A+ A-

Jani szex élményei 1. rész

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek saját élményeim, eme esemény valóban megtörtént. Annyi különbséggel hogy a neveket megváltoztattam, és több találkozást sűrítettem össze, néhol felturbózva kicsit. Remélem tetszeni fog a kedves olvasóknak.
Pár éve elhatároztam, hogy kipróbálom a páros szexet. Internet lévén elkezdtem keresni ilyen jellegű oldalt, hamarosan találtam és regisztráltam magam. Már a második alkalommal sikerült egy korombéli párt találni. Megbeszéltük a találkát.
A szomszéd városba, egy keszthelyi, cukrászdába megérkezvén, már vártak a megbeszélt asztalnál, bemutatkoztunk. Ásványvizet ittunk, míg beszélgettünk a magunkról. A nőt Áginak a párját Lacinak hívták én Jani, volnék 38 éves, sportos picit pocis barna rövid hajú. Ági 38 éves165 magas, vöröses vállígérő hajjal, szép barna szemekkel. Kissé széles csípővel, de formás fenékkel rendelkezett. Laci 40 éves 180 magas sportos fekete rövid hajú. Ági már az első pillanattól tetszett, és úgy vettem észre, hogy én is szimpatikus vagyok nekik. Egyszer csak felfigyeltem, arra hogy többször egymásra pillantanak, mintha beszélni szeretnének, egymással. Vettem a lapot, s kimentem a toalettre, mire visszamentem azzal vártak, hogy akár most is felmehetnék hozzájuk. Mondom, hogy nem úgy készültem de legyen, nagyon beindultam Ágira. A lakásba érve valami kellemes hangulat fogott el.
- Le kéne fürdenem! - mondtam, hogy átgondoljam még egyszer, mivel valami furcsa érzés fogott el, ahogy összepillantgattak. De már irányítottak is a fürdőbe. Abban a pillanatban csörrent meg Laci telefonja, fel vette és bevonult a konyhába. Ági utánam lépett és elkezdett vetkőztetni, amire szép lassan elkezdett felállni a farkam. Mikor már csak az alsómhoz ért benyúlt a farkamért és gyengéden kihúzta, ez aranyos darab mondta s lehúzta az alsóm. Most én jövök, mondtam, és elkezdtem felhúzni a blúzát, ekkor szembesültem fekete csipkés melltartóba bujtatott formás melleivel. Hátranyúltam s jobb kezemmel kikapcsoltam a melltartóját a ballal meg levettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 02. 27. csütörtök 05:15
Elég jó.
#5 xxxyyy 2011. 09. 5. hétfő 20:10
Ha ez valóban megtörtént, akkor örömmel csatlakoznék hozzátok!
#4 Bitam 2011. 07. 26. kedd 02:33
én imádtam smile
#3 joke205 2011. 04. 6. szerda 22:58
SZERINTEM NEM ROSSZ, A HOMI NEKEM SE TETSZET, DE AMIKOR HARMAN VOLTAK AZ IGEN, PLUSZ A PISI!
#2 tiborg 2010. 12. 12. vasárnap 04:18
Hat ez Bi-zony Bi-zzar bohosag. A homo-kos(st) nekem nem kenyerem.N, d4e ilyen is van !! Izlesek es pofonok....meg kinek a papne....
#1 Törté-Net 2010. 12. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?