A+ A-

A rózsa illata

Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni mi lehet az, de olyasmi volt mint amikor rózsa és levendula keveredik össze.
- Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki.
- Drágám! - léptem be a szobába. Abban a pillanatban világossá vált előttem, hogy az én kis cuncimókusom miért nem felelt, habár Móni nem volt sehol. A szoba gyertyák pompás fényében úszott. Lehetett legalább 10 különböző alakú és színű. A furcsa illat itt még erősebb lett, és ekkor jöttem rá, hogy a gyertyák valamelyikéből jön.
A szoba tele volt hintve apró rózsaszirmokkal, és lágy andalító muzsika szólt a rádióból, amit kintről nem hallottam. A rózsák a fürdőbe vezettek, ahová egyre gyorsabb léptekkel haladtam. Nem kellett csalódnom. A hatalmas sarokkádban ott pihegett az én Drágám. A fürdő is, akárcsak a nappali tele volt gyertyákkal.
- Most már értem mért nem köszöntél - kezdtem. Azonban Ő nem felelt, csak hívogatóan rám pillantott, és mutató ujja ki-be hajlítgatásával jelezte, hogy csatlakozzak hozzá.
Mindig is eszméletlenül szexisnek tartottam a barátnőm, de most valahogy méginkább. Annak ellenére, hogy a habok nem sokat engedtek láttatni testéből. Ledobtam az ingem, és közelebb hajoltam hozzá, apró csókot nyomva a szájára. Aztán még egyet és még, amiből egy heves csókolózás kerekedett. Közben óvatosan lesimítottam melleiről a habot, ezáltal elém tárva csodás bimbói látványát. Gyönyörű mellei voltak. Kicsit nagyobbak, mint ami belefér az ember tenyerébe, de én ezt nem bántam. Mindig is jobban tetszettek a nagymellű nők. Két, szinte teljesen egyforma pitvarának közepén a hatalmas bimbók, mint tőrök szegeződtek nekem. Először csak finom érintésekkel kezdtem simítni a melleit. Majd egyre erőteljesebben, mire Ő halk nyögéssel válaszolt. Közben olyan közel hajoltam nyakához, hogy a vágytól felforrósodott leheletem szinte égethette a bőrét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 v-ir-a 2013. 06. 9. vasárnap 21:33
nem rossz...
mégis úgy érzem, hogy az anális rész eléggé életszerűtlen smile
ezért "csak" 6 pont
#1 Törté-Net 2010. 10. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?