A+ A-

Rajmund

A turistabusz 20 perc késéssel indult. A bájos - és mellesleg igen csinos - idegenvezetnô gyengéden, de határozott mozdulatokkal terelte fel a járműre a halkan zsibongó társaságot. Andi nem tudta miért jött el erre a kirándulásra. Semmi kedve nem volt hozzá, csak a férje nyaggatására vette rá magát. Fogalma sem volt, hogy Péter miért akar ennyire megszabadulni tôle. Mondjuk a megcsalást kizártnak tartotta, Péter megbízható volt és emellett fülig szerelmes belé. Ezt tudta és kétsége sem volt felôle. Lassan 4 éve házasodtak össze, és férje még mindig mindenben leste a kívánságát. Néha már fárasztotta ez a kiskutyahűség és rajongás. Egyszerűen megszokta és ezért már nem talált benne semmi kivételest. Amikor kolleganôi arról panaszkodtak, hogy férjük nem törôdik velük, ô felvilágosította ôket, hogy a túlzott törôdés is adhat okot panaszra. Ha minden harmadnap virágot kap az ember...hm...unalmas, igen unalmas.
És ô néha unta Pétert, minden tekintetben. Most hogy egy kis szabadságot kapott, végre egy kicsit felszabadulhatott. Mire idáig ért a gondolataiban, rosszkedve egy pillanat alatt elpárolgott és vidáman nézegette útitársait. Többnyire idôsebbek, nyugdíjas párok jöttek el - na persze ki venne ki egy teljes nap szabadságot azért, hogy megnézze a visegrádi várat - de volt köztük egy-két fiatal is. Sôt, az a rövid, fekete hajú férfi még izgalmas is.
Andi harmincas éveinek közepén járt, csinosnak tartotta magát és az is volt. Amúgy sem szenvedett önbizalomhiányban, de Péter rajongása már-már hiúvá tette. Szerette a divatot, szerette az új ruhákat, cipôket, mindig odafigyelt minden apró dologra a toalettében. Emellett szerencsére megvolt az a jó tulajdonsága, hogy nem hagyta, hogy a pénz kicsússzon a kezei közül. Nem verte fogához a garast, de mindig tudta, hogy az a szép cipô, ruha, amit kinézett magának, belefére-e a havi kiadásokba. Persze otthon Péter kezelte a kasszát, de Andinak maradt mindig a hónapra egy kis saját pénzze, és abból vásárolt magának. Nem voltak gazdagok, de nem is kellett nélkülözniük.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2015. 06. 29. hétfő 18:29
- Ő is! Legközelebb megdugtok ketten egyszerre? - lehetett volna a frappáns válasz.
#4 papi 2014. 03. 28. péntek 05:34
Nagyon jó
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:05
Tetszett.
Az elején nem volt ott a felesleges leltár, viszont volt figyelmet felkeltő bevezetés. Az elbeszélés végig ébren tartotta az érdeklődésemet, és a slusszpoént magasra díjaztam. Szex történetbe csattanót csempészni már magában megér néhány jó pontot.
#2 tiborg 2010. 11. 11. csütörtök 01:26
Jol megirt,erdekes es nagyon is hiheto tortenet!!Majdhogy "Vera" izu.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?