Nyári kaland 1-2. rész

Szavazás átlaga: 8.99 pont (325 szavazat)
Megjelenés: 2010. december 29.
Hossz: 27 219 karakter
Elolvasva: 30 396 alkalommal
Ez a dolog, amit most elmesélek nektek, nemrégiben esett meg velem, a családi nyaralásunk alkalmával. Egyébként Szabinak hívnak, és tizennyolc éves vagyok. Idén sajnos újra a Balcsira mentünk nyaralni a szüleimmel, persze a céges üdülőbe. Mit mondjak, merő unalom, csupa idősebb felnőtt, meg az anyám egyik főnöke. De örültünk, hogy legalább ez van, mert másra nem igazán futná.
Érkezés utáni másnap sétáltam egy nagyot, fürödtem a többiekkel, és délután visszamentem a házhoz kifeküdni egy kicsit napozni, és így legalább nem kellett a felnőttek süket dumáját sem hallgatnom.
Lapozgattam egy sport magazint, bekapcsoltam az mp3 – at, és kellemesen elnyújtóztam a napozóágyon.
Egész jól elvoltam, amikor hirtelen egy erős kéz szorítását éreztem a vállamon. Elkerekedett szemekkel néztem Robit, azaz Róbertet, ahogy anyám nevezni szokta. A fazon két üdítős poharat tartott a tálcán és szemeivel intve, invitált meg rá. Elfogadtam a hideg
p
alf
alf
t
, de csak, amikor lehúztam, több mint a felét, akkor éreztem, hogy
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
is van benne. Döbbenten bámultam rá, de ő egy legyintéssel elintézte.
– Nem vagy te már olyan kisgyerek, kész férfinek nézel ki – nyugtatgatott, miközben végiglegeltette a tekintetét rajtam. Egészen belevörösödtem a terepszemlébe, valahogy túl sokáig időztek rajtam a szemei.
Aztán beszélgetni kezdtünk, mellém húzta a kerti fotelt és tíz perc sem telt el, amikor kezdtem bírni a fazont. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen oldott is tud lenni a harmincon túli igazgató úr, aki fontos szerepet töltött be az életünkben. Anyám örökké úgy ugrált, ahogy ő fütyült, apám sokszor féltékeny is volt rá.
Robi azonban nem sokára egy olyan dolgot közölt velem, ami ezt a megállapításomat teljesen megfordította, sőt.
– Figyelj, nehéz idők járnak a cégre, az anyádat a jövő hónapban el kell küldenem, létszámleépítés van.
Hogy mi van? Na ne! Pont most, amikor új kölcsönt vettek fel a szüleim?! Nem akartam elhinni, nem akartam felfogni.
A döbbenet kiült az arcomra és se köpni, se nyelni nem tudtam. Ezt észrevette Robi is, és várakozón nézett rám.
– Nem lehetne... – nyögtem.
– Sajnálom, de hét embert el kell küldenem, felsőbb utasítás. Persze azt, hogy ki is legyen a hét személy, azt egyedül én döntöm el. Érted? – Ekkor határozottan letette a poharat maga mellé a fűre, és a kezét a vállamra helyezte.
– Nagyon helyes fiú vagy, már régen kinéztelek magamnak. Ha jól viselkedsz, és egy kicsit kedves leszel velem a nyaralás alatt, akkor talán maradhat az anyukád. Na, mit szólsz? – kérdezte, miközben a keze elindult a mellbimbóm felé és ujjai végével elkezdte birizgálni, amint elérte.
Úgy ugrottam fel, akár egy őrült, a pohár leesett és szétfröccsent a tartalma. Ekkor ő elkapott, és hiába ficánkoltam, a végén mind a két csuklóm az erős szorítása alá került. Éreztem a leheletét a nyakamon, és a testéből áradó hőt, de azt mindenhol.
Most vettem csak észre, mekkora nagydarab férfi, minimum száznyolvanöt centi, és legalább nyolcvan kiló izom. Az én hetven kilómhoz és vékonyabb testalkatomhoz képest mindenképpen egy izomkolosszus.
– Ne gyerekeskedj, nem fogok veled
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
oskodni
, vagy velem jössz most a szobámba és leszopsz, vagy anyád röpül a cégtől.
