A+ A-

Beszélgetés Don Juannal

Sziasztok! Olvastam a sok jó történetet, s gondoltam én is megírom az enyémet. 18 éves koromban történt. Nyár volt. A szomszédunkban lakik egy lány (nevezzük Krisztinának), akivel gyerekkorom óta együtt játszodtunk, jó barátok voltunk. Jártam át én is gyakran hozzájuk, jött át ő is ... 14 éves korunktól elváltak útjaink, mivel más-más suliba mentünk. Ettől kezdve nem igazán tartottuk már a kapcsolatot, de azért még megálltunk beszélgetni ha néha találkoztunk.
Addig még nem volt sok gyakorlatom a szexben és szerettem volna egy olyan partnert akivel ki lehet próbálni számomra új dolgokat is. Krisztinát ismertem és tudtam róla (tudta a fél város), hogy szereti a szexet és nem nehéz lefektetni. Így hát ördögi tervet szőttem ... :)) Egy napon felhívtam telefonon, hogy nem lenne-e kedve átjönni beszélgetni. Azt mondta úgysincs egyéb dolga, persze, miért ne. Amikor meghallottam a csengőt erősen dobogó szívvel (ugyanis akkor még nem voltam valami bátor az ilyesmiben) mentem kaput nyitni. Mikor megláttam ... huh ... még jobban kezdett verni a szívem. (Krisztina nem egy különösen szép lány, de jó alakja van!) Egy (nagyon-nagyon) rövidnadrág és egy top volt rajta.
Bementünk a házba, felmentünk az emeletre az én szobámba és leültünk az ágyra. Mindenféle semleges témákról beszéltünk, lassacskán kezdtem megbátrodni s mind a szex felé tereltem a szót. Hogy kinek mi a jó, ki mit szeret, stb. A pikánsabb témáknál odaültem a számítógép elé és hívtam őt is, hogy mutassak fényképeket és videókat. (Mint előbb írtam Krisztina nem húzódozik az ilyesmiktől, mint egyes lányok) Az ölembe ült - mert csak az az egy szék volt a környéken (nem véletlenül! :)) )- ... és kezdődött a műsor. Előbb csak erotikus képek, aztán kisebb videók ... Amíg ő a monitort bámulta én simogatni kezdtem belső combjait, majd
felnyúltam a top alá is. Egyszer azt mondta ne, álljak meg, erre én szájon csókoltam ... innen már nem volt megállás.
Simogatni kezdtem punciját a nadrágján keresztül, majd hamarosan a kezem betévedt a bugyiba is, ahol egy szép lucskos puncira talált. Simogattam egy darabig a nedves vulvát, majd mozdultam, hogy álljunk fel. Amint felálltunk a székről, leszedtem a ruháit és az ágyra fektettem. Megcsókoltam, majd megindultam lassan lefelé a testén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 06. 18. szerda 05:41
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2010. 10. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?