A+ A-

Ismeretlen gyönyörök!

Mint minden este, most is fáradtan, kedvtelenül ültem le a gép elé, hogy megírjam regényem következő részét. Egész nap gürcöltem, a túlóra megszokottá vált, de már nem is bántam. Itthon a barátnőm várt csupán, akivel az elmúlt pár hét alatt megromlott a kapcsolatunk. Pár szót váltottunk ma este is, aztán lefeküdt aludni. A szexet már fel sem mertem hozni, nehogy lehurrogja a fejem. A kapcsolatunk elején még minden rendben volt. Naponta akár többször is összebújtunk. Úgy éreztem ő az igazi, ezért nemrég összeköltöztünk. Azóta viszont mintha kicserélték volna. A kedves, csinos lányból egy mogorva hárpia lett, akihez nem szívesen tértem haza, de nincs hová mennem, és még szeretem őt. Annak ellenére, amilyen lett. Titkon még reménykedtem, hátha megváltozik.
A kis szoba, amit dolgozó szobának rendeztem be, eléggé fülledt volt. A nap nagy részében a nap idesütött. Szellőztetve nem volt, így a levegő megrekedt, és szó szerint folyt rólam a víz. Éppen ezért egy bokszeren kívül más nem is volt rajtam. Még ezt is soknak éreztem... Mire betöltött a gép a gondolataim már messze jártak. Próbáltam túl tenni magam a nap nehézségein, de nem ment. Ezért nem is kezdtem el egyből írni. Nem éreztem elég erősnek hozzá magam, így végül böngészni kezdtem a neten. Elmúlt már 11 óra is, úgy véltem mindenki alszik, de tévedtem. Halk kopogás törte meg a szoba csendjét, majd az ajtó kinyílt.
- Bejöhetek? - állt meg kérdően a küszöbön, a barátnőm húga volt az. A hetet nálunk töltötte nyaralásképp. Jól kijöttünk, sokat ökörködtünk együtt. Mindig feldobta az estéimet.
- Persze, gyere csak - válaszoltam kedvtelenül.
- Biztos? - látta rajtam, hogy nincs minden rendben.
- Persze - halvány mosolyt erőltettem az arcomra, amire ő felbátorodott, és belépett a szobába. Becsukta maga mögött az ajtót, majd leült a mellettem lévő fotelba. Egy nagyméretű póló volt rajta, mely épphogy takarta gyönyörű, tízen-nyolcéves testét. Hosszú szőke haja kibontva omlott a derekáig. Ahogy végig néztem rajta egyből megkívántam. Tudtam, hogy nem helyes, de ki voltam éhezve. Több mint egy hete nem szeretkeztem a barátnőmmel, és minden porcikám bizsergett, éhezett már egy kiadós szexért. Lábait felhúzta, és úgy kuporodott a fotelba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 19. szombat 14:07
Nem rossz.
#6 papi 2014. 04. 27. vasárnap 07:49
Egész jó
#5 listike 2014. 04. 9. szerda 16:33
Ha foltattad volna, jobb lenne.
#4 A57L 2013. 10. 6. vasárnap 03:33
Nem rossz.
#3 tiborg 2010. 12. 21. kedd 04:10
Kezdetnek jo. Remelem lessz folytatasa??!!
#2 fiesta14 2010. 12. 16. csütörtök 12:27
kicsit elkapkodottnak érzem, de nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 12. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?