Azt a döbbenetet, ami ekkor kiült az arcomra, azt nem lehet leírni, és azt a kétségbeesett kilátástalanságot sem, ami ekkor feszítette a belsőmet. Cikáztak az agyamban a gondolatok, és a legszerencsétlenebb embernek éreztem magam a világon. Az agyam nem működött, leblokkoltam teljesen. Pedig ordítani akartam, de valahogy nem jött ki hang a torkomon.
Látta a vívódást az arcomon, és ezt kihasználva elkezdett befelé húzni a házba, csak azt vettem észre, már felfelé lépkedünk a lépcsőn, és én akár egy zombi hagyom, hogy becsukódjon mögöttünk a szobájának ajtaja.
Lazán odasétált az ágyhoz, letolta a sortját a bokájához, és leülve szétterpesztette a lábait. Én álltam a szoba közepén bambán, és csak bámultam a dákóját, ami félpuhán lógott az egyik combjára.
– Gyere ide! – utasított, de én csak továbbra is álltam, és nem mozdultam.
– Az anyád úristenit, ne kéresd már magad, gyere és ügyeskedj, vagy a szép kis házatokat elárverezik és mehettek panelpatkánynak!
Őrült düh kapott el ekkor, szét akartam tépni, szét akartam verni őt.
Mint egy őrült odavágtattam és rávetettem magam, és teljes erőmből elkezdtem ütni-verni, ahol értem. A hatalmas méreg, megsokszorozta az erőmet, jó pár ütést kapott tőlem, amire maga alá gyűrt és én
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
feküdtem a teljes súlya alatt. Lihegésünk betöltötte a szobát, és a szívem haragos zakatolása nem akart csillapodni.
Határtalan bosszúvágyat láttam a kék szemeiben sűrűsödni, és szabályosan vicsorgott, amikor a számra tapasztotta az övét. Megharapott és én kénytelen voltam kinyitni a számat, mert nem akartam, hogy belém mélyessze a fogait. Így utat engedtem az
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
nyelvének.
Dobálni akartam a testem, levetni magamról, de szinte semmit sem ért; az az igazság, hogy moccanni sem bírtam. Próbáltam kizárni a tudatomból mindent, mivel tudtam, csatát veszítettem.

Mohón falta a számat, és próbáltam nem érezni semmit. Csak undort.
Ám lassan kezdtem valami egész mást felfedezni. Valami enyhe bizsergést, már nem nyomott annyira a teste sem, mint előtte. Egyik lábát átvetette a combom felett, és többször nekem nyomta a farkát. Ettől valahogy kezdtem beizgulni én is, és magamban elkezdtem imádkozni, nehogy észrevegye, hogy mi történik velem. De persze nem volt ő hülye, mert abbahagyta a csókot és elkezdett a nyelve lefelé vándorolni a mellkasomon.
– Tudom hogy élvezed – lehelte két nyalás között, és én csak feküdtem szótlanul és
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ottan
, mert nem tudom miért és hogyan, de olyan finoman és izgatóan csinált mindent, mint eddig soha senki. Jó, persze, bevallom, nem sok csajjal voltam eddig, de az, ahogy ő kényeztetett, egy profi kurtizánnak is a dicsőségére vált volna. Ebben biztos vagyok.
Nemsokára benyúlt az alsómba, és én ekkor rándultam meg először. Elkaptam a csuklóját és könyörögve egy nemet suttogtam.
Ekkor ő visszacsúszott a számhoz, és csókolgatni kezdett, közben pedig az ujjaival masszírozta a golyóimat, és néha felcsúsztatta a vesszőmhöz is. Hú, innentől kezdve már nem voltam semmi más, csak egy
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
len
, éhes test, aki azt várja, hogy kényeztessék.
Az ajkai most puhán szívogatták az enyémeket és kezdett nagyon finommá válni az egész dolog, és amikor benyomta újra a nyelvét, nyöszörögve tettem a kezem a széles hátára, és a saját nyelvemmel lassan elkezdtem simítani én is az övét.
Bevallom, nagyon jól esett, izgató volt a csók, kemény, de finom. Már nem kellett lefognia, sem fenyegetőznie, magamtól öleltem és csókoltam, és magamtól emeltem fel a fenekem, amikor ő a derekam alá nyúlt, és lehúzta rólam a rövidnadrágom.
Úgy tettem szét a lábam, ahogy a nők szokták, és amikor a lábam közé ereszkedett, a gyomrom megremegett a várakozás izgalmától.
Elnyílt a szám és ziháltam, amikor arcát egészen közel vitte a farkamhoz. Éreztem a szájából áradó meleget és azon járt az eszem, milyen érzés lesz, ha végre bekapja.
