A+ A-

Az állásinterjú 4. rész

Hát ez a csaj igazán kitartó, mi-tagadás. Naná, hogy hétfőn reggel ott ült a helyén, mintha mi sem történt volna. De én is lehiggadtam a hétvége alatt.
- Szia Alexandra - köszöntem rá hangosan, hogy az osztályon dolgozók is jól hallják. A kitartása igazán megérdemli, hogy hivatalosan is tegezzem.
- Szia Zoltán - köszönt vissza a világ legnagyobb természetességével.
Az irodában egy pillanatra megdermedt a hangulat. Éreztem a kollégák pillantását a hátamon. De nem hagytam magam kizökkenteni.
- Hoznál nekem egy kapucsínót, és magadnak is - tettem hozzá, majd mikor bejött az irodába megkértem, hogy csukja be az ajtót.
- Ez így nem mehet tovább - vágtuk egymás fejéhez egyszerre szigorú arckifejezéssel.
- Bocsánatot akarok kérni - mondtuk szintén egyszerre, erre már elvigyorodtunk mindketten.
- Szóval nem rúgsz ki - kérdezte ő kissé bizonytalanul.
- Eszem ágában sincs. Jól dolgozol, a többit meg meglátjuk - kacsintottam rá.
- Ne is álmodj róla - kacérkodott a kis huncut.
Felálltam az íróasztal mögül, odaléptem hozzák, és megsimogattam az arcát, két tenyerem közé fogva. Nem húzódott le, sőt, lehunyta a szemét, aprót sóhajtott, miközben résnyire nyitott száját megtalálták az ajkaim. Finom kapucsinó ízű csók volt. Átöleltük egymás, testünk egymásnak feszült a szenvedélyes csók alatt. Erekcióm fejlődésnek indult, kezem pedig a csípője és a combja felé. Lassan a szoknyája szegélye alá nyúlva, combját és fenekét cirógatva felhúztam a szoknyát a csípőjéig. Közben hevesen folytattuk a smárolást. Megfordultam, mögé kerültem, térdemmel enyhén szétfeszítettem a lábait. Ő a nyakát hátrafeszítette, így csókoltam bele hátulról a füle mögötti erogén területbe. Hevesen ziláltunk mind a ketten. Egyik kezem a blúz alatt a mellét kereste, a másik épp most csúszott be a bugyiba, rátalálva a szűk rés feletti érzékeny pontra. Kéjesen felnyögött. Megijedtem, hogy túl hangos lesz, ezért melléről hirtelen lekaptam a kezem és a szorosan szájára tapasztottam, mintha csak el akarnám rabolni. Alexa teste megfeszült, erősen homorított a szorításban, majd finoman beleharapott a száját fogva tartó ujjaimba, miközben kecses keze alulról szorosan megmarkolta a nadrágban feszülő szerszámomat. Most rajtam volt a nyögés sora, nehezen türtőztettem magam, de muszáj volt. Mégiscsak egy ajtó választ el az iroda többi részétől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 3. vasárnap 07:47
Egyre jobb. Az aljas kis kémet pedig tökön/picsán kéne rúgni.
#7 A57L 2014. 11. 30. vasárnap 08:55
Ez nem tetszett.
#6 listike 2014. 06. 14. szombat 13:13
Nagyon tetszett.
#5 papi 2014. 05. 20. kedd 21:06
Tetszik
#4 tiborg 2011. 03. 11. péntek 06:27
Kituno!!!
#3 Dobszi 2010. 10. 11. hétfő 23:03
Remélem igen! nyes
Eddig nagyon jó!!!
#2 Tom Erotic 2010. 10. 11. hétfő 12:39
Lesz folytatás?
#1 Törté-Net 2010. 10. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?