A+ A-

A kávéfőző

A lány a lakás előtt állt, egyik kezében egy üvegpohárban gőzölgő, erős kávé, a másikban cigaretta. Egy szippantás, egy korty. Szünet. Újabb szippantás, újabb korty. Megborzongott, kabátját összébb húzta magán. A hideg, és a kávé kesernyés, erős íze is borzongatta. Hogy tudtam eddig olyan szar kávét inni? - gondolta magában. Ő tanította meg az igazi kávé készítésére. Meg sok minden másra is.
Eszébe jutott az első alkalom, amikor a férfi hozzáért. Mit láthatott bennem, tette fel a kérdést magában, ki tudja hányadszor. Olyan semmilyen voltam. Bezzeg a férfi. Sármos, igazi nőcsábász, aki hamarabb észrevette, mit akar a lány, mielőtt az rájött volna. Szép, könnyed kis kapcsolat volt. Bevezette őt a testiség rejtelmeibe. De nem csak szex volt köztük. Jókat nevettek, mindenről tudtak beszélgetni. Aztán a lány szerelmes lett egy korban jobban hozzáillő fiúba, és leépítette a kapcsolatot, a férfi pedig élt tovább a feleségével, és gyerekeivel.
Sok év telt el, mire egy közösségi oldalon bejelölték egymást. Aztán egy másikon is. Közben a lány férjhez ment, szült két gyereket, a férfi meg elvált. Egy könnyű kis beszélgetésnek indult, egy finom kávé kapcsán. A lányt magával ragadta a régi érzés, ahogy írtak egymásnak. Számot cseréltek. Nem bírta ki, még aznap felhívta a férfit. Olyan jó volt hallani a hangját. Ismerős volt, és kellemes emlékeket idézett.
Megbeszélték, jó lenne inni egy kávét közösen. De már a telefonon keresztül is flörtöltek, mint régen. Mintha csak tegnap látták volna egymást utoljára, pedig azóta nyolc hosszú év telt el.
A lány fejébe bevette magát a gondolat, aminek sosem szabadott volna megszületnie. De már nem tudta elhessegetni magától. És megírta a férfinak, mi lenne, ha nála inná meg azt a kávét.
Jól tudta, ha egy légtérbe kerülnek, annak csak egy vége lehet.
És pont ezt akarta. Nem érdekelte már romokban heverő házassága, csak Ő.
A metrónál találkoztak. Férfi pontosan olyan volt, mint akkor, mikor utoljára látta. Szorosan egymás mellett ültek, mindenféle érdekes dologról beszélgettek, családról, az elmúlt évek eseményeiről.
A férfi tartotta a szatyrát, míg ő bevásárolt férjének, visszaadta kislányának a kiesett cumiját, és olyan kedvesen bánt a kicsivel, mintha a sajátja lenne.
Megérkeztek a lakásba. Nem kellett sok idő, és egymást ölelték. Pont, mint régen.
Ittak egy gyenge kávét, majd megtörtént az, amire régóta vártak.
A lány gyönyörködve figyelte a régről ismert férfiasságát régi- új alkalmi partnerének.
Nem vetkőztek nagyon neki, csak amennyire szükséges volt. Jó volt, éppen úgy, mint régen. Már nagyon kívánták egymást, nem bírták sokáig. A lánynak kissé fájt az együttlét, szokatlan volt neki a méret, de mint tudjuk, a jóhoz hamar hozzá lehet szokni. Élvezte a férfit, minden mozdulatát, mely ismerős volt, mégis új. Sok év után végre megkapta azt a figyelmet, amit a férjétől várt, hiába.
Felöltöztek, és jóízűen beszélgettek tovább, mint két régi jó cimbora. A lánynak nem volt lelkiismeret furdalása, pedig várt rá. De nem jött, és pár nappal később rájött, házasságának tényleg vége. Már nem érez úgy, ahogy kéne.
Tudta, a férfi nem akar tőle mást, csak kellemes társaságot, testi és szellemi téren egyaránt, de semmi többet.
Nem zavarta. Kellemetlen volt, amikor megtudta, hogy a férfi ágyába más nő is bebújt, de már volt annyi esze, hogy nem idegesítette magát rajta. Minek is? Hiszen se kutyám, se macskám, gondolta magában, de szíve mélyén azért irigykedett arra a nőre. A férfit csak cukkolta vele, mint ahogy azzal is, miért nem őt választotta állandó partneréül.
Jó kis játék volt ez, egymást idegesítették, de csak egy határig. Ismerték egymást elégé ahhoz, hogy tudják, meddig mehetnek el.
És jó volt. Minden jó volt. A beszélgetések, a találkozások és a szex is. Nagyon- nagyon jó.
A lány már tapasztalt volt, és ismerték egymás testét és vágyait eléggé ahhoz, hogy megadhassák a másiknak, amire vágyik.
De a lány, bármennyire is tiltakozott ellene az esze, egyre jobban vonzódott hozzá. Tudta, házassága már csak formaság, kényszerű együttélés. Többször is végig gondolta, mit tehetne. Meg tudna élni a két gyerekkel együtt, igaz nem olyan jól, mint most, de azért menne. És a férfi is akkor jöhetne hozzá, amikor csak akarja. De nem erre vágyott. Közös reggelikre vágyott, egy ölelésre, egy kedves simogatásra, arra, hogy főzzenek neki egy jó kávét, ha hazaért. És pontosan jól tudta, ezt sosem kaphatja meg a férfitól.
Egyre jobban gyötrődött, a férje jelenléte csak idegesítette, tűkön ülve várta a találkozókat, a lopott perceket a gép előtt, amikor virtuálisan izgatták egymást, miközben férje tőle karnyújtásnyira horkolt.
- Mit tegyek, mit tegyek - gondolkodott magában, és egy újabbat szívott cigarettáján. Megitta az utolsó kortyot is, és bement. Levette kabátját, elöblítette poharát, és leült a gép elé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 11. 2. vasárnap 08:54
Ez mi volt?
#6 A57L 2014. 05. 12. hétfő 06:24
Egész jó történet.
#5 listike 2014. 02. 18. kedd 13:20
Nagyon jó.
#4 v-ir-a 2010. 12. 11. szombat 17:25
10 pont...
#3 sunyilo 2010. 12. 10. péntek 21:36
Qrvajó! Az igazi neved nem Agatha Sexty véletlenül?
#2 cityoftroy 2010. 12. 9. csütörtök 13:21
mivan?
#1 Törté-Net 2010. 12. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?