A+ A-

Bepisiltem az utcán

Aznap nagyon nehéz napom volt. Az irodában, ahol dolgozom, a főnökeim egész nap, megállás nélkül dolgoztattak, mivel évvégi zárás volt. Azt sem tudtam, hol áll a fejem. A nagy sietségben még ebédelni is elfelejtettem. úgy tornyosultak az irathalmok az asztalomon, hogy még a hajcsatom sem látszott ki mögüle. Egyszerűen - és ez volt a későbbiekben a baj oka - még wc - re is elfelejtetettem elmenni.
Végre délután hat óra körül megkegyelmeztek nekem, és elengedett a a főkönyvelő. Nekem már annyira elegem volt aznap mindenből, hogy szó nélkül vettem a kabátomat és a táskámat, az iratkupac rendezését az asztalon másnapra halasztva. Az iroda előtt van a buszmegálló, és éppen meg is érkezett a busz. Nagyon örültem annak, hogy nem kellett várni sokat, felszálltam, és boldogan néztem kifelé az ablakon. Már vagy öt perce mehettem a busszal, amikor hirtelen rámtört a vizelési inger. Akkor jöttem rá, hogy délelőtt 10 órától nem intéztem el a folyó dolgaimat. A megdöbbenéstől még erősebb ingert éreztem, annyira, hogy a veséim is fájni kezdtek. Szoknyában voltam, tél lévén harisnyanadrágban is, ott álltam a busz végében, és zavartan kifelé néztem a hátsó ablakon, miközben lábaimat erőteljesen össze kellett szorítani, hogy enyhítsem az ingert. Alig vártam, hogy jöjjön a következő megálló. De ahogyan ez már ilyenkor lenni szokott, éppen nem jött. Az erőkifejtéstől, hogy ne legyen baj, már lassan izzadni kezdtem, és reménykedtem abban, hogy hamarosan leszállhatok, és kereshetek wc - t. A busz nagyokat zökkent a gödrös úton, és egy nagyobb gödörnél a rázkódástól becsurrant egy kicsi a bugyimba. éreztem, ahogy a melegség lassan a lábamon lefelé terjed. Nagyon megijedtem, mert még sohasem jártam így.
A busz fékezett, és én már lent is voltam a járdán. Se közel, se távol nem volt presszó, iroda, üzlet, csak ltízemeletes lakóházak. Nagy erőfeszítéssel odarohantam egy kapubejáróhoz, és egy lakó kaputelefonját megnyomtam. Semmi válasz. Pánikba estem, mi lesz velem... kínlódva görnyedtem a kapualjban, amikor már nem bírtam tovább. Még a bugyimat sem tudtam letolni, visszatarthatatlanul elindult a vízözön, és pár másodperc múlva hatalmas tócsa lett alattam, bugyim és harisnyanadrágom akadálytalanul engedett át mindent. Szerencsére a szoknya nem ázott át, csak egy kicsit a fenekemnél.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 11. 12. vasárnap 07:10
Nekem sajnos túl kevés volt... 6p
#6 vakon54 2017. 09. 10. vasárnap 01:41
Eggyetértek Dr. Szabó Istvánnal.
#5 A57L 2016. 02. 6. szombat 10:16
Ez inkább orvosi írás.
#4 Andreas6 2013. 05. 28. kedd 17:31
Mondja meg már valaki, hogy mi volt ebben erotikus!
#3 Dr. Szabó István 2008. 12. 28. vasárnap 17:53
de kár, hogy nem voltam ott, mert az utolsó cseppig megittam volna, már a történet első sorainál összefutott szájamban a nyál, hiába én mindenről lemaradok
#2 Klári 2005. 12. 17. szombat 23:40
sajnos én is így jártam, viszont az én szoknyám teljesen átázott hátul
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?