Először csak nyalogatta, és én közben szégyenlősen hunytam le a szemem, mert féltem, hogy meglátja a pupilláimban a mohó csillogást.
– Engedd el magad, előttem aztán nem kell megjátszanod magad, tudom, hogy jó! – akartam én válaszolni, de csak felnyögtem, és a csípőm automatikusan előrelendült, mert megnyalta végre a farkam hegyét, bő nyálat használva, valóssággal alácsurgatta a makkom alá. Én ekkora már majd megőrültem, és a hajába kapaszkodva élveztem minden érintést, minden újabb nyalást.
– Nagyon jó – szaladt ki a számon, és amikor finoman végigsimított a mellkasomon válaszképpen, mohón kaptam a keze után, és erősen szorítottam az ujjait, mert a szerszámom ekkor merült el a forró szájában.
Istenem, majd beledöglöttem, annyira finoman csinálta! A szájával szoros gyűrűt formált és úgy csúsztatta végig a farkamon, sokszor egészen le, tövig. Ekkorra már nyöszörögtem, és semmi nem volt nekem elég gyors, még gyorsabb ütemet akartam diktálni. Ekkor a tenyerét rányomta a hasamra és rám nyomott, hogy kissé nyughassak már.
Majd beleőrültem, amikor éreztem, hogy elkezdek lüktetni, ő pedig szívni is kezd.
Úristen, valósággal kiszívta belőlem az ondót, én meg össze – vissza kiabáltam:
– Szopjad, szívjad, mééég! – Óriásit élveztem, akkorát, mint előtte sosem.
Nagyokat lélegeztem utána, a szívem dübörgött és forgott velem az egész szoba.
Ekkor Robi visszamászott rám, és az arcomat a két tenyere közé szorította.
– Jól van, nagyfiú, nyugi van, máskor is megismételhetjük, de most rajtad a sor. Mutasd szépen, mit tanultál tőlem!
Kicsit tétováztam, de hagytam, hogy alám ügyeskedje magát, és én szépen csúsztam lefelé, a lábai közé.
Remegtek az ujjaim, amikor tétován végighúztam őket a golyóin. Óvatosan, mintha valami nagyon törékeny anyagból volna.
– Miért játszod meg magad, miért nem úgy csinálod, ahogy szeretnéd? Rajta, engedd el az érzést, azt, ami ott csillog, a szemedben!
Nem kellett több bíztatás, pontosan úgy volt, ahogy mondta.
Őrült vad vágy tombolt bennem, és ekkor úgy döntöttem, szabad utat adok neki. Teljesen elengedtem magam, úgy, ahogy még soha, senkivel nem tettem, talán még akkor sem, amikor a szobám sötétjében vagy fürdés közben vertem a farkam.
Az ujjaim önállósultak, és gyűrték, markolták a súlyos heréket, nyelvemmel ugyanakkor elkezdtem nyalogatni a szép, méretes rudat.
Le – föl, körbe – körbe.
Eljátszottam a tetejénél lévő nyílásnál, és amikor már tocsogott a sok nyáltól az egész, bekaptam.
Érdekes érzés volt, ahogy kitöltötte a számat. Azt hittem, nem fog tetszeni az íze, de csak egy enyhén sós ízt éreztem az első percekben, aztán már azt sem. Finomnak találtam, és a szám egyre gyorsabban és szorosabban ölelte körül anyám főnökének a farkát, aki mély nyögések és hörgések közepette élvezte a kényeztetésemet.
– Ügyes vagy, jól csinálod, csak így tovább – biztatott, és én megpróbáltam még jobban elnyelni, és még ügyesebb lenni. Nemsokára éreztem, hogy a fejemet valósággal ráhúzza a szerszámra, és a teste egyre jobban feszül. Ebből tudtam, hogy pillanatok kérdése, és elönti a számat a melegség.
Én magam is felhördültem abban a pillanatban, amikor a dolog megtörtént, de a saját hangom semmi nem volt, ahhoz a hörgéssorozathoz képest, amit ő hallatott, amikor a számba élvezett.
Nem gondolkodtam, nyeltem lefelé, mintha csak a jutalmamat kapnám, a jól végzett munkáért cserébe. És a végén kiszívtam belőle minden maradék cseppet, valóssággal kifacsartam az egész farkát.
– Ah, te aztán jó tanuló vagy! – jelentette ki, miközben a karom után nyúlt és felhúzott magához.
