A+ A-

Hármas szex az Aranyparton

Volt egy lány akivel már régóta elvoltunk egymással, de a szexnél egyikünk se akart többet. Sokszor gyűrtük a lepedőt, nagyon tehetségesen csinálta a dolgokat. Néha eljártunk ide - oda, volt hogy egyik haverom is feljött, de sose csináltuk hármasban vagy ilyesmi. Jó is hogy nem jöttem össze Beával, mert mikor kibeszéltük a haveromal a háta mögött, megtudtam, hogy ő is kezelgeti. Mi tudtuk mi a helyzet, csak szegény csaj nem. Ő azt hitte, úgy tudom, hogy csak velem kavar. Nem zavart ez a helyzet, mert Balázzsal már ovis korom óta ismertük egymást, Beához pedig nem fűzött semmi a szexen kívül. És mivel meg voltam elégedve azzal amit az ágyban művelt velem, nem is zavart, hogy ezt egy olyan srác is megtapasztalhatja, aki olyan mint a testvérem. Bea mindig is erősen érdeklődött az asztrológia iránt, és imádta órákig bámulni a csillagokat. És mivel Balázzsal is jóban volt, megbeszéltük, hogy egyik nyári estén kimegyünk az Aranypartra, mert az nagyon kiesik, nincsenek fények, és jobban látni a csillagokat. Persze szó sem volt szexről, hiszen én állítólag nem tudtam, hogy ők is, és az ember nem áll neki dugni mások előtt csak úgy. Eljött a nap, Szép nyári este volt, tökéletes az ilyen csillagászati megfigyelésekre, mert egy felhő nem sok, annyi se volt. Beával megbszéltük, hogy a Dunakapu tér sarkán talizunk 9 - kor, és hármasban kisétálunk az Aranypartra. Balázzsal meg volt beszélve, hogy a 11 - es busszal jön a Révaiból, ami itt áll meg, csak át kell jönni. Elindultam a megbeszélt helyre, de Balázs rámtelefonált, hogy jön, csak késik egy fél órát. Beának már nem tudtam telefonálni, mert nem volt pénz a kártyámon, de nem is zavart, mert gondoltam addig is eldumálunk majd. Ahogy lefordultam a Baross útról, és végigmentem a Széchenyi téren, már láttam Beát. Nagyon megindító volt abban a dögös nyári cuccban. Szinte mindent lehetett látni. Már milliószor voltam vele, mégis olyan kanos lettem mintha először láttam volna. Csak egy egyszerű rövid egyberészes fehér ruha volt rajt. Nagyon szépen kirajzolódtak benne a szép nagy, kerek simogatnivaló mellei. Egy erősebb széllökés pedig elég lett volna ahhoz, hogy látni lehessen a gyönyörű popsiját. Csodálatos volt. Ki volt engedve a szőke haja, olyan volt mint egy álom. Ő is észrevett.
- Szia! - köszöntem.
- Hello!Mi a helyzet?Csak így egyedül?
- Aha!Balázs késni fog egy kicsit. Nagyon szexi vagy tudod?Itt helyben felfalnálak!
Mivel nem látta senki odahúztam a kezét a gatyámhoz. Mikor megmarkolt azt hittem megőrülök.
- Lemondjam ezt a faszt? - kérdeztem. - Felmehetnénk hozzám, és ígérem ott is a csillagokig jutnál! - tettem hozzá.
- Már ne keverjünk!Bunkóság lenne. De ha lelépett akkor kezdhetnénk egymással valamit! - tette hozzá kajánul.
Dumálgattunk még egy kicsit, próbáltuk kicsit terelni a témát. Közben Balázs is berobogott.
- Csak hogy itt vagy tesó! - köszöntem rá.
- Sziasztok!Akkor megyünk? - kérdezte.
- Aha, akkor induljunk! - mondtam neki.
Elindultunk. Átmentünk a Révfalusi hídon, elkanyarodtunk balra, és egy negyed órás séta után már ott is voltunk a természet lágy ölén. Bea elkezdte magyarázni a csillagokat, de ez engem egy kicsit se érdekelt. Balázs mutatott egy kis érdeklődést, de rajta is látszott, hogy őt is elkapta a hely varázsa, de kicsit másképp. Neki is azon járt az agya mint az enyém. Tovább sétálgattunk a sötétben, és láttam, hogy óvatosan megsimítja Bea popsiját. Ez volt nálam az utolsó csepp. Kicsit vártam, aztán nem feltűnően én is megsimítottam. Ezt még megcsináltuk egy párszor, de mikor Beán is láttam hogy eléggé izgatott lesz, feldobtam a témát.
- Szerintem itt mi mindhárman ugyanarra gondolunk. Most miért kell ezt játszani, mikor egyikünket se érdekli ez az egész, és csak ugyanarra tudunk gondolni? - kérdeztem. - Amióta elindultunk felváltva simogatjuk a popsid, és te, félre ne értsd nem érdekel a farkad, de nem lehet nem észrevenni ahogy ugyanakkora dudor van a gatyádon mint nekem. - mondtam nekik.
- Hát érdekes felvetés! - tette hozzá Balázs.
- Mi legyen? - kérdeztem őket?
- Legyen! - mondta Bea.
Lementünk a fák mellé, hogy azért mégse legyünk annyira szem előtt, ha valaki esetleg arra kocogna vagy ilyesmi. Bementünk a fák közé. Bea alánknyúlt. Simogatott mindkettőnket egyszerre. Végre előkerült a két farok. Először az enyém aztán Balázsé. Még sose láttam neki állva. Zuhanyoztunk már közösen, de nem gondoltam, hogy egyszer ilyen szituban látom viszont. Észrevehetően nagyobb volt neki mint nekem, bár az enyém is elég jól megnőtt. Nem volt nagy különbség, de azért valamennyi mégis. Ot álltunk egymással szemben, mindkettőnk műszere elég durván ágaskodott, és határozottan mutatta az eget, miközben Bea a heréinket simogatta. Mindig nagyon szerettem ha valaki ezt csinálja velem. Aztán Bea elkezdett haladni lefelé. Leguggolt és elkezdett szopni minket. Először felváltva, aztán egyszer egyszer bekapta mindkettőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:41
Nem rossz.
#3 papi 2013. 08. 17. szombat 05:33
Nem nagy durranás.
#2 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:57
Leírásnak nem rossz, de semmi stílusa sincs, nyelvtani gáz viszont akad. A helyszín lehetne bárhol, előttem titok maradt, hol is van ez az Aranypart, (A hevenyészett tájékoztatásból akár Linzben, vagy Passauban is lehetne.) 11-es busz legalább húsz városunkban jár, Duna is csordogál bennük Dunakapu és Széchenyi tér is van, további rejtély, miért pont onnan kell nézegetni a csillagokat. A hortobágyi Kilenclyukú Híd mellől biztosan tisztábban látszanának.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?