A+ A-

Egy igaz történet Gabiról és rólam, aki inkább volt Xéna, mint egy hétköznapi nő

Főiskolába egy másik városba vettek, fel. Úgy beszéltük meg a szüleimmel, hogy nem is jelentkezem kollégiumba, hanem a szomszédunk oda adja az egyébként már kiadott lakásának az egyik szobáját, amit azért tartott meg, hogy a személyes dolgait tárolja, vagy ha odautazik, legyen hol aludnia. A lakás két szobás volt, és csak annyit tudtam, hogy a másik szobát két másodéves csaj bérli. Vonattal érkeztem, félelmekkel teli várakozással, mert ez volt az első igazi önnálló vállalkozás az életemben.
Amikor megérkeztem akkor láttam először, amely egy tipikus első emeleti lakótelepi lakás volt. Hatalmas csomagjaimat leraktam, elkezdtem berendezkedni, megnéztem a várost, ismerkedtem a környékkel. A lakótársaim, pár nappal később érkeztek, tartottam tőle, hogy nem fognak örülni az új helyzetnek, hogy egy fiúval kell megosztaniuk a lakást, amit eddig egyedül uraltak, bár nekem azt mondták, hogy tudnak rólam. Zörgést hallottam a zárban, kimentem a folyósóra, együtt érkeztek mindketten.
- Gabi vagyok, gondolom te meg Zoli. A Barátnőm Éva. - mutatkoztak be. Gabi az első pillanatban megdöbbentett. Rendkívül rámenős belevaló vidáman természetes csajnak tűnt, olyan magas volt, mint én. Az első pillanatban feltűnt, már a mozgásán látszott, hogy rendkívül kisportolt alkat, mondhatjuk, hogy túlságosan is. Mint később kiderült, napi szinten aerobic edzéseket tart. Éva egy szép, de átlagos lány volt, akit Gabi szerintem egyszerűen elnyomott, nem hagyott érvényesülni. Az első hétből, nem sok volt hátra, hamar elment anélkül, hogy különösebben beszéltünk volna egymással. Vasárnap korán érkeztem othonról vissza a lakásba, élvezni akartam a függetlenséggel járó szabadságomat, meglepődve tapasztaltam, hogy Gabi már ott volt.
Délután dumálgattunk, megmutatta a várost, egyre inkább úgy éreztem, meg kell kapnom a csajt, az összhang talán meg is volt, de este annak tudatában feküdtem le, hogy nem értem el nála semmit. Ezután rögtön arra gondoltam, hogyan lehetne folytatni holnap. Ekkor kopogtak, annyira váratlanul ért, hogy mondhatjuk megijedtem, és állítom nagyon hülyén hangzott a számból a gyere. Gabi bejött és cicásan azt mondta, hogy az Éva nincs itt, nem szeret egyedül aludni, velem aludhat e. Persze, mondtam, szintén elég szánalmasan a döbbenettől. Gabi bebújt a takaróm alá és kifejtette, hogy megbízik bennem, ne értsem félre ő csak aludni jött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.32 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2015. 05. 22. péntek 05:15
Egynek elmegy.
#2 t2005 2010. 10. 28. csütörtök 22:24
Én vagyok a hülye! Már a címe alapján sem szabadott volna elolvasnom, az is annyira szar, mint az egész történet.
#1 Törté-Net 2010. 10. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?