Úgy csókolóztunk, mint akik már ezer éve szeretők, nyaltuk – faltuk egymást, a borostája valósággal
v
alf
ér
alf
es
alf
re
sebezte az arcomat a szám körül.
Hazugság lenne, hogy megnyugodtunk, mert ekkorra nekem már megint merevedésem volt – a friss élmény és a szopás újra felizgatott, és én nyomtam magam Robinak, de ő ekkor megszakította a csókot és a fejét rázta.
– Megjöttek már a szüleid, menned kell!
Hirtelen józanodtam ki, és csak most hallottam, a társaság már valóban a földszinten zajong. Ijedten ugrottam fel és rángattam magamra a nadrágot, égtem, mint a rongy, és szaladtam is volna már kifelé, de Robi elkapta a csuklóm.
– Hé, ne rohanj már, adj egy búcsú puszit! – kérte hihetetlenül aranyosan, és én odaadóan nyújtottam felé a számat. Ő, pedig tök finoman puszilt meg. Utána közel hajolt a fülemhez és csiklandozott a lehelete, amikor belesúgta:
– Nagyon jó volt veled, ne félj, az anyádat nem küldöm el a cégtől, de holnap szeretném, egy kicsit ezt is, kényeztetni. – markolt bele a fenekembe erősen.
Valósággal kiszédelegtem a szobából, és amikor a zuhany alatt állva megszabadultam az együttlétünk nyomaitól, azon gondolkoztam, hogy akkor most várom a másnapot, vagy nem.

A másnap nem történt meg.
Azaz persze, volt holnap, nem lett világvége, de Robi nem tudta beváltani az ígéretét! Kerültem őt, menekültem előle.
Erős bűntudatom támadt, szégyenérzet. Mindig is hetero beállítottságú voltam és sosem érdekelt szexuálisan a saját nemem. Rendesen neveltek a szüleim, szeretetben nőttem fel és a Robival történt dolog miatt árulónak éreztem magam! Úgy gondoltam istennek nem tetsző bűnt követtem el, és talán mindent, ami eddig fontos volt a számomra most elveszítettem, meggyaláztam. Nem volt olyan súlyos a helyzet, mint ahogyan éreztem és templomba sem járok, de mégis ilyen gondolataim támadtak, utáltam magam és azt, hogy annyira élveztem Robival az orális szexet. Gondolkoztam hülyeségeken is, meg olyasmin is, hogy most biszexuális vagyok – e, ám nem tudtam letisztázni magammal semmit, a zavartság elhatalmasodott rajtam.
A következő napok mással sem teltek, mint taktikázással, megpróbáltam elkerülni Róbertet és azt, hogy kettesben maradjak vele. A szüleim csodálkoztak is, hogy folyton velük lógok, azt hitték megkomolyodtam, pedig csak féltem.
– Látod, a fiúnk lassan felnő – nézett egyik délután anyámra az öregem – jól érzi magát a társaságunkban, és mindenről ellehet vele beszélgetni! – Hátba veregetett én, pedig vörösödtem rendesen, de honnan is tudhatták volna az igazat, hogy a drága Róbert elől menekülök, aki beígérte nekem, hogy felavatja a hátsómat és megkefél.
Dehogy akartam!
A kételyeim és a félelmeim mellett bántott a zsarolása és a pökhendisége is. Arra gondoltam talán, ha nem adódik megfelelő alkalma, akkor már nem piszkál, és anyám is maradhat a cégnél. Belőlem, pedig nem válik biszexuális, mert többet sosem fogom férfival csinálni!
Három napig aránylag minden jól alakult, Robinak nem volt lehetősége közelíteni hozzám, csak figyelni tudott mohó tekintettel és néha rám kacsintott, amikor biztos volt benne, hogy más nem látja. Már ez is iszonyúan zavart és egyáltalán nem viszonoztam az efféle jelzéseit.
Ám a negyedik nap estéjén, mindannyian az egyik éjszakai szórakozóhelyen kötöttünk ki.
A szüleim fiatalokat megszégyenítően ropták a táncot, és apám meghívott életem első
s
alf
ör
alf
ér
alf
e
is, majd a negyedikre és az ötödikre is. Kicsit fejbe vágott az ital, ezért kiszédelegtem a szabadba, szégyelltem volna a többiek előtt, hogy nem bírom a
p
alf
alf
t
. Beszívtam a friss levegőt, az enyhe szél felszárította a homlokomon kiütköző verejtékcseppeket. Egészen elmerengtem, szinte nem is hallottam a Balatoni éjszaka hangos és mulatozó hangjait.
