A+ A-

Társasjáték - A nyertesek

Azt már megírtam az előző részben, hogy a társasjátékot elvesztettem. De az igazi játéknak még közel sem volt vége!
Bár Zoli és a két lány kimaradtak a váratlanul érkezett orgazmushullámból, amikor látták, hogy mi hárman egy ideig magunkkal leszünk elfoglalva, hamar felocsúdtak, és kíméletlenül igyekeztek behozni minket.
Nóri és Panni, akik egyre nyíltabban versengtek egymással, hamar Zolira vetették magukat, miközben mi élveztünk. Panni gyorsan lecsapott barátja farkára, úgy érezte, nem engedheti azt át Nórinak, főleg Nóri előző, nagy sikert aratott „elnyelős” mutatványa után. Hajkoronája eltakarta, ahogy Zoli rúdját szopogatta és közben kezével ütemesen verte a fiú farkát, míg másik keze a saját lába közt cuppogott.
Nóri maga sem volt rest, hamar hanyatt döntötte Zolit, és fölé térdelt, mint azelőtt Petinek, azzal a különbséggel, hogy most szinte ráhúzta punciját Zoli szájára, virgoncan verdeső nyelvére. Kezeivel melleit markolászta, csípőjét pedig előre-hátra ringatta, hogy minél erősebben érezze a Zoli arcának dörzsölését pinája ajkain a nagy nedvességben.
Panni hamar megérezte fiúja kőkemény farkán, hogy az nemsokára elsül, ezért átvetette ő is a lábát barátján, és magába irányította a puncija által már jól ismert faszt. Az asztal túloldalán mi éppen összezuhantunk az őrületes orgazmusok hullámai között, amikor Zolin már két lány is lovagolt egyre önfeledtebben.
Zoli a mennyországban érezte magát a csajok hirtelen lerohanása nyomán, ám kezei eleddig nem igazán találták a helyüket. Az első másodpercekben egyik keze a még térdelő Panni puncijával és fenekével játszott, meg-megmártózva a szűk, de a megszokottnál sokkal tüzesebb és nedvesebb lyukakban, míg másik kezével a fölötte térdeplő Nóri melleit markolászta. De Nóri olyan vadul dobálta magát a száján, hogy Zolinak minduntalan meg kellett markolnia két kézzel a csípőjét, hogy néha levegőhöz is jusson. Amikor aztán érezte, hogy farkát a már ismert és hőn szeretett punci veszi körül, keményen megmarkolta két kézzel Panni fenekét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.93 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Dirtymind 2016. 12. 26. hétfő 15:51
Nagyon szuper wink
#6 papi 2014. 04. 27. vasárnap 08:00
Egész jó
#5 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:26
Nem rossz.
#4 SilentG 2012. 03. 12. hétfő 19:04
Igen, legyen smile
#3 v-ir-a 2010. 12. 17. péntek 21:54
nem kérdés..naná h legyen folytatása
#2 fiesta14 2010. 12. 17. péntek 11:47
legyen persze folytatás. nagyon jó!! 10p.
#1 Törté-Net 2010. 12. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?