A+ A-

Túlóra

Fülledt nyári nap volt. Az irodában, ahol dolgoztam, légkondi híján egy árva ventilátor volt hívatva komfortérzetet biztosítani, de most elromolva, árván bámult minket a sarokból. Este 6 is elmúlt már, ráadásul péntek volt, de határidős munkáinkat be kellett fejeznünk hétfőig, s senkinek sem volt kedve hétvégén bejönni és dolgozni. Zitával ketten ültünk benn, papírjainkba mélyedve.
Egyszer csak felemelte világosbarna fürtjeit, melyek addigra már az asztalon feküdtek a fejével egyetemben, s kezeit a magasba emelve, hosszan nyújtózott. Én közvetlenül mellette ültem, így akaratlanul is átpillantottam. Zita gyönyörű lány volt a többi munkatársnőmhöz hasonlóan, hiszen a főnöknek jó ideje nem túl ideális a kapcsolata a feleségével, ráadásul két kisgyerek zajong otthon, így a gyorsan növekvő céghez szükséges új kolléganők egyik kiválasztási szempontja a külső megjelenés volt. Szerencsémre én voltam az egyik legrégibb alkalmazott, amikor még a szakértelem is számított, így férfi létem ellenére felvételt nyerhettem.
Tehát ahogy átpillantottam, a nyújtózkodás hatására amúgy sem kis mellei még hangsúlyosabban kitüremkedtek vékony kosztümje alól. Ráadásul egy pillanatra sikerült a kosztüm mély kivágásán oldalról bekukkantanom, s úgy láttam, hogy semmit sem visel alatta. Ez igazából nem lepett meg, Zita egy extrovertált, nyílt lány volt, aki tisztában volt adottságaival, s hogy általuk kompenzálhatja fejben meglévő hiányosságait. Természetesen észrevette pillantásomat, elmosolyodott, majd ártatlan szemekkel felém fordult, picit hozzám hajolt, s halkan megkérdezte, hogy nem masszíroznám-e meg a vállait, melyek úgy elgémberedtek az elmúlt órákban. Többször segítettünk már egymásnak így, állítása szerint érzékeny kezeim vannak. A valódi okot természetesen mindketten tudtuk, vonzódtunk egymáshoz, de ő se-veled-se-nélküled párkapcsolatban élt, s én nem akartam egy ilyenbe belemenni.
Tehát ahogy oly sokszor, a széke mögé álltam, s a hajába túrtam, majd kezeim lejjebb vándoroltak a nyakára, majd a kosztüm alatt a vállait vettem kezelésbe. Ehhez a vállainál szét kellett húznom a ruhát, melynek hatására, elől is jobban szétnyílt, még tisztább betekintést engedve, mellei nagy részét láthatóvá téve. Ennek hatására nadrágomban megindult a folyamat, egyre keményebb lett a farkam, ami pont Zita füléhez ért, s így ő is észrevette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 tomi19 2015. 04. 12. vasárnap 19:21
Jóféle 10 pont smile
#7 zsuzsika 2015. 01. 11. vasárnap 08:36
Jó.
#6 feherfabia 2014. 09. 13. szombat 05:45
10P
#5 listike 2014. 05. 10. szombat 06:21
Jó volt.
#4 A57L 2014. 02. 7. péntek 05:12
Nagyon jó.
#3 joozsi 2011. 12. 27. kedd 04:02
Kizárt, hogy igaz legyen, de álmodozni is jó.
#2 gyuri0926 2010. 11. 4. csütörtök 09:33
Mese délután !!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2010. 11. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?