A+ A-

Ellenségek

A férfi leült a bőrfotelbe, kezében egy pohár whiskyvel. Nézte az olvadó jégkockákat, és próbálta elterelni a gondolatait az elkövetkezendő órákról. Annyi mindent meg akart tenni Sashaval, de az összes vágya közül a legjobban azt akarta, hogy könyörögjön neki. Egy kis alázatot akart kicsikarni a nőből. A megállapodásuk része volt a ma esté szex. Egymás kerülgetését már jó pár éve folyt köztük, de most végre a tettek mezejére lépett tegnap éjszaka. Még mindig maga előtt látta Sasha szemében megvillanó szikrát, ami nem sok jót ígért. Biztos, hogy a nő is kitalált számára valami büntetést, hisz nem az a fajta nő volt, aki csak úgy odaadja magát egy férfinak, főleg nem egy démonnak. A nő egy fúria volt az ő ősi ellensége. De mindezt figyelmen kívül hagyta, kizárólag a lány által felé sugárzó erotikát vette figyelembe. Szinte hívogatta, csábította őt, hogy kóstolja meg. És ma este az övé lesz a nő...
Sasha elővillant a teraszon, a férfit egy jeges mosollyal üdvözölte. Egy fekete, térdig érő selyemruhát viselt, aminek mélyen dekoltált V-alakú kivágása volt. Nem volt kisminkelve, ajkai így is elég vérbők, szemhéja lilás árnyalatú volt. Arca hófehér, szinte betegesnek tűnt. De ez megszokott a fajtájánál. Éjfekete, hullámos haját az óceán felöl jövő szél felborzolta. Beljebb lépett a szobába. Mindezt olyan kecsesen tette, mintha lebegett volna. Leült az ágyra, lábait enyhén széthúzta, mintha csak felkínálná magát. A fekete hajzuhatagot nyaka egyik oldalár húzta, mutatóujjával végigsimított nyakán le egyenes a dekoltázsa kezdetéig, majd a válla felé húzta fel. Ujját beleakasztotta a fekete anyagba, majd lehúzta a válláról. Kivillant a fekete melltartójának a pántja. Ugyanezt megtette a másik pánttal is. A férfi felpattant a fotelból, nem akarta, hogy a lány levetkőzzön. Ő akarta lehámozni a ruhát róla.
A férfi elkapta a nő csuklóját, majd a szájához húzta, belső felére leheletfinom csókot adott, majd gyengéden megharapta a lágy bőrt.
Sasha beszívta alsó ajkát, miközben a férfi gyengéden kényeztette. Ölét elöntötte a forróság, és magában rimánkodott, bárcsak a lába közt művelné ugyanezt. De, ahogy látta nemcsak ő volt ezzel így. A férfi nadrágja sliccnél erősen dudorodott. Fejében megszólalt a kisördög: gyerünk szivi, mire vársz? Kinyújtotta jobb kezét, és megmarkolta Lucian férfiasságát. Annak még a lélegzete is elakadt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 17. kedd 06:30
Démonok, fúriák... felesleges. Engem nem fogott meg.
#5 deajk2008 2016. 11. 15. kedd 14:22
mindenesetre érdekes lett e történet...
#4 papi 2014. 04. 26. szombat 12:38
Nagyon jó
#3 v-ir-a 2013. 06. 14. péntek 22:27
de ha 1x nagyon élvezte, akkor miért ne történhetne meg újra? smile
nagyon jó imádom ezt a műfajt
#2 Kaszkadör 2011. 12. 6. kedd 09:17
Szuper nagyon tetszett......
#1 Törté-Net 2010. 12. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?