Kettesben az egyesben

Szavazás átlaga: 8.46 pont (85 szavazat)
Megjelenés: 2010. november 10.
Hossz: 39 367 karakter
Elolvasva: 2 125 alkalommal
Ez a történet a "1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!" verseny résztvevője!
Végeredmény: 3. helyezett
Boldizsár az előtte lépkedő lányt nézte. Azon gondolkodott, nem is volt az olyan régen, amikor nem kellett beérnie azzal, hogy nézi őt, ennél sokkal többre is jogot formálhatott.
Hirtelen alattomos lökést érzett a derekán, amitől kibillent az egyensúlya, és akaratlanul is meglökte Nikit.
– Vigyázhatnál! – villant hátra Niki fagyos tekintete.
– Bocsánat – morogta Boldi alig hallhatóan. Nem akart magyarázkodni, annak semmi értelme sem lenne. Csak rontana a helyzetén, ha mesélni kezdene arról, hogy a mögötte lépkedő Galambos taszigálása miatt lökte meg véletlenül a lányt.
Egyensúlyának visszanyerése után, továbbra is a múlton merengett. Már kezdett beletörődni a lány elvesztésébe, de most, hogy a kirándulás harmadik napját tölti csaknem egész álló nap egy légtérben Nikivel, nem hagyták nyugodni az emlékek.
Most az első alkalom járt a fejében, amikor ruhátlanul töltöttek egymás társaságában egy fél délelőttöt.
Bombariadó miatt félbeszakadt a tanítás, és mindenki mehetett, amerre látott. Ők akkor már pár hónapja sok időt töltöttek együtt, több alkalommal is megtudakolták, milyen a világ a másik ruhája alatt. Kezdők voltak mind a ketten, és a tapasztalat hiánya félénkké tette őket valahányszor a parkban félrehúzódva, vagy a mozi hátsó sorában elbújva mindenféle játékkal töltötték az időt.
Amikor a hangszórókon azt a felszólítást kapták az igazgatótól, hogy rendezett, fegyelmezett sorokban, de haladéktalanul hagyják el a termeket majd az épületet is, egyikükben sem volt kétség afelől, az ölükbe pottyant órákat mivel fogják tölteni. Csak azt kellett kivárni amíg Klári néni, az osztályfőnök eltűnik a láthatárról, a többiek nem számítottak. A diáktársak legfeljebb csak irigykedtek és sóvárogtak, de ha lett volna bennük a természetes irigységen kívül némi rosszindulat is, az sem számított volna. Ártani nem árthattak, hiszen az meg sem fordult egyikük fejében sem, hogy árulkodásra vetemedjenek. Aki ezt megtette volna, azt azonnal kiközösíti azt osztály.
Magukra zárták Boldizsárék lakásának ajtaját, és egy ideig, csak csókolták egymást. Boldi nem készült arra, hagy szeretkezni fog Nikivel, addig mér erről szó sem esett köztük, de szívesen szabadította volna meg végre egyszer a ruhájától a lányt úgy, hogy nincs körülöttük semmiféle korlát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 18 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.46 pont (85 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 30. 16:11
#15
Még az erőd szellemei is irigykedtek.
1
a
angel234
2022. augusztus 27. 08:24
#14
Érdekes olvasnivaló volt.
1
Andreas6
2020. március 17. 08:51
#13
Kellemes írás.
1
f
feherfabia
2016. április 2. 06:24
#12
Nagyon szép!
1
a
A57L
2014. november 9. 12:04
#11
Nem rossz írás.
1
Remete D. László
2010. november 29. 23:16
#10
Kedves v-ir-a!
Örülni fogok, ha azok után, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a komáromi vár után, megtekinted a helyszínt. Nem akarok személyeskedni, ezért nem merem javasolni, hogy akár egy próbát is megér a helyszín. Gondolom, azért ehhez igazán nagyon fiatalnak, és egy kicsit őrültnek kell lenni, mondjuk tinédzsernek. (Nem tudom, hogy milyen idős vagy)
Azt szeretném, ha azok, akik nem szeretik a stílusomat nem átkoznának ki emiatt, mint ahogy én sem teszem ezt azokkal az írásokkal amelyek a nem a szám íze szerint fogják meg a történetet. Azokat viszont, akik azonosulni tudnak a stílusommal szeretném szórakoztatni.
