A+ A-

Szex a Kőkapu alatt

Vácon ma nagy hózivatar volt, ami helyénvaló volt így télen, karácsony előtt pár nappal, hisz mindenki boldog volt, felnőttek és gyerekek egyaránt nevetve, sugárzó mosollyal sétáltak, átfűtve a karácsony szellemével.
Egy fiatal, húszas éveiben járó fiatalember lépkedett a város utcáin, mindkét kezében jó nagy szatyrokkal. Mivel hideg volt, és egy kicsit fázott úgy döntött hogy Vác főterére megy, a Március 15. térre, ahol a szép látvány mellett van egy finom csokizó is melyben meleg idő és még melegebb forrócsokoládé vár csak arra hogy ő elfogyaszthassa.
Percek alatt odaért, és mosolyogva nézte ahogy a gyerekek mindenhol hóembereket készítenek, vagy épp hógolyóznak. Látta amint négy kisfiú hóval temet be egy lányt aki felválta nevetett és sikítozott, élvezte hogy a fiúk vele foglalkoztak. A férfi is elnevette magát ezen, hisz akkoriban ő is valahogyan így nyilvánította ki hogyha megtetszett neki valaki, bár később már más módszerekhez nyúlt, s akkor már nem is puszikat kapott viszonzásul.
Belépve a csokizóba meleg fogadtatás várta. Egyrészt a levegő kellemes volt és nem csípős, másrészt amint asztalhoz ült, máris jött egy kiszolgáló akitől kért egy banános forró csokit, kíváncsi volt az ízére.
Nem kellett sokáig várnia forró italára, hamar kihozták, s amint belekortyolt, teljesen felmelegedett, elgémberedett kezeibe visszatért az élet, és még az íze is pompás volt.
Miközben óvatosan kortyolgatott poharából, észrevette hogy egy feltűnően csinos, magányos hölgy őt nézi. Mosolyogva nézett vissza a nőre aki talán ennek hatására felkelt, s odasétált hozzá.
- Szia, látom egyedül vagy, esetleg csatlakozhatok hozzád hogy egyikünk se unatkozzon? - csilingelő, kislányos hangja volt, egyszóval varázslatos.
- Nos, egy ilyen szép hölggyel csak természetes hogy megosztom az asztalomat. - udvarias válaszára a nő leült, majd élénk beszélgetésbe keveredtek.
A nőt Laurának hívták, egy pesti egyetemen tanul, most 22 éves. Ahogy a férfi végignézett rajta azon kapta magát hogy nagyon is tetszik neki ez a lány, és még a korkülönbség sem volt nagy, csupán három évvel volt idősebb. Gyönyörű barna szemei voltak, hollófekete haja és telt, csókra vágyó ajka. Így ruhán keresztül is látta hogy nagyszerű teste van Laurának, talán futhat, kerek mellei szinte bele sem férnek a pulóverbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:47
Eleinte kicsit pongyola a stílus, de később egészen az lesz. Alinból Alvina lesz, és nekem a történetből az derül ki, a nőnek szolgálnia kell a férfit. Számomra ez nem követhető gondolatmenet.
#2 tiborg 2010. 11. 18. csütörtök 08:28
Jo kepzelodes!!
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?