Erotikus találkozás 1. rész

Szavazás átlaga: 5 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2010. november 10.
Hossz: 13 705 karakter
Elolvasva: 728 alkalommal
Ez a történet a "1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!" verseny résztvevője!
Üdvözöllek kedves olvasóm. Szeretnék neked egy történetet elmesélni, ami egyszer a múltban történt még meg velem, de olyan emléket hagyott nekem, amit soha nem fogok elfelejteni. Egyszeri találkozás volt egy lánnyal, mely kellemes meglepetéseket és izgalmakat tartogatott nekem, amikről azelőtt talán sosem álmodtam, de azóta is vágyom rájuk. Akik egyszer megkóstolja az "ambrózia" édes ízét nem vágyik másra.
Kezdjük viszont az elején. Egy pár szóban mesélnék magamról. Lényeges információkat nem fogok elárulni magamról, elsősorban magam miatt, és azért sem, hogy mindenki a sajátjának érezhesse és képzelhesse el ezt a történetet. Én Pécsen élek egy pár éve már és nagyon szeretem ezt a várost. Mindig is a szív ügyem volt már azelőtt is, hogy Európai címre emelkedett volna. Két olyan hely van a városon belül ahol érdemes egy kibontakozó kapcsolatot vagy csak találkozást megkezdeni. Ezek a Széchenyi tér és a Szent István tér. Nekem valahogy mindig is a második tetszett jobban, maga parkosított területeivel és szökőkútjával. Mikor ez a történet kezdődött épp csak elhagytam a suhanc éveimet, nem sokkal azelőtt – mindenki döntse el az neki mennyi – hagytam el a és léptem a felnőtt kor küszöbére. A lány, akivel találkoztam velem egy korú volt és első beszélgetésekből kiderült, hogy hasonló és szimpatikus személyiség. Neki is hasonló "perveriója" volt, mint nekem. Bár mindenkinek mást jelent ez a fogalom. Nekünk kettőnknek azt, hogy kerestük az izgalmas helyszíneket, izgalmas dolgokhoz. Gondoltuk, ha már ilyen jól elbeszélgetünk egy találkozót is meg kéne beszélni, hogy ne csak virtuális ismeretség legyen köztünk, hanem kicsit személyesebb is, ha már egy városban élünk. Sikerült is a találkozót megbeszélni a Szent István téren az egyik padnál, megvolt, ha nem találjuk egymást telefonon elérjük a másikat, hogy merre lehet.
Eljött a találkozás napja. Felöltöztem átlagosan, bár úgy hogy azért ha lehet megfeleljek az ízlésének. Kisétáltam szépen lassan a térre és kiszemeltem egy padot ami nekem szimpatikus volt. Már akkor is szerettem időben érkezni mindenhova így jóval előbb ott voltam ahol csak lehet. Most is elég korán érkeztem így várnom kellett, de nem sokat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 4. 06:33
#6
Maszturbálásnak elmegy.
1
Andreas6
2021. április 22. 07:27
#5
Egyetértek veled, mindamellett ez nekem nagyon kevés.
1
Ez egy válasz Remete D. László 2010. november 27. 09:02-kor írt üzenetére.
a
A57L
2019. augusztus 10. 04:26
#4
A kis hibák ellenére nem rossz írás.7P
1
Remete D. László
2010. november 27. 09:02
#3
A szex leírása nem rossz, de az írást nem könnyű végigolvasni. Az író is megtehette volna, hogy beküldés előtt átnézi, és akkor legalább néhány melléütéstől megkímélt volna minket. A sok magyartalan mondatot meg vagy észreveszi, vagy nem. Az utóbbi elég nagy baj, ha így van, nem kell nagyon erőltetni a további kísérleteket. Az utólagos elolvasással pedig meg kellett volna tisztelni bennünket, elvégre mégiscsak versenyezni akart azzal, amit írt.
1
B
BBKing
2010. november 24. 13:17
#2
Kicsit hiányzik nekem a párbeszéd belőle.
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1