A+ A-

Mutasd meg mi a szerelem

Jerry már egy hónapja járt Marionnal, mikor elhatározta, közelebbről megismerkedik a seggével. Mindenekelőtt nagy, kerek húsos hátsó fele volt az, ami a kistermetű, barna hajú és barna szemű szépséghez vonzotta. Most pedig teljes egészében ki akarta azt élvezni, sőt, égető szükségét érezte: jól elnáspángolni, aztán megbaszni, ha csak egy mód van rá.
Kissé aggódott azonban amiatt, hogyan reagál majd erre a lány, ha szembetalálja magát az ő mindent elhomályosító fenék-imádatával. Eddig óvatosan bánt a lánnyal - a szex az összes hagyományos pózban és testnyílásokban folyt -, mert ő már úgy gondolta, talán Marion számára az "egyetlen"; okos, melegszívű, intelligens, szereti a focit, csodás kemény mellei vannak és ott az az ördögien kívánatos gömbölyded feneke. Ugyan mi mást kívánhat még egy férfi? Jerry már szinte látta magát, hogy végleg megállapodik a lány mellett. De mindenekelőtt ki kellett elégítenie az anális szex iránti vágyát és felmérni, hogy reagál erre a leány.
Marion ott állt Jerry öltözőszekrényének tükre előtt, napbarnította kerek hátsóját elbűvölően választotta ketté középen egy szexis fekete tanga-bugyi pántja. Nem is volt rajta semmi más, csak ez az erotikus alsónemű és a mosolya, miközben épp készülődött, hogy ellássa másodállását mint felszolgáló a Laissez Faire-ben, ebben a lerobbant éjszakai klubban az East Side-on. Hiányos francia szobalány ruhája ott feküdt a rézágy lábánál, amelyen Jerry nyújtózkodott. Meztelen volt, farka kezdett megkeményedni, miközben elhatározta magát és Marion gömbölyded, bronzos farpofáit tanulmányozta.
- Nem szeretem, hogy abban a lebujban dolgozol - mondta végül és a lány fenekének hajlatait bámulta, miközben Marion a száját rúzsozta.
A lány most ajkait csücsörítette és egy csókot lehelt Jerry tükörképére.
- Attól félsz, összeakadok valami gazdag playboy-jal? - kérdezte incselkedve.
Jerry most megragadta merev farkát, ujjait végigfuttatta a lüktető hímtag véredényekkel telt hosszán és éhes pillantásával szinte felfalta a lány érett őszibarackra emlékeztető fenekét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 03. 16. vasárnap 16:05
Nagyon jó
#7 A57L 2014. 03. 2. vasárnap 09:05
Nagyon jó.
#6 Viquel 2012. 06. 20. szerda 21:48
Aranyos nyes
#5 tiborg 2012. 05. 7. hétfő 05:07
Szorakoztato,de nekem tul s/m.
#4 Pavlov 2012. 03. 28. szerda 15:51
Jóféle Shavo-s...
#3 joozsi 2012. 03. 28. szerda 09:07
Joó!
#2 Rinaldo 2012. 03. 28. szerda 07:35
Megkapta a magáét a seg verésért és a segbe dugásért.
#1 Törté-Net 2012. 03. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?