Álltam a sötétben, csak én voltam és a csillagos égbolt. De nem tartott sokáig a különös magány, mert egy magas, izmos alak hátulról átölelt és a fülembe suttogott.
– Ejnye, ha nem tudnám milyen rendes fiú vagy, azt hinném, hogy direkt kerültél! De te biztos nem csinálnál ilyent, nem akarod, hogy az anyád repüljön a cégtől! Igaz? – Meg sem tudtam szólalni a meglepetéstől és a mérhetetlen dühtől, ami elöntötte az agyamat, a testemet, pedig reszketésre késztette. Ráadásul a legrosszabb a farkam reakciója volt, valósággal feléledt Robi közelségétől. Amikor belenyalt a fülembe, beleremegtem és kiszakadt belőlem egy sóhaj, amint megéreztem az apró és izgató puszikat a tarkómon. Nagyon felizgatott vele!
Persze, ezt észrevette ő is! A győztes nevetését messzire sodorta a szél én, pedig a legszívesebben elsüllyedtem volna a szégyentől. Most nagyon örültem a sötétnek, mert legalább nem látta mennyire ég az arcom.
– Még észrevesznek az öregemék, engedj már! – indulatosan csengett a hangom, haragudtam rá nagyon, főleg az miatt, hogy annyira a hatása alá kerültem. Szóval az volt az igazi baj, hogy nagyon kívántam. A csókját, az érintését, a kényeztetését. Őt.
És én ezt borzalmasnak találtam!
Pedig olyan szilárdan tartottam magam napokig! Nem gondoltam a szopásra, csak a lelkiismeretemet próbáltam nyugtatgatni. És hiába a jól felépített fal, elég volt egy érintés, és én máris remegtem a vágytól! Ráadásul kényszeredetten hagytam, hogy Robi a csuklómnál fogva, maga után húzzon a túloldalra a parkosított rész felé!
Amikor a fának döntött, engedtem, hogy megcsókoljon, a szája kemény és követelődző volt, a borostája irgalmatlanul szúrt. Ennek ellenére, amikor nekem nyomta az ágyékát, végig futott rajtam a vágyakozás hulláma, elkezdett a farkam felállni. A csókba majdnem belefulladtam, annyira nagyon finom volt, Robi valósággal kicsókolta belőlem a lelket. Életemben nem gondoltam volna, hogy csók ilyen is lehet!
Még inkább beindultam, amikor Robi a felhúzott pólóm alatt kezdett simogatni, és a kezét nemsokára követte a nyelve is. Nem akartam, de felnyögtem a mellbimbóim nyalogatása, szívogatása közben.
– Tudtam én, hogy hiányoztam hidd el, lány nem tud így kényeztetni, mint én! – Mit mondhattam volna? Hogy a lányoknak eszébe sem jutott a mellemmel játszadozni, hogy a korombeli csajok nem tudják, hogyan izzítsanak be egy férfit? Igazából szükség sincs ilyesmire! Hiszen a korunknál fogva szárnypróbálgatók vagyunk, már attól is feláll, ha megpillantunk egy elővillanó melltartópántot, vagy egy csípőfarmerből kikandikáló tanga bugyi darabkát. És ha végre meztelenül simulnak a kézbe!
Szóval Róbert az érettségével, ennél egy sokkal igényesebb szexet képviselt és ismertetett meg velem, és én erre sajnos nagyon is vevő voltam!
A hatalmas probléma csupán annyi volt még mindig, hogy férfi ismerteti meg velem a dolgot! Ez az egy nem tetszett az egészben. Még akkor is ezt gondoltam, amikor meztelen felsőtesttel, bokáig letolt nadrággal támasztottam magam a fatörzsnek ő, pedig előttem térdelt és a férfiasságomat kényeztette. Hú, de mesterien csinálta! Még profibban, mint első alkalommal, csak filmeken láttam az előtt ilyen nyalintásokat, körözéseket, és szopást, mint amilyenben ő részesítette a farkamat! Majd elájultam, annyira jó volt! Őrületig felcukkolt, izzott az egész testem, majd beleájultam a sok jóba.
Az egész világ egy nagy lüktető masszává változott, amelynek minden egyes kis molekulája az élvezetet hordozta magában.
