A+ A-

Egy kellemes szombat este

Történetem átlagos napnak indult, persze megfűszerezte egy kis esti találka szívem egyetlen szerelmével. Igen későn ébredtem, pedig tudtam, hogy ma sok feladat vár rám. Gyors reggeli, és már ültem is a biciklire, hogy munkába induljak. Egyszerű munka, de még is fárasztó. Neki veselkedtem, és robotoltam, csak robotoltam. Már igen csak közeledett a délután, így véget vetettem fontos teendőimnek, és hazasiettem. Gyorsan rendbe szedtem magam, pár ruhát magamhoz vettem, némi folyadékkal, mert hát igen meleg estére kellett számítsak. Útnak indultam szerelmemhez. Sajnos sok utazás várt rám, mert hétvége lévén elment az utolsó buszom, mellyel pár félóra alatt odaérek, így megkerültem szép hazánkat, de addig is égett bennem a vágy, és a technikai csodáján keresztül élvezhettem kedvesem társaságát.
Már igen későre járt, mikor megérkeztem hozzá bő 3-3,5 óra utazás után. Forró csókkal várt, és a vágy rögtön hatalmába kerített, és tudtam, nagyon kellemes estét, és éjszakát fogunk eltölteni egymással.
Némi forró csók, és ölelés után frissítő fürdőt vettem, mely idő alatt kedvesem kellemes félhomályt varázsolt együttlétünk helyszínén, némi illatos gyertya, finom illatos ágynemű várt tisztálkodásom végére.
A fürdőből kilépve kellemes meglepetés ért, mert kedvesem egy lehelet vékony sötét színű ruhácskát húzott magára, mely minden kedvenc porcikáját elrejtett előlem. De cserfes, és huncut lelkem utat tört, mert ígéretet kapott tőlem, hogy kellemes frissítő, és üdítő masszázzsal kényeztetem. Így is lett, előkerült egy lepedő, egy nagy törölköző, és finom baba olaj. Óvatosan megcsókoltam puha és édes ajkaimmal, melytől megremeget. Remeget minden porcikája, pedig még nem tudta mi is fog rá várni. Finoman megszabadítottam ruhadarabjától, és hason az ágyra fektettem. Beolajoztam a tenyerem, h a hideg anyag ne hűtse le forrongó testét. Finoman, de mégis kicsit férfiasan masszírozni kezdtem olajos kezemmel a hátát, lapockáját, és erogénzónákkal teli érzékeny nyakát, melynek következtében testén keresztül futott a kéj érzése, és vágya egyre fokozódóbbá vált. Majd kecses karjai, alkarja, és szép gyermeki keze következet. Minden apró pontot végig nyomkodtam, hogy a felesleges feszültség is távozzon belől. Majd testének alsó, ám de egyre izgalmasabb részét vettem kezelésbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 vakon53 2016. 03. 19. szombat 13:31
El lehetett olvasni.
#1 Törté-Net 2010. 12. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?