A+ A-

Zsófi és nevelőapja 1. rész - Nőgyógyásznál

Richárd már öt éve élt egyedül feleségének előző házasságából származó lányával. A felesége sajnos balesetben elhunyt, így neki kellett nevelnie Zsófiát. Igyekezett teljes mértékben eleget tenni kötelezettségének, ápolta ha beteg volt, ellenőrizte a tanulását, ruhákat vásárolt neki, figyelt rá.
Mostanában azt vette észre, hogy Zsófia 16 éves korára kifejlett lány lett, megnőttek a mellei, nőies ruhákat kezdett hordani. Tudta, hogy 16 évesen előbb - utóbb komolyabb udvarlója akad és mivel nem áltatta magát azzal, hogy a nevelt lánya nem fog lefeküdni fiúval, úgy döntött hogy megelőzi a bajt és elviszi egy nőgyógyászhoz aki megvizsgálja és felírat neki fogamzásgátlót szükség esetére.
A ház amiben laktak, éppen ott lakott és rendelt egy fiatal nőgyógyász. Történetesen Richárd jóban volt vele így megbeszélte Árpáddal, hogy péntek délután megvizsgálja a nevelt lányát és felírja a neki való fogamzásgátlót. Azonban hogy ne izgassa fel túl korán Zsófit, csak péntek délután szólt a lányának amikor hazaért az iskolából.
- Szia. Jó hogy megérkeztél már vártalak.
- Igen? Miért? - kérdezte kíváncsian Zsófi.
- Lakik a házban egy nőgyógyász. Elviszlek hozzá.
- De miért? - sápadt el Zsófi.
- Azért hogy megvizsgáljon és írjon fel neked fogamzásgátlót szükség esetére. Tudod, szerintem te már nagylány vagy és nemsokára eljön az idő amikor lefekszel a szerelmeddel és nem szeretném ha terhes lennél.
Zsófi nem szólt semmit csak arra tudott gondolni, hogy mit fog a nevelőapja szólni ahhoz, hogy ő már nem szűz. Mert hogy az orvos ezt észreveszi, afelől semmi kétsége nem volt. Viszont nagyon izgult, mivel a fiatal orvosra már ő is felfigyelt és nagyon tetszett neki. Így mást nem tehetett, elment lezuhanyozni, nyár lévén felvett egy könnyű kis ruhát és közölte nevelőapjával, hogy elkészült, mehetnek.
Lementek az orvosi rendelőbe, becsöngettek, ahol Árpi mosolyogva nyitotta ki a rendelő ajtaját.
- Sziasztok. Már vártalak titeket. Ugye nem izgulsz, Zsófi? - kérdezte betessékelve őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (138 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 molnar94 2016. 03. 21. hétfő 14:06
Barcsak velem is megtortenne
#6 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:24
Elég jó.
#5 delgadoo 2013. 06. 11. kedd 00:13
szerintem is jó lett!
#4 genius33 2012. 11. 19. hétfő 07:12
Tök tuti nyes
#3 optimusx 2012. 06. 5. kedd 20:49
Magával a történettel (gyno vizsgálat) még csak nagy gond nem is lenne, de eszméletlen amorf a szituációt sikerült összehozni. Nevelőapa a nevelt lányával, aki nem az övé, még oké, de hogy gyere haver nézd meg te is hogy nem szűz... Érdekes.
#2 gyuri0926 2010. 12. 20. hétfő 08:06
Ez egy rettenetesen hülye történet , ami ráadásul abszolut hihetetlen és nem is családi (a nevelt lány , nem "vérfertőzés" az orvosnak meg tök semmi köze a családhoz)
Ilyet nagyon beteg emberek írnak csak .
#1 Törté-Net 2010. 12. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?