A tenyereim a repedezett fatörzsre tapadtak, miközben figyeltem Robi arcát a halvány fényben. A szemei zárva voltak, az arca átszellemültséget sugárzott. Kétségtelenül látszott mennyire élvezi azt, amit csinál.
A csípőmmel is löktem már addigra magam, mert egyre jobb lett, egyre magasabbra repültem a kéj szárnyain. Ekkorra már össze – vissza, nyöszörögtem és borzoltam Robi haját. Abban a pillanatban, pedig amikor rám tört az orgazmus, erősen szorítottam a fejét, a farkamra húztam egészen. Istentelenül nagyot élveztem az egész száját elöntötte a meleg nedű. Nyelte, ahogy tudta, csorgott ki a szája sarkán, csöppent a felsőjére és a fűre is szépen.
Még remegtem a kielégülés miatt, amikor a füvön térdeltem és az arcom előtt himbálódzott, anyám főnökének a méretes szerszáma. Hatalmasnak tűnt a halvány fényben és nem éreztem undort, mert nyalogatni kezdtem a nyelvem hegyével, egyszerűen kívántam. Az íze ismerős volt az első szopásból, és még kellemesebbnek találtam, mint akkor, kimondottan jó érzés volt kényeztetni a méretes rudat.
– Ügyes vagy, jól csinálod! Csak így tovább! – dicsérgetett engem ugyanúgy, mint előtte pár nappal, ami jól esett bevallom. A másik kezemmel közben folyamatosan a heréit ingereltem, emelgettem, gyűrtem őket, majd a számba vettem azt is, egyszerűen muszáj volt beszívnom gyengéden, hol az egyik oldalt, hol a másikat.
Biztos nem csináltam rosszul, Robi teljesen begerjedt, olyan hangosan hörgött, hogy féltem valaki még meghallja. A parkban volt némi mozgás, több pár is szexelt a fullasztó nyári éjszakában, de szerencsére jó pár méternyire tőlünk.
Egyre gyorsabban járt a fejem már nem érdekelt semmi, a külvilág egészen megszűnt a számomra. Nem gondoltam sosem, hogy élvezni fogok egy farkat, ráadásul a számban, de így volt és én nem bántam semmit! Az elmúlt napok kételyei és félelmei elröppentek egy pillanat alatt, mintha sosem léteztek volna, és semmi mást nem akartam, minthogy örökké tartsanak azok a kéjes percek.
– Elég lesz, nem a szádban akarok elmenni, ereszkedj négykézlábra! – Hagytam, hogy az idősebb férfi irányítson, lekerült a bokámról a nadrág és nemsokára a tenyerem alatt éreztem a fű hűvösét és igazgattam a térdemet, mert egy gally útban volt.
A sötétség ellenére csukott szemmel és remegve vártam a következő pillanatokat. Tudtam mi fog következni, mégsem futottam el, akartam nagyon, csak izgultam és féltem a dologtól.
Az ismeretlentől és a fájdalomtól.
Robi mögém térdelt és örültem a sötétségnek, mert elöntötte az arcomat a szégyen, amikor belenyalt a fenekem közepébe. Oda.
Először még a szemeimet is összeszorítottam és a fogaim is csikorogtak, de lassan kezdett engedni a feszültség és átadtam magam a kényeztetésnek. Robi nyelve körözött, kezei gyűrték a fenekemet, néha előre nyúlt a hasam alatt és a farkamon is végig simított. Nagyon jó érzés volt az egész.
– Engedd el magad teljesen, meglátod élvezni, fogsz mindent, csak lazíts! – Megpróbáltam úgy tenni, de amikor Robi egyik ujja belém csusszant, egyszerűen kiugrottam belőle.
– Hééé kis csikó, ne ilyen hevesen, még csak most jön az igazi jó, úgyhogy hagyd abba a ficánkolást! Gondolom, arra sem kell téged emlékeztetnem, hogy az anyád állásáért szopsz, és ugyanezért fogom szétkefélni a csodás kis hátsódat! Élvezni fogod, majd meglátod! – Rossz volt ezt hallani, az bántott a legjobban, hogy zsarolás az egész és gyűlöltem, hogy én ennek ellenére élvezem, méghozzá sokkal jobban, mint kellene.
