A+ A-

Erotikus találkozás 1. rész

Üdvözöllek kedves olvasóm. Szeretnék neked egy történetet elmesélni, ami egyszer a múltban történt még meg velem, de olyan emléket hagyott nekem, amit soha nem fogok elfelejteni. Egyszeri találkozás volt egy lánnyal, mely kellemes meglepetéseket és izgalmakat tartogatott nekem, amikről azelőtt talán sosem álmodtam, de azóta is vágyom rájuk. Akik egyszer megkóstolja az "ambrózia" édes ízét nem vágyik másra.
Kezdjük viszont az elején. Egy pár szóban mesélnék magamról. Lényeges információkat nem fogok elárulni magamról, elsősorban magam miatt, és azért sem, hogy mindenki a sajátjának érezhesse és képzelhesse el ezt a történetet. Én Pécsen élek egy pár éve már és nagyon szeretem ezt a várost. Mindig is a szív ügyem volt már azelőtt is, hogy Európai címre emelkedett volna. Két olyan hely van a városon belül ahol érdemes egy kibontakozó kapcsolatot vagy csak találkozást megkezdeni. Ezek a Széchenyi tér és a Szent István tér. Nekem valahogy mindig is a második tetszett jobban, maga parkosított területeivel és szökőkútjával. Mikor ez a történet kezdődött épp csak elhagytam a suhanc éveimet, nem sokkal azelőtt - mindenki döntse el az neki mennyi - hagytam el a gyermekkort és léptem a felnőtt kor küszöbére. A lány, akivel találkoztam velem egy korú volt és első beszélgetésekből kiderült, hogy hasonló és szimpatikus személyiség. Neki is hasonló "perveriója" volt, mint nekem. Bár mindenkinek mást jelent ez a fogalom. Nekünk kettőnknek azt, hogy kerestük az izgalmas helyszíneket, izgalmas dolgokhoz. Gondoltuk, ha már ilyen jól elbeszélgetünk egy találkozót is meg kéne beszélni, hogy ne csak virtuális ismeretség legyen köztünk, hanem kicsit személyesebb is, ha már egy városban élünk. Sikerült is a találkozót megbeszélni a Szent István téren az egyik padnál, megvolt, ha nem találjuk egymást telefonon elérjük a másikat, hogy merre lehet.
Eljött a találkozás napja. Felöltöztem átlagosan, bár úgy hogy azért ha lehet megfeleljek az ízlésének. Kisétáltam szépen lassan a térre és kiszemeltem egy padot ami nekem szimpatikus volt. Már akkor is szerettem időben érkezni mindenhova így jóval előbb ott voltam ahol csak lehet. Most is elég korán érkeztem így várnom kellett, de nem sokat. Mint kiderült a kedves hölgyemény is épp úgy gondolkodott ebben is mint én. Megérkezett, elsőre szimpatikus volt már.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.58 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:02
A szex leírása nem rossz, de az írást nem könnyű végigolvasni. Az író is megtehette volna, hogy beküldés előtt átnézi, és akkor legalább néhány melléütéstől megkímélt volna minket. A sok magyartalan mondatot meg vagy észreveszi, vagy nem. Az utóbbi elég nagy baj, ha így van, nem kell nagyon erőltetni a további kísérleteket. Az utólagos elolvasással pedig meg kellett volna tisztelni bennünket, elvégre mégiscsak versenyezni akart azzal, amit írt.
#2 BBKing 2010. 11. 24. szerda 13:17
Kicsit hiányzik nekem a párbeszéd belőle.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?