A+ A-

Szex mindhalálig

Kukucska Gábor, az echte parvenü gazdag vállalkozó, kacsalábon forgó palotája vízmedencéjének partján üldögélve, kedvenc jégbe hűtött sörét szopogatva kéjes pillantásokkal méregette a kocsiját, mosó fiatalembert. Ezen a napon sofőrjének frissen érettségizett, egyetemre készülő fia, segített apja helyett lemosni a villa kertjében álló kocsit. Szemei megakadtak a sortban, meztelen felsőtesttel ügyködő fiútesten.
Az adoniszi szépségű fiú látványa fellobbantotta gerjedelmét, és a hamu alatti parázs izzani kezdett. Magához intve, megállítva, mustrálgatni kezdte, majd tenyereivel végigsimította a gyönyörű fiútestet. Beleremegett az érzésbe, mely újra hatalmába kerítette. Hirtelen szájon csókolta, a meglepett fiút, aki szótlanul tűrte a gazdag főnök tettét. Aztán a fiú kezébe nyomott egy ötezrest, hallgatása fejében és így szólt hozzá.
- Készen van a kocsi?
- Ragyog, mint a tücsök valaga főnök.
- Akkor ugorjunk ki a tóparti nyaralóba, le kell vágni a füvet!- mondta, nem kis hátsószándékkal és beülve a kocsiba elindultak a kéjlakba. Merthogy a nyaraló eddig is afféle szerelmi fészeknek számított és a főnökön kívül senki meg nem közelíthette.
A kéjlakba érve Gábor kivett a hűtőszekrényből egy üveg pezsgőt. Felbontotta, és két pohárba kitöltötte. Balázs szabadkozott a kínálás ellen, de a főnök megnyugtatta.
- Igyál nyugodtan. Ha okosan viselkedsz, akkor a nyári szünetben kertészként alkalmazlak a nyaralóban. Ez csak álca lesz a külvilág felé. Személyi szolgálattevőként foglak alkalmazni.
- Jól van főnök, de nem lesz ebből bajom?
- Ugyan már, ebbe még senki sem halt bele! - biztatta Balázst, s lehántotta róla sortnadrágját és pólóját. Ő is meztelenre vetkőzött és fejét satuként két tenyerébe fogva a fiú száját csókolta, majd amikor annak duzzadt ajkai szétnyíltak akkor nyelvével, nyelvét kereste. Úgy járt recés nyelve a fú szájában, mint a köpülő.
A csókolózást megszakítva a fiú fültövét puszilgatta, amivel hihetetlen kéjérzetet váltott ki benne. Aztán újból forró csókban forrtak össze. Miközben a fiú ajkaira tapadva annak szemeibe függesztette kéjsóvár tekintetét hatalmas hímtagja harci riadót fújt. Heréi megdagadtak a vágytól. Balázs megszeppent nyusziként tűrte az inzultust, hiszen pénzről volt szó. A csókváltás után Gábor a vízágyhoz kormányozta és megkérte, hogy térdeljen fel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.59 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 6. kedd 07:45
Nekem sem tetszett.
#3 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:24
Nem tetszett.
#2 v-ir-a 2010. 11. 4. csütörtök 20:51
ezt már olvastam itt régebben
#1 Törté-Net 2010. 11. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?