Robi nem engedte, hogy elmozogjak, erősen a fenekemre csapott, amikor harmadszorra is elugrottam az ujjazás elöl. Nem úsztam meg, a végén két ujja merült el bennem tövig és egy idő után már nem is ki – be járt bennem, mindinkább dörzsölt és nyomogatott egy bizonyos pontot odabent. Ettől valami óriási kéjt éreztem, amilyet még soha azelőtt. Az egész testem lángolt, minden porcikámban éreztem az élvezetet, a gerincem töve szabályosan bizsergett. Nyögéseket hallottam, női sikolyokra emlékeztető hangokat, és csak nehezen fogtam fel, hogy én magam adom ki őket.
– Ez a prosztatád drágaságom, de most nem élveztetlek el, majd a farkam fogja megadni az utolsó hullámokat hozzá! – Hát gondolhatjátok, hogy megijedtem!
– Most te megfogsz...
– Csak nyugalom, tapasztalt vagyok nem lesz baj! – Akartam hinni neki, de nagyon féltem. Remegtek a combjaim, amikor egy csomó nyálat a lukhoz kent és odaillesztette a meleg farkát! Nem tudom miért, de elöntötte a szememet a könny és már alig vártam, hogy bedugja. A hatalmas faroknak a hegye, pedig határozottan és gyorsan benyomult és én felkiáltottam a kettős érzéstől.
A fájdalomtól és a kéjtől.
– Nyughass, pár perc és jobb lesz! – én ebben egyáltalán nem voltam biztos, főleg amikor beljebb és egyre mélyebbre hatolt. Ordítottam, de Robi megint rácsapott a fenekemre és a lebukástól is féltem, úgyhogy az első pár percet tiszta
k
alf
ín
alf
ba
alf
n
, összeszorított fogakkal viseltem el.
Átkoztam magamat, a hatalmas farkat, Robit és a végén már az egész világot! Nem lett jobb, csak az után, amikor Robi leállt a mozgással, de mélyen bennem maradt és egészen lassan, addig igazgatott minket, míg a végén a sarkain ült, én pedig ültem a combjain, háttal neki. Még mélyebben bennem volt, de így hátulról átölelt szorosan, és amikor kicsit hátranéztem rá, a szája rá tapadt az enyémre és egészen finoman és érzéssel telien csókolt. Megnyugtatott ez a kettős változás, és valahogy nagyon intim helyzetet teremtett, mindenesetre a lelkemnek nagyon tetszett a dolog, mert egészen ellazultam.
Amikor Robi elkezdett alattam mozogni, én magam is követtem, rendesen dugtunk.
Kezdett a fájdalom kevésbé érezhetőbbé válni, és elkezdtem élvezni azt, hogy dugják a seggem.
Így csináltuk pár percig, majd, Robi maga alá fordított. Feküdtem a hűvös füvön, az egyik lában, Robi nyakában és dugott ezerrel. Nagyon gyors tempóra váltott, és olyan szögben döfködte a farkát, hogy a leginkább izgassa a prosztatámat. Erre fel is hívta a figyelmemet, hogy ebben a pózban, egészen jól tudja stimulálni.
Szédültem, örvénylett az egész mindenség körülöttem, tépkedtem a füvet az élvezettől, és sikkantottam, mint egy ribanc. Ám egyáltalán nem érdekelt azokban a pillanatokban semmi!
– Csak nyögj, te kis szajha, nagyon jó a segged, élvezet szét kúrni! – a hím soviniszta kijelentés még jól is esett bevallom, és igazi ribanc módjára kiáltottam fel, amikor elöntötte a belsőmet a forrósság. Robi lehajolt hozzám és szinte szerelmesen csókolt, majd utána felemelkedett és elkezdte kiverni nekem. Szörnyen izgalmas volt, hogy a hátsómban kitöltött még mindig a farka, nem is kellett sok, pár perc múlva beleélveztem Robi tenyerébe. Most kevesebb ondó jött ki, mint először, de ez az élvezeten semmit sem csökkentett.
Amikor mellém heveredett a hűvös talajra, nem mertem ránézni, égtem rendesen. A kezét bensőségesen a mellkasomra helyezte.
– Nem kell szégyellned semmit, nagyon – nagyon jó voltál. Mondhatnám, hogy elment a dolog meg ilyesmi, de miért hazudjak? Rég nem volt ennyire jó senkivel, mint veled! – Megcsókolt és én ekkor vettem meg a jegyemet. A szerelem vonatára.
Mert a szerelem vak és nem válogat, ha hív hát jegyet veszel, kerüljön az bármennyibe is, felülsz a száguldozó járműre, dacolva az egész világgal, nem törődve a veszéllyel.
Pedig bármikor vonatszerencsétlenség történhet.
