Egy kellemes szombat este

Szavazás átlaga: 6.48 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2010. december 27.
Hossz: 10 730 karakter
Elolvasva: 628 alkalommal
Történetem átlagos napnak indult, persze megfűszerezte egy kis esti találka szívem egyetlen szerelmével. Igen későn ébredtem, pedig tudtam, hogy ma sok feladat vár rám. Gyors reggeli, és már ültem is a biciklire, hogy munkába induljak. Egyszerű munka, de még is fárasztó. Neki veselkedtem, és robotoltam, csak robotoltam. Már igen csak közeledett a délután, így véget vetettem fontos teendőimnek, és hazasiettem. Gyorsan rendbe szedtem magam, pár ruhát magamhoz vettem, némi folyadékkal, mert hát igen meleg estére kellett számítsak. Útnak indultam szerelmemhez. Sajnos sok utazás várt rám, mert hétvége lévén elment az utolsó buszom, mellyel pár félóra alatt odaérek, így megkerültem szép hazánkat, de addig is égett bennem a vágy, és a technikai csodáján keresztül élvezhettem kedvesem társaságát.
Már igen későre járt, mikor megérkeztem hozzá bő 3-3, 5 óra utazás után. Forró csókkal várt, és a vágy rögtön hatalmába kerített, és tudtam, nagyon kellemes estét, és éjszakát fogunk eltölteni egymással.
Némi forró csók, és ölelés után frissítő fürdőt vettem, mely idő alatt kedvesem kellemes félhomályt varázsolt együttlétünk helyszínén, némi illatos gyertya, finom illatos ágynemű várt tisztálkodásom végére.

A fürdőből kilépve kellemes meglepetés ért, mert kedvesem egy lehelet vékony sötét színű ruhácskát húzott magára, mely minden kedvenc porcikáját elrejtett előlem. De cserfes, és huncut lelkem utat tört, mert ígéretet kapott tőlem, hogy kellemes frissítő, és üdítő masszázzsal kényeztetem. Így is lett, előkerült egy lepedő, egy nagy törölköző, és finom baba olaj. Óvatosan megcsókoltam puha és édes ajkaimmal, melytől megremeget. Remeget minden porcikája, pedig még nem tudta mi is fog rá várni. Finoman megszabadítottam ruhadarabjától, és hason az ágyra fektettem. Beolajoztam a tenyerem, h a hideg anyag ne hűtse le forrongó testét. Finoman, de mégis kicsit férfiasan masszírozni kezdtem olajos kezemmel a hátát, lapockáját, és erogénzónákkal teli érzékeny nyakát, melynek következtében testén keresztül futott a kéj érzése, és vágya egyre fokozódóbbá vált. Majd kecses karjai, alkarja, és szép keze következet. Minden apró pontot végig nyomkodtam, hogy a felesleges feszültség is távozzon belől. Majd testének alsó, ám de egyre izgalmasabb részét vettem kezelésbe. Persze, volt még rajta egy apró, ám de el nem hanyagolható ruhadarab, melytől meg kellett váljon, hogy ne kenjem össze olajjal, fájt volna érte a szívem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.48 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 12. 14:20
#6
Csak átfutotam, túl sablonos.
1
a
A57L
2019. augusztus 23. 04:23
#4
Sokkal jobbnak hittem.
1
f
feherfabia
2018. július 17. 06:03
#3
Unalmas!
1
vakon53
2016. március 19. 13:31
#2
El lehetett olvasni.
1
T
Törté-Net
2010. december 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1