, amiket saját és mások testével kapcsolatban az idők során felhalmoztam.
Budapest belvárosában béreltem egy irodahelyiséget, amit keleties, arab-indiai jellegű bútorokkal, szőttesekkel rendeztem be. Használtam füstölőt is és halk, meditatív keleti zenét az ellazulás érdekében. Elindítottam hát szexuálterápiás és ismeretterjesztő szolgáltatásomat. A megszokott tanácsadáson kívül speciális tanfolyamokat is szerveztem kezdő és haladó szinten. Kezdőknek olyan témákban tartottam előadásokat, mint például:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2016. 11. 30. szerda 08:34
szeretem a gruppit... 8p jó lett folytasd
#2 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:52
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2010. 12. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?