Simán összetörhet a szíved!
Aztán majd megpróbálhatod összeszedni a pici törött cserepeket. Naná, hogy a ragasztás után már nem lesz a régi!
Torzítani fog.
De ne törődjünk vele, csak utazz

Most is Robi a szeretőm és nagyon jó vele, nem akarok senki mást, mindent megkapok tőle, lelkileg és testileg is. Csak a szüleim, elzavartak otthonról, amikor megtudták, anyám pedig felmondott...
VÉGE
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.99 pont (325 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2018. március 13. 07:06
#22
anyám pedig felmondott...No pedig azért csinálta, hogy az anyának megmaradjon a munkája
1
Ricsi1990
2017. június 24. 14:08
#21
Nagyon jó a történet! Azért jó lenne tudni, hogy milyen volt a folytatás. (Persze ez a történet már igen régi! És nem biztos, hogy hosszú folytatása volt.)
1
t
t.555
2017. június 18. 05:01
#20
Nagyon tetszik a történet!
1
n
netman87
2016. július 22. 23:08
#18
Nagyon izgalmas és szuper jó történet. Csak a fiút sajnálom hogy elzavarták otthonról.
1
barbi81
2016. július 11. 21:05
#17
Izgalmas 🙂
1
i
ivol
2016. május 22. 16:33
#16
Jó, izgalmas volt. Ha igaziból nézzük, akkor az életben sose értékelik és értik meg az ilyen helyzeteket. Nem csak homo esetén, de normál eseteben se, amikor egy lány adja oda magát a szerelméért. Hát ez van...
1
p
petikebi
2014. december 8. 16:06
#15
De van 🙂
1
p
passziv
2014. november 24. 14:36
#14
itt nincs véletlen egy fiatal srác aki lefeküdne egy ötvenes pasival?
1
p
passziv
2014. november 24. 14:33
#13
nagyon tetszett
1
k
korisv
2013. augusztus 1. 22:30
#12
az élet nehéz tud lenni 🙂
1
Aelm
2013. május 7. 13:17
#11
Valamikor kaptam jelszót de már töröltem a levelet. Úgyhogy nincs VIP tagságim, meg nem is kell.Történeteket sem küldök be álnéven hogy legyen, nem az én formám. Az apám barátja alatt ginus33-nak üzenem, hogy annyit számít nekem, mint a köröm alatt a piszok.Láttam mit írt,különböző nevein igen, háát...soha nem lesz író belőle.Sajnálom, hogy ilyen indulatot váltottam ki belőle, de hiába, a tehetség nem mindenkinek adatik meg. Esetleg kötögessen, az lehet jobban menne.
Üdv, majd jelentkezem.
1
Aelm
2013. május 7. 13:01
#10
Puszim.
1
g
gaborthefirst
2013. április 11. 23:22
#9
Hát igen, sajnos az élet ilyen, mert nem lehet minden egyszerre. De miért nem, miért kell dönteni mindíg egyik vagy másik között? Csak azt ne, hogy örülj annak amid van, mert másnak még annyi sem jut, meg ilyenek, bla-bla-bla. Ezek a szülők gonoszak, mert nem bírják elviselni, hogy a gyerek úgy boldog ahogy ő akar ... pláne járulékos haszonként anyukát előléptették volna, most meg valószínű munkanélküli és már fia sincs! Szegény gyerek...
De épp ettől jó a sztori, olyan rohadtul életszagú! Te rongyos élet! 🙂
1
author04
2013. április 11. 22:22
#8
Kedves Aelm!
A végkifejlet elég komor, de hát ugyi, c'est la жизнь! mongya a művelt orosz, mer' ő qrva jól tud francijájul. Oszt azér a 10-ea csak kijár!
1
d
drinti
2012. augusztus 28. 14:02
#7
Ez az egyik kedvencem tőled!
1
Aelm
2012. augusztus 9. 13:44
#6
🙂
1
Aelm
2012. április 25. 14:33
#4
Ide válaszolok, Marko életem kiterített kártyalapjainak összesen, ha jól emlékszem 11 része van, majd feltöltöm azokat is.🙂
1
Aelm
2011. április 4. 11:18
#3
Szia!
Örülök, hogy beletudtad magad élni, ezek szerint én is amikor írtam.A történeteim kivétel nélkül erotikus fantáziák, ez is.Tehát nincs kit sajnálj, csak a főszereplőt, aki kitalált személy, ahogy a történet is.
1