A+ A-

Erdei kalandom Zsóka nénivel

Az ágyban a szomszéd Anikó körül jártak a gondolataim, persze hogy felállt a farkam. Nekiálltam rejszolni. Ilyenkor lelki szemeim előtt mindig szerénységem jelent meg, ahogy különböző pózokban jobbnál jobb csajokkal dugok, de rettenetesen. Ám az élvezés előtti pillanatokban pár hónapja mindig bejött a képbe - ki más, mint egy másik szomszéd - Zsóka néni. Őt aztán álmaimban megbasztam, leszopattam, rávertem a gecim, ő meg mindig könyörgött, hogy még csináljam.
Egyébként elvált asszony volt, egyidős anyámmal. Nem volt olyan szép, mint anyám, de szenzációs alakja volt. Minden olyan izmos volt rajta. Az arca, érdekes módon, a szexuális eszmélésem első pillanatától kezdve kifejezetten baszósnak tűnt. Az ilyen tekintetű nőkről mondják, hogy megenné az érett faszt akkor is, ha nincs megmosva. Sőt, mind kiderül, a félérettet sem tette félre.
Emlékszem 56 után mindig pufajkás, géppisztolyos manusok jártak hozzá. Ma már tudom, hogy kik voltak, és miért jártak, de remélem Zsóka nénit ezért nem fogják háborús bűnösként elítélni...
Néha átjárt hozzánk beszélgetni, egyszer - egyszer akkor is, amikor anyám nem volt otthon. Olyankor apámmal beszélgetett, mindig egymás mellé ültek a rekamién, s ha az öcsémmel gyanútlanul be - bementünk a szobába, rendre szétrebbentek, amit mi persze gyermekként még nem nagyon értettünk, ezért nem is foglalkoztatott a dolog bennünket. Ám anyám gyanút fogott, kiverte a balhét. Akkor vagy két évig nem járt át hozzánk, még a köszönésemet sem fogadta.
A vele történt kalandom viszont jóval később, a nagy kibékülés után történt.
Már gimibe jártam, amikor egyik este anyám szokás szerint bejött utánam a fürdőszobába a típusszövegével; nem fürdöm meg rendesen, látni akarja, amint mindenütt megmosom magam. Persze a mai eszemmel - meg azzal a tapasztalattal, hogy amikor már nős voltam, mindig ránk törte az ajtót dugás közben, mondván a gyerekeket akarja megnézni - tudom, hogy egy rohadt aberrált nőszemély volt világéletében. Akkor viszont csak bizalmatlanságnak éreztem az eljárását, bár szó, ami szó, a kiszőrösödött tökömet is szégyelltem egy nő előtt mutogatni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Bikmakkocska 2013. 09. 20. péntek 17:02
Nagyon jó.
#7 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:47
Jó lett.
#6 papi 2013. 04. 12. péntek 20:32
Nem rossz
#5 BalGa 2010. 12. 5. vasárnap 05:18
Ez szerintem pont így jó. A vége is a helyén van, csak-csak felnőtt a gyerek! smile
#4 imy36 2010. 12. 1. szerda 08:57
Elégé szar a vége szerintem is!
#3 tiborg 2010. 12. 1. szerda 03:38
Jo sztori lenne kevesebb bevezetessel es tobb befejezessel.
#2 gyuri0926 2010. 11. 30. kedd 11:43
A vége szar !
#1 Törté-Net 2010. 11. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?