Egy pár párkapcsolatai 1. rész

Szavazás átlaga: 8.25 pont (88 szavazat)
Megjelenés: 2010. december 14.
Hossz: 6 103 karakter
Elolvasva: 3 887 alkalommal
Engem Lászlónak hívnak, feleségem Nóri, már húsz éve élünk egy szinte tökéletes házasságban. Soha nem voltunk prűdek, a sexben sok mindent kipróbáltunk, többek között segédeszközöket is. De hát húsz év az húsz év, sokszor nézegettünk szex lapokat, amelyekben sex hirdetések is voltak, egyszer aztán megbeszéltük a nejemmel, hogy egy kicsit színesítsük szexuális életünk, feladunk Mi is egy hirdetést. Két laphoz is elküldtük és vártuk, hogy jöjjenek a levelek. Úgy egy hét múlva kezdtek érkezni. Megvártuk amíg úgy 10 – 12 darab összegyűlt majd elolvastuk őket, de csak a fényképpel érkezőket tettük félre, ezeket megnézegettük és kiválasztottunk három olyan párt akik szimpatikusnak látszottak, aztán még nem is laktak tőlünk olyan távoli helységben. Csináltunk magunkról pár meztelen képet, melyen jól látszott feleségem szépen domborodó borotvált puncija és az én álló farkam, ezt is beletettük a válaszlevelekbe és kértük, ha van telefonszámot is írjanak. Nem sokára érkeztek a válaszok, én sorban felhívtam őket és lebeszéltem kivel melyik hétvégén találkozunk.
Másfél hét múlva, egy szép májusi este volt, nálunk az első párral a találkozó. Izgalommal készültünk, bekészítettük a nappaliba az enni, inni valót. Aztán fél hét fele csöngettek, kimentem kaput nyitni és betessékeltem Őket. Sajnos mindjárt az elején kijelentették, hogy csak ismerkedni jöttek, aztán majd megbeszélik. Így aztán csak beszélgettünk, ettünk, ittunk. A második párral ugyan így jártunk, már egészen elkeseredtünk, de hétvégén jött a harmadik pár. Este hét óra körül érkeztek, mi már a kapuban őket, mindjárt bemutatkoztak a férfit Jánosnak, a feleségét Heninek hívják, kicsit teltek mindketten, de vidám szimpatikus emberek benyomását keltették. Betessékeltük a szobába és hellyel Őket jókora kanapénkon. Én Heni mellé ültem, a nejem pedig János mellett foglalt helyet. Elmondták melyikkőjük mit csinál, milyen helyen laknak, közben iszogattunk. János közben elmondja, Ők egy másik párral már tartanak kapcsolatot, látva hogy érdekel bennünket, elkezd részleteket mesélni. Egyszer csak észreveszem, a keze nejem szoknyája alatt kalandozik, eszembe jut Nóri nem is vett fel bugyit. Én is átölelem Henit és kezemmel blúza alá nyúlva, tenyerembe illő melleit markolászom, közben hallom nejem egyre szaporább lihegését, odanézve látom Nóri hátradőlve a kanapén, szoknyája feltűrve és János a punciját ujjazza, nejem az élvezettől elhaló hangon búgja
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.25 pont (88 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 10. 15:10
#5
Ha egy kevés Késöbb három kell.
1
Andreas6
2019. augusztus 19. 11:56
#4
Egyszer én is próbáltam már a két farok egy punciba módszert, de nem jött össze (túl szűk volt hozzá a lány) a hagyományos DP szerintem sokkal jobb.
1
l
listike
2014. május 10. 08:43
#3
Tetszett.
1
gyuri0926
2010. december 14. 07:18
#2
Írd csak kicsit részletesebben , ha lehet , jó lesz.
1
T
Törté-Net
2010. december 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1