A+ A-

Konyhai kaland

- Na mutasd már azt a tetkót - kiabáltam nevetve, miközben elkaptam a derekát és magam felé fordítottam. Sosem bírta a csiklandozást, most is sikítozva próbált menekülni, és hát én sem maradtam ki a jókedv egyetlen pillanatából sem. Vihogásunk megtörte a konyha csöndjét, hangunk szinte visszhangzott a fehér csempén.
- Jól van, jól van! Csak hagyd már abba! - sikította szinte fuldokolva a nevetéstől. - Megmutatom, csak ne csikizz már!- kacagás közben próbált szabadulni, aminek az lett az eredménye, hogy mindketten a konyhapadlón landoltunk. Hosszú percekig csak vihogtunk, hol egymáson, hol magunkon, hol csak azon, hogy egymás hegyén-hátán fekszünk a csempén.
- Édes Istenkém, mi nem vagyunk teljesen normálisak - jelentettem ki néhány mély sóhaj után.
- Igazán? - nézett rám sunyin. - Vigyázz, mert most megbosszulom az előbbit! - kiáltotta, és nevetve vetette rám magát. Teste az enyémhez simult miközben csikizni próbált, de tudhatta volna, hogy én vagyok az erősebb. Könnyű volt elkapni és hátrafogni a kezét. Mellei előrefeszültek, pizsamája alatt jól látszottak kemény kis bimbói. A hirtelen beállt csend kezdett egyre kínosabb lenni.
- Engedj el! Ez fáj - nézett rám, én pedig eleresztettem a kezeit. Tenyerei mellettem értek földet, de ő nem mozdult. Még mindig rajtam feküdt, haja kibomlott a lófarokból a nagy fetrengés következtében, és most a nyakamban éreztem a hajszálait. Fogalmam sincs mi történt, de a következő pillanatban a szája az enyémen volt. Puha, telt ajkai most az enyémeken csúsztak, nedvesen, érzékien, lassan. Nyelvével körberajzolta a szám körvonalát, míg válaszra nem nyújtottam az enyémet, és össze nem találkoztunk. Nyelve éhesen falta az enyémet, mélyen a számba hatolva.
Keményen csókolt, mintha erőszakolna a szájával. Nyelvemet érzékien vette a szájába, mintha csak egy farkat szopna, óvatosan pöckölgette a hegyét, majd magába engedte, s újra csókba kezdett. Visszacsókoltam. Őrülten izgató volt ez a kis játék. Éreztem, hogy forróság önti el a testem, az ágyékomból kiindulva, egyre jobban tüzeli fel minden részemet. Kéjesen az ajkaim közé sóhajtott, amikor megérezte hideg kezeim a forró bőrén. Fölsője alá csúsztattam a tenyerem, végigsimítva a hasán, szegycsontja vonalát követve, majd megérintve azt a hihetetlenül érzékeny pontot a testén, amitől még az én puncim is még nedvesebb lett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2018. 01. 2. kedd 15:17
Nekem tetszett. Végre egy írás a sok pornófirkálmány között, ami nem untat.
#6 listike 2014. 12. 12. péntek 08:09
Nagyon jó.
#5 zsuzsika 2014. 12. 4. csütörtök 09:02
Jó.
#4 papi 2014. 05. 8. csütörtök 02:43
Egész jó
#3 A57L 2014. 04. 18. péntek 06:04
Nagyon jó kis írás.
#2 BalGa 2010. 11. 25. csütörtök 05:25
"- Na mutasd már azt a tetkót -...
...
- Egyébként nekem tetszik a tetkód – néztem rá vigyorogva..."

Akkor most hol is van az a tetkó? És mit ábrázol?...
Ez így nem ér!... wink
#1 Törté-Net 2010. 11. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?