A+ A-

Lányos fiú

18 éves fiú vagyok. Lányos testem miatt már sokan néztek lánynak. Alig van egy kevés szeméremszőröm és a mozgásom, a viselkedésem is olyan, akár egy nőé. Nyáron voltam habpartin egy diszkóban. A nyakigérő habban kibontott, válligérő hajam csak mégjobban azt a látszatot keltette, hogy nő vagyok. Vadul táncoltam, a habban, mikor valaki hátulról el kezdett simogatni. Hagytam, hogy a keze a fenekemet simogassa, aztán a mellemet. Amikor a péniszemre tévedt a keze, azért összerezzentem, de tűrtem tovább.
Lehunyt szemekkel élveztem, ahogy benyúl a nadrágomba és erősen megmarkolja a fütyimet. Szorított, elengedett, szorított, elengedett. Mintha csak pumpálna. És valóban pumpált. A vér szempillantás alatt négyszeresére duzzasztotta a farkamat. Aztán hozzám simult. Lihegve csókolta a nyakamat, a vállaimat. A habtól a ruhánk szinte második bőrként tapadt ránk és úgy csúszott, mintha csak olaj lenne. Megfordított és megcsókolt. A csókolózás szabályainak megfelelően nem nyitottam ki a szemeimet. Még senki sem csókolt olyan vadul és mégis érzékien, mint ő.
Éreztem hogy odalent valami másféle miatt nedves az alsónadrágom. Aztán szétváltunk. Gondolatban egy szép szőke lányt vártam. Hát tényleg szőke volt. De nem lány. Egy körülbelül 25 éves srác tartott a karjaiban. rámmosolygott és szemeivel intett, hogy menjek vele. Döbbenten követtem.
Még nem tudtam túl tenni magamat az eseten. Valami ilyesmi zajlott le bennem: "Úristen egy fiúval smároltam, még a nyelvét is átdugta a számba, de olyan jó volt, mint még soha. Vajon leszopna engem?" És ahogy feltettem a kérdést, észrevettem, hogy a wc felé tartunk. Beültünk egy fiú wc - be. Én az ölébe ültem és éreztem, hogy feláll neki is. Az enyém az első perctől fogva folyamatosan merev volt.
- Szia, én Balázs vagyok, Balu.
- Mint a medve. - nyögtem a zavarodottságtól. Szó, ami szó valóban tömzsi medvének tűnt. Jóképű volt, simára borotvált arccal.
- Téged hogyhívnak?
- Zoli. Zolinak. Jézusom, én nem hiszem el, hogy itt ülök és...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 11. 18. szerda 07:29
Elmegy.
#6 A57L 2014. 11. 21. péntek 06:11
Elég jól sikerült.
#5 gaborthefirst 2013. 04. 7. vasárnap 03:06
Egész jó!
#4 SAN 2007. 05. 28. hétfő 20:51
Nagyon tetszett!!FOLYT??
#3 vox 2003. 01. 9. csütörtök 17:13
nem tetszik
#2 Lestat 2002. 10. 30. szerda 14:22
hmmm... egyszer kipróbálnám már egy fiúval ezt a 69-est...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?