A+ A-

Augusztus 20. - i tűzijáték Siófokon

A Budapesti augusztus 20. - i tűzijáték sok embert vonz külföldről is, szintén népszerű a Siókon megtartott tűzijáték, ahol látványos programok és a csodálatos Balaton mellett az éjszakai tűzijáték különleges élmény.
Főleg nekem, akinek más élményt is tartogatott pár éve ez a szép nap. Feleségemmel, Emesével 10 éve voltunk házasok, én 35 voltam, ő 34. Két gyermekünk volt, akkor az egyik 3, a másik 5 éves. Apósoméknél nyaraltunk, az ő siófoki nyaralójukban, ami 3 percre volt a Balatontól. Sokat dolgoztunk, pihenni akartunk és bíztunk abban, hogy apósomék néha lefoglalják a gyerekeket és nekünk is könnyebb lesz. Így is volt, ők élvezték az unokákat, mi is a kis szabadságot. Egy baj volt csak, mivel nem volt túl nagy nyaraló, a házasélet örömeit, a szexet nem élvezhettük lévén sosem voltunk egyedül, csak ha elmentünk kettesben. Bevallom ezt egyre nehezebben bírtam, amikor lehetett átöleltem a feleségem, simogattam, csókolgattam. Ő sem vette rossz néven, benne lett volna a dologban, de... Szerelmes voltam a feleségembe, jól megvoltunk. Szexuálisan is kiegészítettük egymást, gyakori és változatos volt a szexuális életünk. Nejem pont olyan volt amilyennek szerettem, még ha nem is fiatal már és a két szülés után már kerekebb formái voltak, engem mindig izgalomba hozott az átlagosnál jóval nagyobb melle, kerek gömbölyű feneke. Nagy körte mellei voltak, a szülés és szoptatás után duzzadtak maradtak, mindig telt keblei még nagyobbak lettek, nekem ez nagyon tetszett, igaz Emesének kevésbé.
Eljött az augusztus 20. Ilyenkor szép tűzijáték van Siófokon, melyet az emberek a partról néznek végig, nem kellett a zsúfolt városba bemenni, a partról kényelmesen lehetett nézni. Csodálatos volt ilyenkor a víz tetején látni a fények visszatükröződését. Mindig itt voltunk ilyenkor, sokadik alkalom volt. Most is este félórával előtte a gyerekekkel, apósomékkal kivonultunk a partra és vártuk a 10 órát. Nagyon meleg volt még este is, így én fürdőruhát és pólót vettem fel csak, feleségem a bugyi és melltartó fölé csak egy könnyű pongyolát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 10. 2. szerda 04:24
Nem rossz.
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:02
Az elején a szokásos leltár. Gyerekek hány évesek, a nyaraló három percre a tótól - mintha számítana. A tapéta színéről nem írtál.
A továbbiakban találhatunk némi újítást, de azért a sablon is sok benne. Nem ez az írás nyerte meg a versenyt, de nem lep meg. Rosszabbat is olvastam már itt, de jobbat is.
#2 tiborg 2010. 11. 22. hétfő 04:04
Erdekes tortenet egy kis francia martassal.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?