A+ A-

Téli éjszakák 2. rész - Szenvedély

"... Szürke felhők és rikító fák,
Ma este átkarol az egész világ.
Beléd költözik a szenvedély,
Ez a nap elmúlt, de most jön az éj.
Még csak most jön az éj..."
(Torres Dani: Három az egyben)
- Linky! - kiáltott Lucius Malfoy házi manójáért, aki kisvártatva halk pukkanás kíséretében meg is jelent a könyvtárban.
- Igen, gazdám? - hajolt meg mélyen.
- Nem tudod véletlenül, hogy vendégünk mit tervez ma estére? - hangja hidegen csengett. A manó nagyon is jól tudta, hogy gazdája miért kérdezi, ezért kissé habozott a válaszadással. Nagyot nyelt és ösztönösen összébb húzta egy kicsit magát.
- Elmegy a bálra, uram - felelte halkan, miközben ruhájának szélét idegesen tépkedte.
- Micsoda?! - Lucius dühösen kelt fel az asztaltól és egyenesen a nő szobája felé vette az irányt. Kopogás nélkül rontott be, de meglepetésében megtorpant. Tia épp akkor lépett ki a fürdőszobából, és most ott állt egy szál törölközőben a szoba közepén. Vizes hajáról testén néha végig gurult egy-egy vízcsepp. Luciust meghökkentette az eléje táruló látvány, ám hamar sikerült vissza nyernie higgadtságát.
- Mégis hogy merészeli?! Azonnal hagyja el a szobámat! - kiáltotta a nő idegesen, kipirult arccal, miközben azon fáradozott, hogy fedetlenül maradt testrészeit eltakarja a férfi szeme elől, aki feltűnően méregette őt. Lucius kárörvendő mosolyra húzta a száját, hátat fordított, majd pálcájával suhintott egyet, mire a szoba ajtaja hangos kattanással bezárult. Hanyagul az ágyra dobta pálcáját, majd határozott léptekkel megindult a nő felé.
Tia elkerekedett szemmel figyelte az eseményeket, s közben ösztönösen hátrálni kezdett.
- Mire véljem ezt, Mr. Malfoy? - kérdezte bizonytalanul, ám a férfi nem válaszolt, ami csak fokozta félelmét. Hamarosan elfogyott a hely. Érezte, amint nedves háta hozzáér a hideg falhoz. Nem volt tovább hátra, így kénytelen volt szembenézni a vészjóslóan közeledő mágussal, közben pedig görcsösen markolta a törölközőjét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2013. 11. 24. vasárnap 07:04
Micsoda álmok.
#2 papi 2013. 05. 11. szombat 07:17
Ez nagyon tetszik
#1 Törté-Net 2010. 10. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?