A+ A-

Partravetett

1.
Hetven órája hányódott a durva tapintású kókuszkötelekkel fonott pallón. Egy álló napja, hogy az utolsó csepp ivóvizet kiszürcsölte az ócska bádogkannából. Talán kétszáz mérföldet is sodródott nyugat felé attól a ponttól amely semmilyen hajózási térképen nem szerepelt még és valahol Chile partjaitól a Cook - szigetek felé húzott egyenes közepén helyezkedik el a Csendes Óceán végtelen kékjében. Ott érte el a dühöngő forgószél a Hajnalpírt és két árbocát szinte azonnal letörve a pusztulásba sodorta. Hajóutaktól távol, az 1767 - es esztendőben Mice főlegénynek minden esélye elveszett arra, hogy a koszos Plymouth kikötőjét viszontlássa, odalett majd minden reménye a túlélésre.
Álom, édes lebegés. Zsibbadt, ernyedt heverészés a puha fövenyen. Ujjai közül selymes futással siklottak ki a tengervíz sodorta homokszemek. Lassan lebegve úszott a talaj felett. Csak elnehezedő feje nyaklott hátra a semmibe, a vér lassan a fejébe tódult...
...ébredező öntudata hirtelen felfogta, hogy az álombeli lebegés valóság. Lábát a földön vonszolva, karját erősen markolva, izmos kezek cipelték pálmás - ligetes ösvényen. Minden erejét összeszedve megemelte a fejét, de kiszáradt torkából, fáradt tüdejéből nem tudott hangot kipréselni. A karok azonnal elengedték és fejét a puha homokhoz ütve a földre dobták. Ellenkezésre időt sem hagytak, hirtelen a hasára fordították és bágyadt karjait határozott mozdulattal hátracsavarták, gyakorlott kezek összekötözték. Szédelegve nézett körül és szem magasságban meztelen, barna lábakat látott. A tüsténkedésben egyikük kicsit az ajkához is ért. Oldalt fordítva fejét, hosszú lábszárakon siklott végig tekintete, vékony bokából induló izmos lábikrákon, csokoládészín, csillogó, csupasz bőrű masszív combokon. Furcsa érzése támadt. Gubancos sárga hajánál és karjánál fogva félig ülő, félig kuporgó helyzetbe rángatták és arcát durván az ég felé fordították. Az erős kar egy sosem látott magasságú fekete nőhöz tartozott, Mice döbbenten pillantott fel kidomborodó, feszes hasára és telt kebleire. Mint a pihét, úgy ragadták fel a földről kísérői, csodálkozva nézett egyikről - másikra, tojásként formázták ugyanazt a termetet és vonásokat. Az alakot amely Mice 5 láb 8 inch átlagos matróztermetétől másfél fejjel magasabban ért véget. Még szembetűnőbb volt testi erejük.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.65 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 10. 9. vasárnap 09:51
Ez nagyon gyenge
#5 vakon53 2016. 03. 19. szombat 13:54
Nemrossz.
#4 Andreas6 2015. 05. 8. péntek 07:33
Beteg. Miért nem lehet mínusz pontot adni?
#3 A57L 2013. 10. 22. kedd 04:36
Egész jó.
#2 genius33 2013. 06. 2. vasárnap 15:02
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2010. 12. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?