A+ A-

Kiküldetés a Mátrába

Bemutatkozom Pné Nagy Zsuzsanna vagyok huszonnégy éves és egy nagy marketing cégnél dolgozom egy irodában. Egy munkahelyen dolgoztam N Katival, Kati huszonkét éves volt, karcsú testét sokszor néztem végig amint elment mellettem. Amikor hozzánk került az asszony rögtön felfigyeltem karcsú alakjára. Meg sem fordult a fejemben, hogy vonzódóm nememhez és egyszer egy viharos éjszakán egymásra találunk. Igaz néha - néha elképzeltem milyen lehet Kati meztelenül, mit rejtenek kosztümjének kabátja, szoknyája. A vékony blúz alól ki - ki villantak meredező bimbói. Néha bizsergést éreztem, altestemen és akkor a bugyim szinte nedves lett a előtörő nedvemtől. Mindig elhessegettem a gondolatot, hogy én kezdeményezzek, hísz a főnökasszonyom lett. Otthon nem mertem bevallani férjemnek de amikor ővele szeret-keztem mindig Kati járt a fejemben. Pali meg is jegyezte, hogy mire az aktusra került a sor már ugyan olyan nedves vagyok mint mikor először keféltünk. Most már én kerestem az alkalmat, hogy találkozzak Katival. Pillantásunk néha - néha találkozott és amikor hozzám hajolt bepillantást engedett blúzába és láthattam melleit.
Így telt el egy jó pár hónap.
Egy országos konferencián kellet rész venni Parádon a Mátrai hegyek között és Kati engem jelölt hogy vele menjek. A kocsit Kati vezette és én ültem mellette, egész úton beszélgettünk és észrevettem, hogy szoknyája egyre jobban felcsúszik combjain. Bevallom újból elfogott a kellemes bizsergés amit éreztem altestemben. Néha megálltunk pihenni és ilyenkor Kati nyújtózkodott és ilyenkor előre düllesztette melleit és blúzán keresztül még jobban kirajzolódtak előre hegyesedő bimbói. Megérkeztünka konferencia helyszínére és főnöknőm elintézte a formaságokat a recepción és megkaptuk a szobánk kulcsát. A kilátás gyönyörű volt az erkély a fenyvesekkel teli hegytető felé nézett. Mivel az út hosszú volt gyorsan ledobáltuk magunkról minden ruhánkat és csak bugyi, melltartó maradt rajtunk. Katin halvány lila bugyi és melltartó volt, és combjai között sötét folt árulkodott. Észre vette amint elpirult arcom és követte tekintetemet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:19
Nem rossz.
#4 tiborg 2012. 03. 25. vasárnap 04:59
Kontrazom fiesta14-et....Ha lesz folytatas,vagy irsz uj sztorit, olvastasd at valakivel,mert a sztori kulonben izgalmas.
#3 fiesta14 2010. 12. 16. csütörtök 09:26
sok ismétlés és pár gépelési hiba van benne de az alap ötlet jó. kicsit kevés és rövid a szex, a körités egy kicsit sok, de tetszett.
#2 gyuri0926 2010. 12. 15. szerda 12:36
Azért fasz nélkül nem igazi !!!!
#1 Törté-Net 2010. 12. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?