A+ A-

Az odaadó feleség

Alig vártuk már a feleségemmel a nyaralást. Idén nyáron úgy terveztük, hogy a gyereket a nagyszülőkre bízzuk és elmegyünk kettesben és élvezzük a pihenést. Már lassan húsz éve vagyunk együtt és nagyon jó a kapcsolatunk. A feleségem még nem volt 17, amikor megismertem, és én voltam a számára az első férfi, akivel lefeküdt. Az idők folyamán aztán sok minden történt, és így 36 évesen már nem mondható tapasztalannak a szex terén. Igazán izgalmas és izgató jelenség nagyon szépen karban van tartva, sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál és nagyon szexi. Soha nem akartam egy férfi börtönébe zárni, szerettem volna, ha megízleli a szex különböző formáját, és kb.10 évvel ezelőtt el is kezdődött Nála ez az "ízlelés". Sokszor mondogattam Neki, hogy szívesen nézném, ahogyan mással szeretkezik, vagy beszállhatna hozzánk még egy pasi, és ezek a szavak olyan komoly izgalmat váltottak ki Nála, hogy egyszer összehoztuk egy közös barátunkkal ezt a hármas partit. Annyira jól sült el ez a dolog, hogy gyakori ismétlés, aztán újabb férfiak fordultak meg Benne. Ezek a kis kalandok jöttek többnyire spontán, nem sokat kellet jelentkező után nézni. Nem csoda. Igazi bombázó dugnivaló anyuci, olyan nő, aki után fiatalabb, idősebb megfordul, és egyből a szex jut eszébe. Csinos, ápolt, kerek cicik szép bimbóudvarral, keskeny derék, formás csípő, feszes gyönyörű popsi, is izgatóan szép hosszú lábak. Mindig csinosan, és szexin öltözik, általában miniben jár, és egy ideje, nem hord bugyit a szoknya alá, mert tudja, hogy engem nagyon izgat, ha látom, hogy idegenek figyelik, és elkerekedett szemmel lesik, ha valahol társaságban leül. Sokat sportol, és nagyon ad magára.
Belföldre utaztunk kikapcsolódni egy hétre, élvezni a strandolást, a jó időt és a fesztiválokat. Igazára kis kalandok sem voltak ellenünkre, megbeszéltük, ha össze jön valami, akkor majd meglátjuk, de főleg a több férfi élvez egy puncit felállást részesítettük előnyben mindig. Egy panzióban szálltunk meg, és első nap elmentünk egy pihentető fürdésre a strandra. Feleségem nagyon benne lett volna egész nap egy jó kis szexben, és nekem sem lett volna ellenemre. Nagyon kívánatos volt a falatnyi kis bikinijében, láttam néhány fiatal srácon, hogy gondolkozás nélkül elkapná, ha lenne rá lehetőség.
Délutánra már pár fiúval kialakult egy kis ismeretség, huszonéves srácokkal, akik szintén itt nyaraltak, és láthatóan élvezték az életet. Erős, izmos és fiatal csapat volt, fociztak, piáltak, ökörködtek, de közben lopva mustrálták a feleségemet, aki csöppnyi alig valamit takaró fürdőruhájában nagyon jó látvány volt Nekem szinte folyamatosan állt a farkam, ahogyan elképzeltem ezeket a fiúkat a feleségemmel, és mondtam Neki.
- Te ezek a fiúk szerintem itt helyben megdugnának, annyira bejössz nekik.
- Á, nem hiszem, hogy egy ilyen idős csajra vágynának, annyi itt a szép fiatal lány.
- Ne mondd már! Nézd meg, órák óta próbálnak mindenféle dolgot kitalálni, hogy a közelünkbe férjenek. Meg különben is, annyira jól nézel ki, hogy nekem is a dugáson jár az eszem, mióta itt vagyunk.
- Menjünk be egy kabinba egy kicsit, és ott kényeztethetnénk egymást - ajánlotta.
- Menjünk, mert lassan szétdurranok.
Bent az öltözőben éppen nem volt senki, amikor magunkra zártunk egy kabint. Leguggolt elém, elővette a kőkemény farkamat és elkezdte nyalogatni, majd bevette a szájába. Túl nagy mérettel nem büszkélkedhetek, viszont nagyon kemény, és általában sokáig bírom, de annyira jól csinálta, és annyira izgató volt a látvány és a helyzet, hogy éreztem, hogy nem sokáig bírom.
- Be akarom a puncidba tenni, és ott élvezni - mondtam suttogva, bár nem hallottunk senkit, hogy rajtunk kívül ott lenne.
Felállt, megfordult. Kikötöttem a bikinifölsőt, és masszírozni kezdtem a bimbóit. Halk sóhaj, és keményen álló mellbimbók jelezték, hogy nagyon tetszik Neki, amit csinálok. Kibújt a kis fürdőbugyiból, és a popsiját tolta felém. Majd megfogta a farkam, előredőlt és beigazította magának. Éreztem, hogy nagyon nedves a puncija, így megfogtam a derekát, és belöktem a farkam.
- Aaaah...! - sóhajtott fel kedvesem, és megtámasztotta magát a falnál.
Én elkezdtem hátulról dugni a punciját, ami forró volt és kellemesen szűk és nagyon izgalmas volt látni, ahogy a farkam ki-bejár a gyönyörű popsijánál. Már nem is tudtunk volna nagyon csöndben maradni, mert a puncijában mozgó faroknak jellegzetes cuppogó hangja és kedvesem halk sóhaja is szépen hallatszott. Én már alig tudtam visszatartani a kilövellést, ezért mondtam:
- Egy kicsit lassítsunk, vagy álljunk le, mert mindjárt elmegyek.
Kiszálltam, és megfordult. Csókolgatni és cirógatni kezdtem a melleit, és ujjal benyúltam a puncijába, kicsit masszírozni belülről. Nagyon élvezete a dolgot.
Közben azért hallottuk, hogy jönnek be néhányan átöltözni, majd kimennek, így próbáltunk nagyon visszafogottak, és csöndesek maradni. Egyszer csak kicsit hangosabb társaság jött be az öltözőbe, és kezdtek beszélgetni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 06. 9. hétfő 10:01
Jó történet.
#6 papi 2013. 12. 7. szombat 07:22
Egész jó
#5 mackó2009 2012. 11. 6. kedd 21:15
kiváló, folytasd
#4 Sioux07 2010. 11. 7. vasárnap 01:15
Nagyon jó Folytasd
#3 gyuri0926 2010. 11. 4. csütörtök 09:27
Folytasd
#2 cityoftroy 2010. 11. 3. szerda 14:41
hehe jóasszony smile
#1 Törté-Net 2010. 11. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?