A+ A-

Cím nélkül

Ádám hosszú percek óta várt a kocsiban. Este volt, járatnia kellett a motort, mert odakint nagyon lehűlt az idő. Nézte a mobilját, majd megcsörgetett egy telefonszámot. Idegesen nézett, az órájára, s rágyújtott egy cigire. Lehúzta az ablakot, azon keresztül fújta ki a füstöt. A közeli házból egy sötét alak lépett ki. A fiú érdeklődve nézte, majd felismerte benne barátnőjét, Szabinát. Kidobta gyorsan a cigit, s egy rágót vett be a szájába. Mikor a lány közelebb ért, akkor lehetett látni, hogy mit viselt. Hosszú csizma, fekete miniszoknya, sötét bőrdzseki. Nagyon hűvös volt, de a fiút zavarta, hogy nem láthatta barátnője kebleit. Mikor Szabina beszállt a kocsiba fekete göndör fürtjei ráhullottak vállaira. Rámosolygott barátjára, majd így szólt:
- Remélem nem haragszol, hogy késtem.
- Hát...
Mielőtt bármit is mondhatott volna Ádám, a lány lehúzta kabátja cipzárját, ami alatt egy mélyen dekoltált rózsaszín top volt. A fiú izgatott lett, amúgy is a lány kellemes parfümje mindig elvarázsolta.
- Indulhatunk? - kérdezte Ádám. - Várj, még nem is adtam puszit. Szabina megcsókolta a barátját, közben kezével a fiú merevedő farkára támaszkodott. Összemosolyogtak, a lány még rámarkolt egy erőset a péniszre, majd elindultak a kocsival.
Szombat este volt, s a két fiatal belevetette magát az éjszakába. Először egy házibuliba voltak hivatalosak, de ott nem kívántak sokáig maradni. Ádám egyik gyerekkori haverja szervezte, de pián kívül, csak kanos fiúk voltak ott, akik kiéhezve nézték az egyetlen lányt.
- Sietnünk kéne - súgta a barátja fülébe Szabina.
- Oké, csak még megiszom a söröm.
A lány nem nézte jó szemmel, hogy a barátja vezetés közben iszik, de hatni nem tudott rá. Unalmában a lejátszóhoz ment, s nézegetni kezdte a zenéket. Egy dagadt, gusztustalan fiú lépett hozzá.
- Szia! Pisti vagyok.
- Helló! - fintorgott a lány.
- Iszol? - kissé részeg srác egy poharat nyújtott át.
- Mi van benne?
- Vodka.
Szabina elvette a poharat. Beleszagolt, s mivel másképpen nem bírta elviselni ezt a bulit, lehúzta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.56 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 19. szombat 13:26
Énvoltam a szondásztató rendőr.
#2 papi 2014. 05. 3. szombat 06:44
Kicsit gagyi
#1 Törté-Net 2010. 12. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?