Vaginák a viaduktnál

Szavazás átlaga: 8.34 pont (76 szavazat)
Megjelenés: 2010. november 10.
Hossz: 17 819 karakter
Elolvasva: 1 607 alkalommal
Ez a történet a "1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!" verseny résztvevője!
Tavaly nyáron abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy Brigitta, egy 40 éves, szolid külsejű, de jóalakú nő befogadott a házába. A főiskolán az utolsó vizsgáim előtt álltam, de otthon a rossz családi háttér miatt nem volt maradásom. Biatorbágyon lakott. Egy kisváros, mely sok látványos dolgot rejt magában. A híres vasúti híd, a viadukt oly népszerű a városban, hogy szinte mindent erről neveztek el. A Zsámbéki – medence és a Budai – hegység pedig a főváros agglomerációjának legszebb darabjává emelik Biatorbágyot. Ez a kisváros csodaszép. Vajon hány ilyen rejtett értéke lehet még ennek az országnak?
Brigi, aki anyám távoli ismerőse, egy rossz helyre küldött email miatt szerzett tudomást a helyzetemről, felajánlotta, hogy odaköltözhetek hozzá egy időre. Épp akkortájt jött haza a nyári szünetre 15 éves lánya a magániskolából. Laura egy kismellű, kerekfenekű, alacsony barna csajszi volt. Szemüvege mögül nézett át mindig, ha valaki szólt hozzá. Pillantása ekkor kacér volt, szigorú magániskolás neveltetése miatt azonban nyílt titok volt, hogy szűz. Zárkózott volt, és csendes. Pedig teste szépen nőiesedett már. Brigi ezzel ellentétben szerette a bulikat, a pörgést. Igazi töltött galamb, csöcsös – segges vamp.
MILF & TEEN. Egy tapasztalt, vérbeli nő, és egy nyiladozó virág. Egy vadmacska, és egy kiscica. Anya és lánya. Bizony ez a helyzet nagy lehetőségeket rejtett magában.

Brigittával remek lett a viszonyom. Sokat dumáltunk, éjszakába nyúlóan elemeztük az élet dolgait. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz. De sosem voltunk teljesen kettesben, mert Laura mindig ott sertepertélt a közelben. Aztán egy nap Brigi gondolt egyet, és elvitt túrázni.
– Ez a Nyakaskő – mutatott szét a sziklaszirt tetején.
Rendkívüli élmény. A kilátás, az út felfelé, a környék, minden. Utálom az erdőket, a túrázást, de a Nyakaskő egy kivételes hely. A tetején csodás látvány tárult elénk. Nagyon – nagyon messzire ellátni. A környező kis települések építészeti szépsége, például a katolikus főiskola Zsámbékon, vegyül a Budai – hegység erdőinek zöldellő lágyságával mind belátható e sziklaszirtről. Ez az ország rendkívüli dolgokat rejt magában, még egy ilyen kis eldugott városkában is.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.34 pont (76 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 31. 06:54
#7
Szép és érdekes írás.
1
a
A57L
2019. augusztus 14. 04:07
#6
Szerintem is,jó történet.Élvezetes lett.
1
f
feherfabia
2017. január 17. 06:44
#5
Nagyon jó!
1
Remete D. László
2010. november 27. 08:58
#4
Korrektül megírt történet – legalább is az elején, aztán a közepétől átmegy teljesen valószerűtlenbe, ami nem mindig baj, fantáziálásnak is van helye ezen az oldalon. Az írás a szexen kívül szinte semmivel sem törődik, minden más elhanyagolhatóan van leírva, ettől kisé színtelen lesz. Az erotikus leírások is elnagyoltak, sablonosak, ilyent itt rengeteget lehet olvasni, újat nem mond. Amolyan tempósan lezavart hím szex. A nőket kielégítem, hiszen ettől én menő vagyok, de nagyon nem kell rájuk figyelni.
1
t
tiborg
2010. november 17. 00:22
#3
Nagyon zavaro es hihetetlen, hogy egy tizen eves srac ennyire gyakorlott a misteriumokban. E.g. egybol seggbe Laurat? Az anyja elott???
1
Kicsit bob
2010. november 11. 00:14
#2
Sajnos ez egy gyengécskére sikerült Vidraa epigon - lásd: "Anya lánya" "A nőstényördög" és "Angyalka"
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1