A+ A-

Idegenkéjedző

Én mindig is elmaradott voltam a szexuális életemben. Illetve nem ez a legjobb megfogalmazás, hanem az, hogy konzervatív vagyok. Ezzel nem csak én vagyok így, hanem a férjem is akivel 32 éve vagyok együtt és ebből 29 éve házas. A 32 év alatt soha nem adta jelét annak hogy többet szeretne és én ennek örültem is. Úgy gondoltam, hogy az életben a szexnél vannak sokkal hasznosabb dolgok is.
Van három gyerekünk, szóval azt azért nem mondanám, hogy nem lennénk szaporák. Még így 55 éves fejjel is elég gyakran csináljuk. Jó-jó a fiatalok bizonyára nem szeretik hallani, hogy egy ilyen vén nő mint én, hogyan szexel. Ezt teljesen megértem magam sem voltam másképpen. Ennek ellenére úgy vélem le kell írjak egy történetet ami alapjába változtatta meg a szexuális hozzáállásomat.
Ott kezdeném, hogy én egy idegenvezető vagyok, Budapesten. Mióta eszemet tudom én idegenvezető vagyok, ujjamban van minden emlékmű, szobor, templom. Általában németeket, angolokat szoktam kalauzolni gyönyörű városunkban. Ritkán az is megesik, hogy magyarokat vezetek. Ez egy év alatt alig 3-4 alkalom jó esetben. Idén is volt egy kisebb csapat akit én kalauzoltam el. Tudni kell, hogy én autós városnézést csinálok. Autóm elég nagy, így akár 7 fős csoportot is eltudok vezetni, most csak hárman voltak, így nem kellett a nagy, elég volt a kis autó is. Na de sok a rizsa. A három fős csapat az három fiú volt. Három nagyon jó képű és macsó fiú. Egyik 24, másik 22 és a harmadig 19 éves. Testvérek, apjuk az egyik magyar utazásiroda vezetője. Megkértek, hogy miután ők nem Budapesten élnek, mutassam be a város nekik.
Reggel kilenckor, kezdtünk a városnézést. A megszokott útvonalat követtem. Első nekem mindig a Vár, mert innen jól lehet látni hova is megyünk később, távolról megmutogattam nekik. Innen a Hősök tere a következő állomás és innen indulok el a további helyekre. Hétköznap volt és valamiért dugó azon az úton ahol nem szokott és mindent elmondtam ami csak eszembe jutott
még pár szentet is elmondtam nekik. Látszott már eléggé unják a dolgot (pedig még sehol sem tartottunk) és elhallgattam ők magukban elkezdtek beszélgetni. Eleinte csak semleges témáról, de mint fiatal kanoknál szokás, végül a lányoknál és a szexnél lyukadtak ki. Én zavarban voltam, hogy idős fejjel rólam tudomást sem véve beszélnek ilyen témákról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 15. csütörtök 09:54
Nem lenne rossz,de nagyon sok pontatlanság van benne.
#5 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:13
Egész jó.
#4 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:52
Értem én, hogy ez nem irodalomóra – ha valami, akkor mondjuk nyelvóra, - de azért ez mégis egy pályázat. A következő mondat ebből az élvonalba szavazott írásból való: „A számba és a kezemben tartottam azt a dolgot amitől ő férfi, amitől ő maga, a férfiasságát.” Megpróbálta az író megérteni a saját mondatát?
Itt félbehagytam az olvasást. Ha csak nyelvtani hibák lettek volna benne, tovább olvasom, de az író fantáziája annyira elrugaszkodott a józanésztől, hogy felesleges követni.
Kedves pontozók! Nyolc pont fölé jutni ilyen slampos mondatokkal!!! A pontjai majdnem elérik az Aggtelekét. Nem figyeltek arra, amit olvastok és pontoztok?
#3 tiborg 2010. 11. 23. kedd 02:44
Kedves, szomorkas tortenet minimalis szexel.
#2 Kicsit bob 2010. 11. 10. szerda 21:02
"- Nekem 16 évesen egy osztályteremmel esett meg a dolog a WC-ben. Tesióra alatt." - nekem meg a Felsőházi teremmel a mosdóban - "jó nagy barlangok ezek" csak elég vastag vessző kell hozzájuk!
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?