Ezektől a szempontoktól független még jó sok dolog, ami fontos. Az nem szimpátia kérdése, hogy lehet-e egy történetet teletömni rosszul megfogalmazott, szóismétlésekkel telehintett, magyartalan mondatokkal.
Szeretheti felőlem valaki a szado-mazot, de elvárom, hogy nyelvtanilag helyes legyen, és a történetben is legyen fantázia. Ha a magam műfajában ezeket sikerül megvalósítanom, akkor örülök. remélem, még sikerül Neked olyan írásokat adnom, amelyeket tetszéssel fogadsz.
A mostani történeted nekem tetszett, alatta elmondtam róla a véleményemet (még akkor megfogalmazva, maikor nem tudtam, ki az írója), és csak ismételni tudom: Néha nagyon rejtélyes az olvasók igyekezete. Nemcsak a pontozásra gondolok, hanem arra is, vajon ,miért olvasnak el nagyon kevesen egy történetet, holott a címe alapján még semmit sem tudhatnak róla, és még azt sem tudják azonosítani, hogy a kedvencük írta-e, vagy sem.
További jó írást kívánok Neked, és sikereket.
Üdvözlettel:
Remete.
1
v-ir-a
2010. november 29. 21:48
#9
nekem viszont bejött, ezt olvastam el elöször...és azon gondolkodtam, hogy fértek el azon a szűk kis helyen, ha másért nem is ezért mindenképp látnom kell a várat Komáromban....
nem titkoltam eddig sem , és ezután sem fogom, szeretem Remete D. László írásait, és be kell vallanom, nemcsak itt olvason őt...
1
Pavlov
2010. november 29. 21:00
#8
Nekem nem jött be, eleve a stílus, illetve a pózok és a szexjelenetek egysíkúsága miatt. További elemzésem az első három helyezettről itt: http://pavlovurasag.blogspot.com/2010/11/torte-nethu-palyazati- -eredmenyenek.html
1
Remete D. László
2010. november 27. 08:53
#7
Pontosan olyan bőbeszédű, ahogy Remeténél megszoktuk. Az embernek tucatnyi bekezdésen kell átvergődni, mire a szexhez jut, és akkor jönnek a szóvirágok. Egyszerűbb lenne kereken megmondani, mit akar a fiú a lánytól de, ezek csak lelkizgetnek, nyavalyognak, mintha az élet ilyen lenne. Még hogy a porban fürdik a derékszíj csatja. A rák figyel erre, amikor a kis aranyos éppen furulyázik.
Hoppá! Ez a sajátom! A francé kell lehúznom? Na, mindegy, ha már leírtam, itt hagyom.
1
Vanilia
2010. november 25. 14:33
#6
Szavaztam. Most már lehet. Tiborg véleményével értek egyet. Nekem nem jött be.
1
_Tim_
2010. november 24. 13:30
#5
Nem értek egyet az előző hozzászólókkal, szerintem pont az a jó benne, hogy nem csak a szexről szól. Lehet, hogy a női lelket ezért fogja meg jobban, mintha csak durrbele lenne.
1
B
BBKing
2010. november 24. 13:24
#4
Az elején nem értettem hol jön be a nevezetességek, de végül is bejött a szál.
Humoros, de a szex lehetne részletesebb. Az irodalmi énemnek tetszik (9), a szexuálisabb énemnek kevésbé, de nem rossz az átlaga.
1
a
ambrózia
2010. november 18. 09:56
#3
Az erotikus szál türhető, de a helyszínt jobban is ki lehetett volna használni...
1
t
tiborg
2010. november 17. 03:45
#2
Teeni nyavajgas,de az ifjusagnak tetszetos lehet!!!
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1