A+ A-

Utazás a metrón

Huszonnyolc éves csinosnak mondott nő vagyok. Formás hosszú lábam jó fenekem és szép nagy feszes melleim vannak. Különösen a melleimre vagyok büszke, és szeretem, ha megbámulják. Egy meleg nyári éjszaka, utaztam haza a metrón. Késő volt már, nem is volt utas csak hat tizenöt-tizenhat év körüli srác. Zajongtak hangoskodtak és közben engem bámultak. Egy rövid szoknya és egy feszes topp volt rajtam. Észrevettem, hogy a melleimet bámulják, ezért arra gondoltam játszom velük egy kicsit. Előrehajoltam, hogy jobban belássanak a melleim közzé, és feljebb húztam a szoknyám,úgy,hogy egy kicsit kilátszott a bugyim. Láttam, hogy izgatja őket a dolog, ahogy közelebb húzódtak észrevettem, hogy csak úgy dagadozik a nadráglyuk eleje. Ekkor megállt a metró és én leszálltam. Egy parkon sétálok át, hogy lerövidítsem az utat körülbelül a közepén jártam, amikor összetalálkoztam a fiúkkal. Biztosan leszálltak a következő megállónál és elém kerültek. Kicsit meglepődtem, amikor megláttam őket, de aztán rájuk sem nézve próbáltam elmenni közöttük, de nem tudtam, mert elállták az utam. Próbáltam vissza fordulni, de tejesen, körülfogtak.
- Mit akartok tőlem - kérdeztem.
- Tetszett a műsorod a metrón. Szeretnénk, ha fojtatnád - szólt az egyikük.
- Az csak egy kis játék volt - válaszoltam.
- Oké akkor te játszottál velünk most pedig mi játszunk veled - mondta az egyikük. Arra gondoltam, hogy végül is én hergeltem fel őket a metrón és különben is már többször is fantáziáltam arról,hogy egyszerre több férfival is szeretkezem, de eddig még nem jött össze. Most pedig itt van előttem hat fiatal srác, akik éppen most mondták, hogy meg akarnak dugni.
Ez minden álmom felülmúlja. Mire ezt végiggondoltam már nekem is estek. Mind a hatan egyszerre próbáltak a közelembe férkőzni. Kezeket éreztem a testem minden pontján. Pillanatok alatt lerángatták rólam a szoknyát és a toppot. Csupasz mellem látványa felizgatta őket. Egymást lökdösték, hogy hozzá tudjanak érni. Ketten - hárman markolászták egyszerre a mellem. Ez így ment egy pár percig és én kezdtem élvezni a dolgot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.84 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 25. csütörtök 16:05
Az egyik vastagfarkú srác énvoltam.
#6 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:37
Nem rossz.
#5 feherfabia 2013. 11. 21. csütörtök 06:17
Gagyi!!!
#4 v-ir-a 2010. 10. 12. kedd 21:58
hát eléggé az
#3 Zsazsa33 2010. 10. 12. kedd 11:42
Egyszerűen szánalmas!!!
#2 _Tim_ 2010. 10. 12. kedd 09:11
Nem rossz a történet. Plána, ha az ember belegondol, hogy a bérlet mellé ilyen "marketing" fogásokkal is élhetne a BKV. Biztos többen tömegközlekednének. wink
#1 Törté-Net 2010. 10. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?