A+ A-

Beteljesülések 1. rész

Történetem valós alapokon nyugszik; a cselekmény javarészt valóban megtörtént. A neveket, helyszíneket, és némely eseményeket megváltoztattam. A történet legvége - amelyet majd a későbbiekben olvashattok- szintén ki lett színezve, és tovább lett álmodva, mint ahogy (idáig) megtörtént. Ez a legelső irományom, szívesen veszem a kritikákat. Az olvasáshoz jó szórakozást mindenkinek!
Valami zsibbadt fáradtság lett rajtam úrrá...nem, nem is fáradtság. Inkább egy nagyon is ismerős, mégis valahogy ismeretlen izgalom, amely fel s alá száguldozott az ereimben, elérve minden apró porcikáját a testemnek, lázba hozva minden érzékszervemet. Szívem ritmusára lüktetett a testem a puha, selymes bőröm alatt. Imádott számítógépemmel szemben ültem, minden idegszálammal a képernyőre tapadva. Chat partnerem - akit mindössze néhány órája ismertem - egy magas, királyi alkatú daliás walesi srác, Millard, huncutul pillantott fel rám a csodaszép barna szemeivel, miközben hosszú, érzéki ujjai játékosan masszírozták a -tagadhatatlanul "gyönyör?" - férfiasságát. Úgy éreztem, menten élvezni fogok anélkül, hogy magamhoz érnék, annyira izgató volt ez a játék, amit még tovább fűszerezett a távolság; a frusztráció hogy csak a szememmel gyönyörködhetek ebben a fantasztikus látványban.
Nem először vettem részt cyber szexben, megtörtént már korábbi barátommal, s néha ismeretlenekkel is. Eszméletlenül izgatott a tudat, hogy minden kockázat és mellékhatás nélkül izgathatok egy férfit, és mindeközben én is az egekig korbácsolhatom a saját vágyaimat. Érzékien végigsimítottam nagy és telt melleimet, s jóleső sóhajjal nyugtáztam, hogy bimbóim máris hatalmasra és kőkeményre duzzadtak a fekete, alig takaró csipkeruhácska alatt. A chat szex segítségével tanultam meg szeretni és élvezni a testem. Korábbi barátaim sokkal jobban törődtek magukkal, s én, mivel kevés tapasztalatom volt, ritkán jutottam el úgy igazán az élvezetek csúcsára. Most azonban már jó ideje megváltozott a helyzet. Magas vagyok, igen nőies alakkal megáldva, talán a teltkarcsú szó illik rám a legjobban, klasszikus értelemben véve. Derekam nagyon is karcsúnak tűnik a kerek, nagy popsim és a nőiesen telt, érzéki nagy melleim között. Imádom kényeztetni magam...imádom, ahogy az ujjaim végigfutnak a puha bőrömön; a teltebb részeken pedig gyengéden megszorítanak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 gyuri0926 2011. 07. 7. csütörtök 06:51
Fantasztikus !!!!!!!
#2 Csillagvándor 2010. 12. 13. hétfő 10:37
Nagyon jó, nekem nagyon tetszik én is kipróbáltam már hasonlókat és jó is lenne egy olyna lánnyal beszélgetni aki szintén élvez az ilyesmit.
#1 Törté-Net 2010. 10. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?