A+ A-

Társasjáték - Az első szintek

Egy pár éve megtörtént kalandomat mesélem el most Nektek, és előrebocsátom, ha bármelyik szereplő magára ismerne, az természetesen csak véletlen egybeesés lehet! ;)
Azt mondták a srácok, hogy egy vadi új társasjátékra tettek szert, és szívesen kipróbálnák velünk.
Péterrel már többször voltunk moziban, itt-ott, és a haverja, Laci rokonszenves volt nekem is, meg Nóri barátnőmnek is, így hát igent mondtunk a szombati társasra, amelyet Zolinál rendeztek. Ott volt még Zoli barátnője, Panni is, akit csak látásból ismertem, hosszú, egyenes hajú, gesztenyebarna, nagy szemű típus. Igazán szép lány.
Mind a hatan egy évfolyamra jártunk, Nóri és Péter pedig ugyanabba a tankörbe, mint én. Péter és Zoli állítólag már egyetem előttről ismerték egymást, régi jó barátok, és azt is gyanítottam, hogy Péter többet is el tudna képzelni Nórival, mint egyszerű barátságot, de szerintem túl félénk volt, és nem merte egyedül elhívni, ezért gyakran hármasban jártuk a várost.
- Sziasztok! Gyertek csak be, már mindenki itt van! - mondta Zoli, és lesegítette Nóri kabátját, míg én a csizmámtól próbáltam megszabadulni. Mikor felnéztem, Laci állt velem szemben, egy pár papucsot hozott.
- Meg ne fázz! - mondta, és mosoly mögött olyan szemeivel mintha vetkőztetett volna. Nem mondom, felvillanyozott, bár lehet, hogy csak beképzeltem magamnak az egészet, és csak a saját vágyaimat vetítettem ki rá. A sok tanulás mellett a múlt héten még maszturbálni sem volt időm és türelmem, Laci pedig észtveszejtően jól nézett ki! Kíváncsi voltam, társas után mit csinálunk majd, egy kis bort mindenesetre hoztunk, ha bulis hangulatra vágyna a csapat. Nekem nem lett volna ellenemre...
- Köszi! Asszem nem fogok fázni, amilyen hőséget csináltatok idebent! - ámuldoztam. - Ez valami vérfagyasztó társasjáték? - viccelődtem.
- Épp ellenkezőleg! - hangzott a válasz bentről, Laci pedig alig tudta visszafojtani fülig érő mosolyát. Kezdtem kíváncsi lenni...
A társas, mint kiderült, Laci találmánya. Egy nagy játéktábla volt az asztalon, amely nem volt kihajtva teljesen, így csak egy részét láttuk, mellette kártyapaklik, meg két kocka.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 12. 8. csütörtök 07:56
jó a játék
#4 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:28
Jó írás.
#3 charli64 2012. 10. 31. szerda 16:00
!!!!
#2 v-ir-a 2010. 10. 28. csütörtök 20:00
mikor lesz folytatás?????? mert igen jól indult
#1 Törté-Net 2010. 10. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?